Marly geeft uitleg over de behandelingen, heel professioneel en bovendien heel vriendelijk.
Ben al een lange tijd bij Mondzorg en ben heel tevreden.
Fijne ervaring, met mijn angst voor de tandarts wordt goed omgegaan .
Mijn ervaring is bij deze tandartsenpraktijk super goed. Door de jaren heen verschillende tandartsen gehad, maar desondanks altijd heel betrokken tandartsen gezien. Ze kunnen ook goed omgaan met kinderen.
Extra aandacht voor iets t.a.v. gezondheid wat niet met gebit te maken heeft.
Zeer tevreden.
De tandarts is vriendelijk, heeft aandacht voor mij als persoon en besteedt ruim de tijd voor de behandeling/controle. Geeft uitleg en vat eea nog een keer kort samen.
Goede servic, vriendelijk en heel fijn geholpen.. Ook door de vriendelijke mondhygiëniste.
Zorgvuldige reiniging en goede communicatie
Ben snel en correct geholpen
Heb alleen ervaring met Robert en Marly en die zijn heel vakkundig, vriendelijk en adviserend.
Al meer dan 45 jaar verzorgt Uw bedrijf mijn zorg om(en in) mijn mond.. Nog nooit enige klacht omtrent dat gegeven gehad!!
Goede vriendelijke ontvangst bij binnenkomst en bij het weg gaan en aardige,rustige tandarts die ook duidelijk dingen uitlegt.
Goed geholpen
Goed geholpen Minpuntjes: - kwartier aan de telefoon om een afspraak te maken - tandarts en assistente praten onverstaanbaar tegen elkaar o.a. in het Duits
Ik werd snel deskundigen vriendelijk geholpen.
Snelle en zorgvuldige behandeling
Ik ben netjes en correct geholpen. Alleen jammer dat ik altijd terug moet komen voor een behandeling. Ook voor een gaatje. Een aantal jaren geleden werd dat meteen gedaan. Snap dat dit qua planning beter is, maar dan moet ik weer vrij nemen van mijn werk.
Goede service met een vriendelijk woord en zonder nonsens
Tandarts Schendstok is een zeer vriendelijke arts, die heel voorkomend handelt en duidelijke uitleg geeft van wat en waarom hij iets doet. Hij straalt ook rust uit. Het wachtruimte waar hij zijn praktijk heeft, vind ik veel prettiger en vriendelijker overkomen dan op Stationstraat 3. Daar had ik steeds het gevoel dat ik in de gang bij de rontgenafd. v.h. ziekenhuis zat te wachten.
fijne tandartsen en mondhygiënist en heerlijk je kan er vanaf 7 uur smorgens terecht een dikke 10
Fijne tandarts zeer betrokken
vriendelijke en deskundige benadering
Dhr. Ramil Veliev heeft mijn (boven)gebitsprothese verzorgd en daar ben ik voor (meer dan) 100% tevreden over.
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop