Laden reviews...
69 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken duidelijke communicatie, professioneel advies en attente service. Klanten voelen zich ondersteund en vertrouwen de notaris bij het afhandelen van zaken. Het proces wordt als soepel en goed georganiseerd beschreven, met behulpzame follow-up. De algehele ervaring is zeer positief.
Naast erg prettig en persoonlijk contact is ook de deskundigheid top
20 July 2026
Karin
Berkel-Enschot
Uitstekend helder en duidelijke advies.
18 July 2026
Theo
Professioneel advies
15 July 2026
Oliver
Tilburg
Prettig ontvangst met aansluitend een heldere uiteenzetting over de vraagstukken die wij opbrachten. Goede uitwerking van datgene wat we besproken hadden.
8 July 2026
Jac
Oisterwijk
Notaris Niek-Jan Adema kent onze persoonlijke situatie goed en geeft een professioneel en deskundig advies met als resultaat een goede akte.
30 June 2026
Martin
Goirle
Positieve ervaring met deze notaris gehad bij het opstellen van onze testamenten en samenlevingscontract. Vlotte communicatie en duidelijke uitleg gekregen over toch wel complexe materie.
30 June 2026
Valerie
Amsterdam
Professionele vriendelijke benadering met gedetailleerde uitleg.
26 June 2026
Edquar Stevens
Poppel
Alles werd ons helder en duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd.
Carlijn Kuiper
25 June 2026
Ed van Oudheusden
Tilburg
Er wordt in mijn beleving op een hele fijne wijze gecommuniceerd. Begrijpelijke taal, documenten allemaal netjes bij elkaar. Inhoudelijk zijn we goed geinformeerd (voor zover ik dat kan beoordelen) en was er voor vragen meer als voldoende ruimte.
23 June 2026
Thomas
Udenhout
We werden " gehoord" ; er was ruimte voor vragen, ook via de mail. We werden snel teruggebeld. Er werd de tijd genomen voor uitleg en we kregen alle ruimte om ideeën te bespreken.
23 June 2026
Marion en peter
Tilburg
Ik werd heel fijn ontvangen. Er werd gelijk een drankje aangeboden. We hebben gesproken over een bij plaatsing op het bestaande testament. Heel fijn. Gesprek gehad. Alles werd nog eens doorgenomen, goed uitgelegd. Het is een heel fijn kantoor. Ikbkan get van harte aanbevelen
Desirée Laureij
22 June 2026
Loes Besseling
Nieuwegein
Zoals reeds vermeld. Uitstekende professionele behandeling.
16 June 2026
Ad
ben zeer tevreden
1 June 2026
will vd vondevoort glaswerken vondevoort
Wintelre
Goede communicatie en heel persoonlijk, zal Fabian zeker aanbevelen aan mijn kinderen.
Fabian Adams-Schoenmakers
29 May 2026
Gisela
Waalwijk
Heel fijn notariskantoor met deskundig advies. Een minpunt voor ons was (daarom het cijfer 9), dat het niet mogelijk was om ons vooraf een (globale) opgaaf van de kosten te doen.
Rowena van Strien
18 May 2026
Amber van Zelst
Waalwijk
Nick heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd! Beide partijen beluisterd en onze belangen ter harte genomen. Hij is heel duidelijk en concreet met een mooie vorm van humor in zijn gesprekken waardoor je prettig kan communiceren
13 May 2026
Chantal
Goirle
Geen enkele zelfreflectie, ook niet bij het indienen van een klacht. Alleen een slap excuus als ze fouten maken, ook dan de klant niet tegemoet komen. Wijzen naar een ander dan zichzelf en de klant. ZELFINGENOMEN EN WAARDELOOS. Het geeft ernstig te denken waarom ze in 2024 op de 2e plaats zijn geëindigd bij de review awards. Of worden slechte reviews gefilterd cq niet opgenomen, omdat ik geen uitnodiging tot review heb ontvangen?
Rowena van Strien
Beveelt niet aan
12 May 2026
Geert-Jan
Nederland
Ondanks het feit dat wij enorm lang de tijd hebben genomen om eea voor onszelf uit te zoeken, hebben wij geen enkele druk ervaren. Nick stuurde af en toe wel een bericht of hij nog ergens van dienst kon zijn. Hij was betrokken en integer.
8 May 2026
Patrice
Tilburg
Goede uitleg en meedenkend met de klant. Fijn dat alles weer goed geregeld is.
7 May 2026
Henk Vermeer
Moergestel
Erg goed geholpen door Laura en Nick. Men zoekt alles goed uit en er wordt goed meegedacht. De communicatie verloopt erg vlot.
Laura Besten
5 May 2026
Mark
Tilburg
Sanne Lemans is een topper. Ik heb de samenwerking als deskundig maar zeker ook prettig ervaren. Ze staat open voor "alternatieve" routes en in de gesprekken die we hadden ten aanzien van de nieuwe statuten heb ik het gevoel gehad ook echt gehoord te worden. Top gedaan, en aan te raden.
3 May 2026
Hans
Tilburg
prettig in contact, snel reageren.
Mirthe Spits
1 May 2026
x
x
Prettige samenwerking.Ik heb alleen nog een vraag over de boedelbeschrijving.Ik weet niet precies welke actie ik nu eigenlijk moet ondernemen.Dit is niet echt beklijft.Willen hierover nogmaals kontakt met me opnemen.Hartelijk dank Groetjes piet verhagen.
Fabian Adams-Schoenmakers
29 April 2026
Pjm
Liempde
We hebben een prettig traject betreffende levenstestamenten en herziening bestaande testamenten met Carlijn Kuiper doorlopen. Zij heeft ons in alle rust en begrijpelijke bewoordingen uitstekend geholpen.
Carlijn Kuiper
9 April 2026
Wilko en Marian Elsinga
Tilburg
We hebben de zekerheid, dat alles wat we wilden vastleggen voor ons zeer deskundig besproken en beschreven is en dat geeft een goed gevoel. Hartelijke dank dank aan de notaris.
30 March 2026
Anton