Ik voelde me in goeie deskundige handen. Dit geldt niet alleen voor de tandarts maar ook voor de assistente. De sfeer was ontspannen en de communicatie heel prettig.
Goed!
Goede uitleg van de behandelingen.
zeer goed
Doctor Titulaer is very nice and knowledgeable and found a solution to my problem. He explained what are the options and answered all my questions.
Helaas brak er een stukje van mijn kies, en natuurlijk gebeurde dat op zaterdagavond. Op maandagochtend gebeld met de tandartsassistente en binnen 45 min. zat ik al in de stoel bij de tandarts. Na 6 min. stond ik weer buiten met een herstelde kies. Top.
Keurig op tijd behandeld volgens afspraak. Deskundige behandeling. Vriendelijk in de omgang.
contact was goed tijdens de behandeling maar ook de aanwezige kennis. Aandacht voor de patient
Vriendelijke geduldig goed overleg en behulpzaam
Mondhygiëniste erg vriendelojk duidelijk maar niet geheel pijnloos aangegeven dat ik sinds enige tijd weer wat vertrouwen in de tandarts had maar dat is nu weer in gezakt Tijdens de reiniging erg veel pijn gehad is ook maar een onderkant gereinigd Extra tandenpasta mee gekregen weer met raggertjes nou mij niet meer gezien
prima behandeling conform afspraak
Prima geholpen en alles binnen een zo kort mogelijke periode. Vriendelijke mensen, zowel aan de balie als in de behandelkamer.
Hele fijne tandarts en zeer kundig.
Prettig
Duidelijke uitleg van wat er moest gebeuren. Behandeling was pijnloos. Ik vind dhr Titulaer een hele kundige en een hele aardige man.
Er werd zorgvuldig gekeken naar de tand klachten. De tandarts maakte duidelijk wat het probleem was en was oplossingsgericht in de keuze van de behandeling. De kosten, communicatie en uitvoering werd zorgvuldig gedaan. Gedurende het contact was er overleg. De uiteindelijke keuze heeft ervoor gezorgd dat de tand klachten waren verholpen. We hebben ook over de nazorg gesproken.
Door gericht onderzoek en goede uitleg is mijn ongerustheid weggenomen. De bereidheid tot doorverwijzen naar de endodontoloog was prettig. Er was voldoende vertrouwen gecreëerd om af te gaan op het advies van de tandarts om het nog even aan te zien.
Ik ben zeer tevreden!
Geen problemen
Perfect behandelt
Sympathieke man en zijn assistente. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en ze dachten met mij mee over hoe de volgende behandeling te doen. Mijn keuze daarin werd begrepen en gerespecteerd.
Goede uitleg over reden en vorm van behandeling. Aanvullende toelichting bij de verschillende onderdelen van de behandeling en afronding. Samengevat prettige, deskundige en klantvriendelijke behandeling.
Ik heb al verschillende mondhygiënistes gehad maar Dita Raffael is veruit de beste én aardigste die ik ooit heb gehad. Ze werkt zeer nauwkeurig en daarbij is ze ook super aardig.
Ik ben al meer dan 30 jaar onder behandeling bij voorheen van Montfoort en nu mondzorg en moet tot mijn teleurstelling mededelen dat als ik bij de halfjaarlijkse controle bij van Montfoort direct geholpen werd bij een geconstateerd euvel. Nu bij mondzorg moet ik elke keer weer een afspraak maken die dan weer weken later plaats vind, dit is niet waar de mensen op zitten te wachten.
Maandag assistente gebeld voor een herhalings bezoek. Correct alles doorgenomen. Heb gevraagd voor een bevestiging per mail. Nu donderdag nog niets ontvangen!
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop