Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bart is een vakman in hart en nieren , levert alles top en netjes af en legt ook alles heel goed uit .Hij heeft bij ons een warmtepomp en cv ketel geinstalleerd en alles netjes afgewerkt en opgeruimd .Ik kan en zal hem bij iedereen aanbevelen
5 October 2023
leon sebregts
halsteren
Goed advies met daarop een duidelijke offerte voor een airco installatie met één buitenunit en twee binnenunits. Units kunnen zowel koelen als verwarmen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en alles is zodanig geplaatst zodat er nagenoeg geen leidingwerk in het zicht geplaatst is. Netjes alle benodigde certificaten ontvangen en uitleg gekregen over het gebruik van de app.
N.v.t.
3 October 2023
Richard
Hoogerheide
We hebben zeer goede ervaring met Snellens techniek. Ze hebben samen met ons gekeken wat de beste opties waren om ons huis te verduurzamen. Vervolgens hebben ze alles uitgewerkt in een nette, overzichtelijke offerte. Het prettige is dat ze alles kunnen, zowel elektra, cv, koeling en pv-panelen. Je hoeft zelf niks te regelen. Vervolgens is alles netjes en volgens afspraak geïnstalleerd. Een duidelijk uitleg gekregen hoe alles werkt met de bijbehorende app. Bij vragen werden we altijd netjes geholpen. In de toekomst gaan we zeker weer van hun diensten gebruik maken.
16 September 2023
Marjolein
Tholen
Een hele aardige professionele installateur. Eerst heeft hij een berekening gemaakt wat de beste optie was voor mijn huis. De lg warmtepomp+vloerverwarming + convectoren spullen besteld en geplaatst. Netjes optijd en alles netjes afgewerkt. Daarbij heb ik overal duidelijke uitleg gehad hoe alles werkte. Ik zou snellens techniek bij iedereen aanraden die een topkwaliteit installatie wil laten plaatsen.
16 September 2023
birrus