snel en vriendelijk
Zo goed als pijnloos.
Veel te duur. Onnodige behandelingen en kosten gemaakt waarna een tweede tandarts van deze praktijk op mijn suggestie de (naastgelegen) kies vond waar het probleem wél lag. Maar toen was ik al een kaakchirurg die me naar huis stuurde en een kaakfysio die me ook niet meer hoefde te zien, verder. Leuke tandarts, dat wel. Wel altijd een andere, maar goed, zolang ze hun werk maar goed doen. Jammer dat er niet iets aan de kosten, vooral als ze onnodig blijken te zijn geweest, wordt gedaan. Het is dat ik een redelijk inkomen heb, maar als je met een uitkering of minimumloon een wortelkanaalbehandeling nodig hebt kun je twee maanden niet eten. En dan niet vanwege de tandpijn, maar omdat je geld op is.
Ik ben goed geholpen. Tandarts legde telkens goed uit wat ze ging doen. Geen last van napijn.
Onlangs met mijn gezin ingeschreven bij mondzorg, en de communicatie verliep soepel en direct. Alles was binnen no time geregeld en we konden met een week op afspraak. Kortom een zeer aangename tandarts praktijk met goede zorg en fijn personeel.
Is al jaren mijn tandarts. Geen onnodige behandelingen. communicatie over afspraken verloopt goed. Herinnering aan afspraak is prettig. Wel merk je dat er weinig ruimte is in de praktijk, voor extra behandelingen. En de halfjaarlijkse afspraken schuiven ook steeds verder naar achter in het jaar. Facturen overzichtelijk.
Inmiddels jarenlang patiënt bij Mondzorg Geldrop. Mijn persoonlijke tandarts Nadia Silva Alves is een geweldige professional. Vakkundig, vriendelijk en super enthousiast . Wij kunnen ons geen betere praktijk wensen en zullen op dit niveau altijd blijven. Met een big smile vol met mooie tanden, Groet familie Schumm van Gelder
Implantaat nodig tgv kiesextractie. Keurig en professioneel met veel geduld opgelost.
Nieuwe tandarts, wennen dus
prettige ontvangst prettige behandeling ondanks de schrik bijna pijnloos en gezellig
Voortdurende problematiek achterste kies links boven en dan ineens infiltraat ernaast. Tandarts Schendstok verwijst me direct door naar kaakchirurg, waar ik dezelfde dag terecht kan, die bevestigt: einde verhaal element, waarbij voorbereiding implantaat direct van start gaat.
Prettige behandeling met aandacht voor persoonlijke aspecten.
U heeft 1 nummer, voor mij als klant van tandarts Ben blij dat ik aan de andere kant van de straat mag zijn. Ik weet niet wat te zeggen over uw minder service gevoeligheid aan de overkant. Waar ik gestopt ben met mondhygiëniste, en gelukkig bij mijn oude tandarts terecht kan. Het beroep is medisch en nog steeds geen supermarkt , wat mijn gevoel was. Geen respect in geluid vanuit kantine of receptie , t maakt niet uit of je nou een mens bent of iets anders. Het is dat ik al jaren vertrouwen heb in mijn tandarts , anders was ik geen klant bij u. Luide muziek, supermarkt gevoel , geen interesse in clientèle . Mocht u succesvol willen worden en blijven 1 advies Klant is koning , en dienstbaarheid is key Wens u veel wijsheid
Ik ben professioneel en aardig behandeld.
Perfect op tijd. Vriendelijke assistente. Alles prima
Goede tandzorg
prettig, goed
Goed geïnformeerd en met aandacht behandeld. Kinderen voelen zich er prettig bij.
Al meer dan 30 jaar ga ik naar een mondhygiëniste en met Ivon ben ik zeer tevreden.
Eerste gaatje bij dochter. Tandarts heeft rustig de tijd genomen en legde rustig uit wat ze ging doen. Elke keer maximaal 10 tellen.
Heel vriendelijk
De tandarts heeft mijn kies gefixt voor de bruiloft. Keurig gedaan dus kon gewoon lachen op het feest
Goed en vakkundig geholpen
Stationstraat 3