Goed behandeld door eerst Huub (tandarts) en daarna door mondhygiënist (naam ontschoten)
Tevreden
Het peperdure traject om 2 implantaten te plaatsen is gestart. Ik vind het veel te duur maar heb geen keuze als ik wil blijven kauwen. Tot nu toe ging het niet over rozen maar ben zeer goed geholpen en tegemoet gekomen door Mondzorg bij mijn complicaties. Over 2 maanden of zo gaan de kiezen er pas op, hoop dat het dan helemaal goed komt.
Goed; aardige en kundige tandarts
Super vriendelijke tandartsen en ik heb een geweldige mondhygiëniste.
mmmmmm
Ik vind het erg vervelend dat ik nooit op tijd aan de beurt ben. Gemiddeld ben ik elke afspraak 30 minuten te laat aan de beurt. Op locatie nr. 3 werd mij wel verteld dat de afspraak uitliep. Op locatie nr. 28a niet. Mijn tijd is ook waardevol. Je kunt het ook omdraaien: Hoe zouden jullie het vinden als ik mijn tijd aan jullie declareer voor het niet op komen dagen?
Positief
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
The place is accessible. Desk personnel are very accommodating. Waiting area is also clean with reading materials. Dentist explained well what's the best treatment for my kids. She speaks English fluently so we understand each other very well, as we don't speak the native language. Have enough patience handling kids who are afraid of the procedure.
Onpersoonlijk qua bejegening Zoon vaak complicatie gehad met beugel Afspraken vaak verzetten Zoon een keer 45 minuten gewacht waarna hij gewoon naar huis gestuurd is zonder consult; moest maar nieuwe afspraak maken. Aan de telefoon onaardig Lopende-bandwerk
Fijne tandarts
Deze keer was het beter voor mijn portemonnee De kosten waren veel minder dan een keer hiervoor. De tandarts heeft mijn vorige mail toch ontvangen Vr gr
Ik ben altijd bang voor de tandarts. Nu een wortelkanaalbehandeling gehad zonder pijn.
zie boven
Aan alles wat ik wens wordt gevolg gegeven. De stoel in de wachtruimte past me niet en doet pijn aan rug en zitvlak. Een zacht kussen zou misschien helpen. De tandartsstoel past me ook niet, omdat ik niet gestrekt kan liggen. De oplossing was benen optrekken.
Ik ervaar mijn tandarts I Rouweler als een goede tandarts rustig in uitleg ik vertrouw op haar kundigheid.
Vriendelijke ontvangst en ondersteuning van de receptionisten Geen wachttijden perfect gepland Vriendelijke en duidelijke tandarts Zeer hygiënisch
Heel fijn en prettig!
altijd correct, veel uitleg, rustig en bekwaam personeel
Duidelijke uitleg, op tijd, alle wensen goed ingevuld. Snelle afspraak mogelijk zodat behandeling voor mijn vakantie plaats kon vinden.
Vakkundige tandarts en mondhygiëniste. Wat ook zeer prettig is, is dat ze vriendelijk zijn. Je vragen beantwoorden, mocht je die hebben. Een aanrader deze praktijk!
Ik heb jarenlang prima behandelingen gehad bij Saskia van Gastel. Zo jammer dat ze weg gaat! Zij heeft vooral gezorgd voor mijn gebit waardoor ik geen last had.
Grootste luxe, tandarts Robert Schendstok komt de controle doen tijden de behandeling van de mondhygienist Saskia van Gastel
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop