Heel goed
Fijne praktijk met ervaren en vriendelijke medewerkers
Vriendelijk geholpen.
Snel en vakkundig geholpen
Iedereen is heel vriendelijk en een fijne en vriendelijke tandarts.
Mooi op tijd, zijn de afspraken, alles keurig uitgelegd
Zeer vriendelijk
Zorgvuldig, kundig
Wel steeds het idee dat er erg veel wisselingen in personeel zijn. Geeft iets minder fijn gevoel. Daarnaast tijd terug een spoedje wegens enorme pijn gehad ,de jonge volgens mij Poolse tandarts dame stuurde me weg met een verhaal over antibiotica!!! Best wel boos Bennink naar de desk gegaan .Gelukkig zat Rietje ( oud assistent van Mathot achter de desk en regelde ondanks de drukte meteen een nieuwe spoed afspraak, simpel gaatje geboord zodat de druk eraf kon. Op dat moment dacht ik wel even bij wie heb ik in hemelsnaam in de stoel gelegen? Voor simpele controles maakt me niet veel uit welke tandarts maar het voelt beter als je op zijn minst het idee hebt dat jou tandarts je ook kent. Zoals ik vroeger gewend was bij Mathot en Rietje. Het Komt nu beetje commercieel over. De ruime openingstijden waren destijds reden om naar deze praktijk te gaan.
Fijne en zeer nette tandartsenpraktijk met zeer kundige tandartsen.
Positief
Vanwege problemen met een oudere kroon en een nieuw ontstaan probleem met een kies waar een implantaat en kroon moet komen, ben ik de laatste weken paar keer hier geweest. Het bezoek, de behandeling en alsook de deskundigheid van de implantoloog komen zeer goed op me over.
Er wordt goed naar je geluisterd. Goede uitleg. Vriendelijk zowel tandarts, assistente, mondhygieniste en telefoniste.
Veel aandacht, tijd en uitleg.
Sinds een aantal jaar overgestapt naar deze praktijk in verband met verhuizing. Vriendelijke mensen aan de balie en telefoon. Nette ruimtes en ruime openingstijden. Mijn ervaring met de tandartsen vond ik tot nu toe minder fijn. Ze zijn vrij zakelijk, zeggen niet wat ze aan het doen zijn of gaan doen en stellen je niet op je gemak. Ik heb ook elke keer pijn bij en na een controle met schoonmaken/tandsteen verwijderen. Ook mijn kinderen hadden deze ervaring. Bij mijn vorige tandarts hadden we hier nooit last van. Vond het nooit erg om naar de tandarts te gaan, nu zie ik er toch meer tegenop. Er werken bij deze praktijk van Mondzorg meerdere tandartsen, heb deze ervaring nu bij twee tandartsen gehad.
De assistente was prima! De tandarts was zakelijk, afstandelijk en echt probleem gericht. Was niet prettig voor mij. Verre van mens mens persoon
Zie hierboven.
Er werken ervaren deskundigen. Er hangt een prettige, rustige sfeer.
Fijne behandeling
Al jarenlang patient. Vroeger bij Jan van Montfoort nu bij verschillende nieuwe deskundige tandartsen.
Deskundige behandeling. Altijd volgens gemaakte afspraken. Al jarenlang goed contact.
Goed met de afspraken. Klantvriendelijk op alle fronten.
De behandeling was bijna zonder pijn.
Zeer tevreden over mondzorg geldrop, vriendelijke tandartsen , duidelijke uitleg betreffende de behandeling
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop