Kapotte tand , veel pijn eraan gehad ,snel en goed verholpen . Weekje later controle met tandsteen verwijdering met tips erbij . Al vele jaren kom ik er met grote tevredenheid en elke medewerker is vriendelijk en behulpzaam .
Fijne mensen, prima zorg en duidelijke afspraken.
Fijne en betrouwbare praktijk. Alles is bespreekbaar en erg vriendelijk.
Fijne medewerkers, allemaal vriendelijk en kundig. 1 afspraak bij de mondhygiëniste en gelijktijdig de jaarlijkse controle. Heel fijne omgeving, dank daarvoor.
vakkundige en aardig personeel. En de wachttijd voor een behandeling is altijd erg kort. Heel fijn!
Fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk
Clean area Nice personal Really welcoming
Ik ben professioneel geholpen en kreeg duidelijke informatie en aanbevelingen. Zeer prettige ervaring.
Als angst voor spuiten, weten ze hier professioneel service te verlenen. Denken mee . Eerlijk open netjes beleefd. Maar vooral kundig en sociaal empathisch. Ik kan niet zonder deze dames als teams en individueel zijn ze super.
Er wordt altijd goed geluisterd, rustig de tijd genomen en rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts. Er hangt een fijne sfeer in het team en daarbij wordt er optimaal voor mijn gebit gezorgd. Ik ben zeer tevreden.
Fijne vriendelijke behandeling
Al jaren tevreden over deze tandarts
Praktijk is zeer goed op de hoogte van haar patientendossier. Behandeling wordt afgestemd op de persoon. Er is zeker begrip voor angst! Praktijk is zeer behulpzaam bij noodgevallen.
Altijd vriendelijk en denkt mee met mogelijkheden
Altijd prettig, vriendelijk.
Eigenlijk heb ik een hekel aan de tandarts. Alleen door de vriendelijke mensen die daar werken ga ik weer met plezier naar de tandarts. Blijf zo bezig dames!
Geruststellend Vriendelijk nemen de tijd voor je en goede uitleg
Nooit lange wachttijden en zeer flexibele mogelijkheden om een afspraak te maken. Tandreparaties worden ook heel netjes gemaakt.
Een goede tandartspraktijk met goede vriendelijke tandarts en assistentes
Wordt altijd netjes geholpen.
Altijd super aardig, weten wie je bent. En erg kindvriendelijk. Altijd oplossingsgericht. Zo doorgaan dames!! :-)
Voel me altijd op mijn gemak. Allemaal zeer betrokken en vriendelijk.
Zorgen dat je gebit in orde blijft.