Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het begon met een idee. Geen idee wat ik mijzelf op de hals haalde. In Xander van Computim vond ik een partner die mijn missie begreep. En daar zijn bijdrage aan wilde leveren. Tijdens het proces bleek hoe groot mijn ambitie was. En hoe weinig ik wist, wat dit betekende qua techniek. Xander dacht mee, zocht uit, ook als het eigenlijk niet kon, bleek hij het toch voor elkaar te krijgen. Het resultaat het sociaal media platform Kennisbankkindverlies.nl is een feit.
Type Dienst
Internet, Netwerk / systeembeheer
30 November 2025
Leonie
Beverwijk
Woning voor een goede, redelijke prijs beveiligd. Komt de afspraken stipt na en het systeem werkt goed. En is ook nog eens door Computim met ons in Spanje gekoppeld, in de zelfde App. Perfect!
Type Dienst
Beveiliging
14 September 2025
Niek
Medemblik
Xander denkt mee en denkt in praktische oplossingen. Heel fijn
15 August 2025
Erwin
Beverwijk
Xander heeft niet alleen een top alarmsysteem bij ons geïnstalleerd, ook de telefonie/PINautomaat regelt hij en helpt zeer kundig bij allerlei technische en software vraagstukken.
5 November 2023
Paul
Uitgeest
Hebben veel kennis van zaken.
1 November 2023
Sander
Castricum
Opperbest. Snelle afhandeling. Correcte servies en goede communicatie. Werkt heel stipt en uiterst net. Weet hoe het Ajax alarm werkt en is een expert hierin.
20 September 2023
Luc
Heerhugowaard
Voor ons is het een eenvoudig en goed systeem. De meldkamer reageert onmiddellijk evenals de installateur: Computim. Computim is altijd te benaderen voor vragen. Top!
30 August 2023
Anoniem
Beverwijk
Wij danken u voor deze mooie review.
Computim beveiligingen & telefonie is uw partner voor alarmsysteem installatie en onderhoud & telefonie oplossingen. Wij werken met de beste merken voor uw veiligheid. Wij onderhouden en installeren ook camerabeveiliging en telefonie. Wij hebben ervaring met de volgende merken o.a. Ajax Systems, Jablotron, Satel, Honeywell, Dahua, Hikvision.
Catharina Amaliahof 28
1947 HT Beverwijk