Zoals bovenstaande tekst, kundige mondhygiëniste, duidelijke uitleg, had niet het gevoel (dit keer) dat er onnodige behandelingen aangeraden werden wat ik soms helaas wel heb ervaren Ben helaas de naam vergeten
alle tanden in mijn mond zijn door goed onderhoud van de tandarts nog niet aan vervanging toe, dit is al 72 jaar.
Vriendelijk consult bij de tandarts. Snelle service m.b.t. afspraak maken/wijzigen
vriendelijke tandarts
Fijne tandartsenpraktijk
Ik word op mijn gemak gezegd wat het gaat gebeuren.
nog nooit geen problemen gehad
Keurig op tijd en snelle, accurate behandeling.
aanrader voor controle, advies, en behandelingen.
Al meerdere jaren patiënt bij deze tandartspraktijk gewoon een super praktijk met super artsen.
Alles goed
alles prima gegaan !
Ga liever niet naar de mondhygieniste en de tandarts, maar het hoort erbij. Ga om de 4 mnd om zo lang mogelijk mijn gebit te behouden en daar ben ik Mondzorg dankbaar voor. Altijd vriendelijk en begripvol en ze stellen je op je gemak. Het gaat ook altijd precies op tijd (afspraak) dus hoef nooit lang in de wachtkamer te wachten. Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over het werk van dr. Haris Barmpounis. Hij legt in detail uit, weet wat hij doet en je weet dat je in veilige handen bent.
Altijd een praatje geen druk zoals boven als patiënt geholpen.
Ik was sinds enige jaren niet meer bij de tandarts geweest, en besloot sinds recent ontstoken tandvlees toch maar weer eens te gaan voor een controle. Er bleek niks ernstigs aan de hand te zijn, maar voor het ontstoken tandvlees en vele tandsteen werd geadviseerd een gebitsreiniging te ondergaan. Ik werd behandeld door een prettige tandarts waar ik nog niet eerder door werd behandeld. Qua doorverwijzing en voor de afspraak was dit zeer snel en duidelijk in orde gemaakt.
Ben zeer tevreden.
half jaarlijkse controle, meestal geen problemen
Er word rekening gehouden met mijn angst voor de behandeling. Aardig en begripvol personeel
Goed advies
vriendelijk
Ik vind dat deze praktijk eigenlijk te groot geworden heb steeds andere tandarts waardoor ik steeds dingen moet herhalen.ze willen naar mijn gevoel geld vangen... Verwijzen mij door naar mondhygiënist en daar sta ik binnen 10 min.buiten omdat ze weinig aan mijn gebit hoeft te doen.
Altijd prettig ontvangst Er word rekening gehouden met mijn wensen
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop