Ik word altijd goed geholpen door Dhr Schendstok.Zeer profesioneel en altijd heel duidelijk.
Je wordt altijd goed geholpen en als er iets is kan je altijd snel komen
Goef
veel angst voor laatste behandeling. Gaan daar niet echt in mee, maar resoluut aan de slag
Personeel is heel aardig, maar de “hal” vóór de behandeling maakt het wachten niet leuker.
Buiten de controles hebben ze bij incidenten met pijn klachten altijd een passende oplossing en maken ze tijd voor je vrij.
Prima behandeling.
zeer tevreden
ben zeer tevreden
Tandarts Schendstock is een aardige en kundige tandarts. Ook de mondhygiëniste Marly Bukkems is vriendelijk en werkt heel zorgvuldig !!
Afspraken keurig op tijd, wachttijd niet langer dan 10 minuten. Kundige, rustige behandelaars, die rekening houden met je "conditie" ( zenuwen en beperking). Zinvolle stapsgewijze info tijdens behandeling wat gedaan wordt. Zeer tevreden klant.
Intake voor het plaatsen van een implantaat. Goede uitleg, foto's gemaakt en offerte opgesteld. Nu afspraak ingepland en we kunnen aan de slag.
Wordt prima geholpen
Fijne behandeling door mondhygiëniste Sema, snel en kundig, goede adviezen.
Heel tevreden over alles
Ik vind de prijzen absurd en de manier van haastig om gaan wanneer je in de praktijk bent met pijnklachten vind ik niet oke. Ik kan er niks aan doen dat iemand uit loopt.
Vriendelijke assistent
De tandarts Schendstok is een vriendelijke en bekwame tandarts. Ook Dorien, zijn assistente is zeer vriendelijk
Altijd tevreden
Nette praktijk Goedebehandelaars Goede communicatie
Ik ben heel blij met mijn tandarts Schendstok, die heel aardig en optimistisch is. Hij vindt altijd een goede oplossing voor een probleem. Ook mondhygienisten zijn heel kundig. Top!
Word altijd goed, vriendelijk en op tijd geholpen.
Op zaterdag direct geholpen met pijnklachten. Tandarts van Bladel nam alle tijd, goede uitleg!
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop