Erg fijne tandarts. Altijd rustig en meedenken.
Kwam voordat mondzorg er was , al bij tandarts Schendstok . De lokatie is goed , de andere lokatie minder goede ervaring .
Nvt
Eerst €500,- betaald voor behandeling 1 tand na 5 maanden wachten hoor ik dat de tand nog eens €6000,- kost had ook begin mei gezegd kunnen worden had ik niet zo lang hoeven wachten
Uitstekende behandeling verder!
Professioneel, deskundig en klantvriendelijk. Prima teamwork tussen tandarts en assistente.
Prima.
Snel behandeld en goede uitleg
prima geholpen
Laat regelmatig even pauzeren om bij te komen van het geluid bij het reinigen van het gebit.
Snel, zorgzaam en zorgvuldig. Goede duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.
Het kantoorpersoneel is erg beleefd. De tandartsen zijn ook goed.
Prettige tandarts
altijd zorgvuldig behandeld.
Goede zorg
Zowel de monhygieniste als de tandarts waren in een bezoek gepland.
Hele fijne dag andarts en assistente
Deskundig en klantgericht
Ben zeer tevreden
Mijn ervaring met Mondzorg is goed. Goed advies en zorgvuldig gaan ze te werk. Sommige tandartsen zijn wat stug in de omgang en denken dat ze kunnen bepalen wat er met mijn gebit gaat gebeuren. Hier ben ik nog altijd zelf de baas over. Het voordeel is dat je hier zelf je behandelaars kunt kiezen.
Vriendelijke goede service.
Stationstraat 3