Klantvriedelijk , kundig en altijd blij dat ik geweest ben
Mijn tandarts doet wat ze moet doen niet meer niet minder
Heel goed
Vriendelijk ontvangen en er wordt met aandacht gekeken en geluisterd. Voel me op mijn gemak in deze praktijk.
Altijd tijd Snel aan de beurt. Vriendelijk personeel Soms wel veel wisselingen in personeel
vriendelijke ontvangst, belangstellend, luistert goed, legt goed uit wat er gaat gebeuren
Keurig netjes op tijd en zonder meer goed geholpen. Daarbij rekenend houdend met de opmerkingen die ik heb gemaakt.
snel en aquraat geholpen
Alles is verlopen zo als was besproken en het resultaat was super.
Kom al meer dan 50 jaar bij jullie( voorheen tandarts Arends) en nog erg tevreden over mijn gebit en behandeling.
Altijd behulpzaam en klantvriendelijk , goede service.
Een overval met maken v röntgen fotos. Controletaak. Wel extra kosten. Zou netjes@zij als dat gevraagd werd aan client
goede tandheelkunde ,daarom ben ik er blij mee
Snelle afspraak kunnen maken voor een afgebroken tand. Perfect resultaat. Kijk al uit naar een volgend consult
Tevreden
Kreeg goede en kundige zorg door mondhygiëniste en tandarts ivm halfjaarlijkse controle en bij de administratie weer een volgende afspraak gemaakt op mijn voorkeursdag en tijdstip. Vriendelijke sfeer.
Ik heb altijd grote angst gehad voor de tandarts. Nu ik bij de juiste zit heb ik het overwonnen en m’n tanden weer helemaal in orde.
Vriendelijk en deskundig
Prettig, professioneel en vakkundig
Fijn en goed geholpen
Moest op controle en net een dag ervoor brak er een stukje van mijn voortand af. Dezelfde dag nog perfect gerepareerd door Nadia en beoordeeld met een welverdiende vijf van vijf sterren.
We komen er al ons hele leven en goed tevreden. Het is er echter zo druk dat ze niet even je ergens tussendoor kunnen pakken bij een extra behandeling. Ook de beugel(s) van mijn zoon zijn we bij een andere praktijk moeten gaan doen omdat zij geen plek hadden voor deze vaste klant…
Personeel is flexibel en denkt mee.
Wel erg jammer dat je heel slecht je auto ergens kan parkeren.
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop