Over zowel de mondhygiëniste [Eva] als de tandarts [Stevelmans] zijn wij zeer tevreden. Deskundige en gezellige benadering van de patiënten. Wel jammer dat Eva gaat vertrekken. Eva, succes in jouw verdere loopbaan.
Goede en duidelijke uitleg en zeer vriendelijk personeel
ben echt heel bang voor tandarts,maar heb dankzij tandarts en assistente echt op mijn gemak gevoeld,en t viel reuze mee,en kwam lachend buiten wat nog nooit is gegeweest,super geholpen
Bij mondzorg voel je echt een persoon en geen nummer. Ze hebben tijd voor je en stellen je gerust wanneer dat nodig is.
Ik kon snel terecht, dat was heel fijn. Altijd vriendelijk aan de telefoon
Kan goed luisteren en heeft oog voor zijn patiënten. Heeft een prettige rustige uistraling. Heeft tijd voor een praatje.
——
Zowel de tandarts als de mondhygiëniste zijn uitermate vriendelijk en respectvol. Vakmensen die meedenken, steeds aankondigen wat ze gaan doen en mooi en goed werk leveren. Ik hoop er nog lang te mogen komen.
Even een persoonlijk gesprekje en ook steeds aandacht voor eventuele problemen tijdens de behandeling die pijnloos en vlotjes verliep met een mooi resultaat
Nadia is gewoon een vakvrouw
Fijne rustige tandarts. Gemoedelijke man en kundig
Verrassend hoe goed en snel we geholpen zijn, in een lastige situatie die die echt creativiteit vroeg voor oplossingen.
Afspraak begon mooi op tijd. Vriendelijk en professioneel heeft Isa den Boer na eerder dit jaar flinke ingrepen mijn gebit gecontroleerd.
Goede ervaringen met Mondzorg Geldrop, goede service and altijs snel geholpen.
Lisette Westers is vriendelijk en legt alles goed uit. Fijn persoon!!
ben heel fijn geholpen terwijl het geen prettige behandeling is
Zoals bovenstaand omschreven. En als extra, waar ik als mantelzorger heel blij mee ben, is dat de cliënt mevr. H Hommerson alzheimer heeft en wij de afspraak bij de mondhygiëniste kunnen combineren met de controle van de tandarts. Dhr. Schendstok kwam zelf met dit voorstel. Dit zorgt ervoor dat ik nu 4x per jaar, langs moet komen met mijn moeder i.p.v. 6 x per jaar. Wat echt heel goed meegedacht is van de tandarts, heel fijn!
Altijd snel aan de buurt geen lange wachttijden en een hele prettige sfeer in de praktijk van alle medewerkers
'Het voelt goed', al kun je zelf nooit meekijken..... De behandelingen worden altijd keurig toegelicht en dan ga je ook weer met een opgeruimd gevoel naar buiten.
Je wordt altijd goed geholpen en als je wat hebt kan je snel terecht
Super vriendelijk, gemoedelijk, belangstellend Hettie luistert echt Top
Tot nu toe goed behandeld. Wel heb ik enkele vraagtekens zoals: kan de mnuondhygiënist niet voorkomen dat ik zo veel water weg moet slikken tijdens de behandeling.
Voorheen altijd bang hiervoor. Mijn ervaring nu is heel positief.
Vriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig. Ik ben tevreden.
Een losse vulling kon dezelfde dag vervangen worden en de behandeling was uitstekend en efficiënt.
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop