Uitstekend kantoor.
Zeer deskundig en cliëntvriendelijk.
2 December 2020
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 44 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Zeer deskundig en cliëntvriendelijk.
2 December 2020
Marja
Sint Odiliënberg
Het was zeer prettig met Mevrouw Cox samen te werken. Ze nam alle tijd, was deskundig en altijd bereikbaar, telefonisch en/of per e-mail. Ik voelde me veilig.
3 November 2020
Kapelaan Beijk
Heerlen
Ik ben altijd heel goed geholpen en mijn schoonzus ook. Alles werd altijd heel duidelijk uitgelegd als ik iets niet snapte. Ben ook heel blij met het resultaat. Kon altijd kontakt met u opnemen. Bedankt voor alles.
2 November 2020
Kathinka
Eindhoven
Goede duidelijke , snelle communicatie.
2 November 2020
F.asil
Roermond
De communicatie met mevrouw Cox verliep uitstekend. Ze heeft me heel goed bijgestaan en ik had het gevoel dat ze oprecht betrokken was bij mijn situatie.
15 June 2020
Coen
Eindhoven
Ik ben op een goede professionele hulp geholpen
26 May 2020
Lia
Boukoul
Sara nogmaals bedankt voor al t goeden. Super meid. Met vriendelijke groet., Mia Gijbels.
26 May 2020
Mia
Neeritter
Door de Corona-problematiek heb ik een consult via Zoom gehad. Prettig gesprek met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Een aanrader!
28 April 2020
Paul Deenen
Boukoul
Respect hulpzaam waardering
30 March 2020
Andre
Stramproy
Een luisterend oor met goede tips en uitleg.
19 March 2020
Sandra
Melick
Ik ben op een betrouwbare, transparante en punctuele manier bijgestaan
19 February 2020
Sanne
Roermond
Wij hebben twee keer ondersteuning gehad van Mr Sara Cox. Zij heeft zeer goed werk geleverd. Mocht het nogmaals zo zijn dat ik een advocaat nodig heb wil ik graag weer ondersteund worden door Ons Advocaten Mr Sara Cox
18 February 2020
John
Brunssum
De drempelvrees is na ons eerste bezoek meteen verdwenen en ik werd meteen gerustgesteld dat ik niets op tafel legde wat te belachelijk was om te gaan onderzoeken. De onrust die ik al een paar jaar had werd omgezet in rust en dankbaarheid dat er eindelijk naar mij, ons, geluisterd werd. Ook al zou deze zaak misschien niet positief eindigen toch waren we blij ons probleem op tafel gelegd te hebben. Hartelijk dank voor de professionele, maar zeker ook persoonlijke behandeling van onze voor mij onpersoonlijke en verdrietig makende behandeling bij mijn overstap naar een WIA uitkering!
6 February 2020
Ria
Veldhoven
Mijn ervaring met ons Advocaten bureau is als volgt samen te vatten, zij zijn deskundigen ieder op zijn eigen terrein die een probleem van hun cliënten serieus bezien en met zorg en deskundigheid behandelen. Of dit probleem gunstig ofwel ongunstig uitvalt voor de cliënt, zij doen hun uiterste best om je zo goed als mogelijk is te helpen. Daarbij wordt je door hen tijdig geïnformeerd over bijzonderheden en/of vragen die van belang zijn bij het behandelen van iedere zaak.
30 October 2019
Rob Rooij
Veldhoven
Zeer goed geholpen
27 August 2019
Q
Eindhoven
Ik kan iedereen aanbevelen bij Sara Cox ze is deskundig.
25 October 2017
Leo Janssen
Heythuysen
Geholpen door Sara en tijdens zwangerschapsverlof door Noortje. Ik heb het jullie al eerder verteld en vertel het ook aan anderen door: ik heb echt versteld gestaan van de deskundigheid, betrokkenheid, de wijze en snelheid van communiceren en het advies. Dat had ik niet verwacht van een relatief jong bureau. Ik stond destijds ook versteld van de deskundigheid op het gebied van arbeidsrecht. Zo leuk dat jonge advocaten zich hier zo sterk voor maken. Dus dames, ga vooral zo door. Intussen vertel ik over jullie tegen ieder die het maar horen wil. Groetjes Judith
24 October 2017
Judith Kerssemakers
Eersel
Ik heb op een professionele manier door mevrouw Cox geholpen, als het nodig zou zijn zou ik bij haar weer gaan. zonder twijfel.
4 September 2017
Nancy Contreras Matta
Melick
Sara heeft me steeds zeer betrokken bijgestaan en heeft zelfs met Kerstmis nog voor me gewerkt. Ze heeft geen valse verwachtingen gewekt en benadrukte dat je iets nooit met zekerheid kunt voorspellen, maar wel dat ik een redelijke kans maakte als ik een rechtszaak begon. Na een langslepende rechtszaak heeft ze mijn zaak voor 100 % gewonnen! Dit heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen en ik zou haar dan ook bij iedereen van harte aanbevelen!
1 September 2017
Marianne Arends