Maarten helpt mij al jaren snel van blessures af. Ook voelt het huiselijk, warm en welkom in de praktijk. Ik zou iedereen met lichamelijke klachten of blessures zeker aanraden eens langs te gaan voor een consult.
Top dat Maarten jou zo goed kan helpen met blessures, Glenn! Bedankt voor de mooie review en een fijn weekend gewenst!
Altijd hapoy de peppy na een behandeling
Fijn dat je zo happy bent na een behandeling, Alfred! Wij worden daar ook happy van om dat te horen :-)
X
Dank je wel voor de mooie review en fijn dat je zo tevreden bent, Edo!
Lieke heeft goed geluisterd naar de klachten en deze naar tevredenheid behandeld.
Super dat je zo tevreden bent over de behandeling, Inge! Bedankt voor de mooie review.
Al enige jaren heb ik veel baat bij een regelmatige behandeling. Er wordt goed geluisterd naar eventuele klachten . Personeel is zeer vriendelijk.
Fijn dat je al wat jaren bij ons komt en daar veel baat bij hebt, Guusje! Bedankt voor de mooie review.
Met peesplaat blessure terechtgekomen bij Chiromotion als gevolg van overbelasting (hardlopen). Na diverse behandelingen icm fysio/shockwave werden de klachten minder en minder. De adviezen, richting en het vertrouwen dat Maarten gaf, werden omgezet in een voorspoedig herstel. Het is nu zaak om aan de goede kant te blijven.
Zeker aan de goede kant blijven, Mark! Wij helpen je daar graag bij. Bedankt voor de mooie review.
Vanaf het begin een duidelijk beeld geschetst over mijn klachten. In overleg op zoek naar een juiste behandeling in combinatie met zelf oefeningen doen. Andere klachten / pijnpunten worden mee behandeld waardoor je weer pijnvrij verder kunt. Maarten is professioneel en creëert een veilige omgeving voor de cliënt.
Top dat je pijnvrij verder kunt, Afranina! Wij worden daar blij van om dat te horen! Bedankt voor de mooie review.
Altijd goed geholpen door Maarten en zijn team! De receptionistes zijn ook zeer klantvriendelijk.
Dank je wel voor het mooie compliment, Ed! Ook namens onze receptionistes :-)
Wordt altijd goed geluisterd naar de klacht met een fijne behandeling
Top dat je zo tevreden bent, Ellen! Bedankt voor de mooie review.
Ik ben nog onder behandeling. Maar na 5 afspraken heb ik voor 75% minder slaap en nek (spannings) klachten
Wat fijn dat je al zoveel minder klachten hebt, Precilla! Daar worden wij blij van om dat te horen. Bedankt voor de mooie review.
Blijvend zoeken naar verschillende "professionals" en toen kwam ik uit bij Maarten. Een onwaarschijnlijke professioneel die veel te weinig credit krijgt en veel te bescheiden is voor de enorme levels van expertise hij meebrengt. De communicatie is simpel, snel en vooral begrijpelijk. Zeer accuraat in het komen tot oorzaken en hij doorprikt de kleine leugens of onduidelijkheden van anderen over de blessure alsook hoe ik er zelf mee omga coacht hij heel natuurlijk en zonder pardon. Ik heb lang moeten zoeken, maar iedereen die zijn lichaam iets waard vindt, kan maar beter zichzelf eens laten checken. De waarde zit 'm in wat je niet weet dat je nog niet weet. Die paar euro over een heel leven wat je nog tegoed hebt.... een schijntje voor wat je ervoor terugkrijgt. Bedankt Maarten en team. Ik kreeg veel meer dan waarvoor ik ben gekomen.
Wow, bedankt voor deze lovende woorden Kristof! Ontzettend fijn dat je zo tevreden bent want daar doen we het ook voor!
Chiromotion biedt zeer goede kwaliteit van zorg. Er wordt goed naar je geluisterd en ook als t even niet meezit zoeken ze naar alternatieven. Ik voel me hier gehoord en gezien en de behandelingen hebben goed resultaat.
Wat fijn dat je je gehoord en gezien voelt Thea, dat is super om te horen! Bedankt voor de mooie review.
Zie veel verbetering, iedereen is altijd aardig dus prettige ervaring om hier te zijn.
Super dat je veel verbetering ziet Liesbeth, dat is ook de bedoeling en daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie review.
Is tot nu toe enige behandelaar die mijn rug weer goed gangbaar krijgt. Affiniteit met sporters is groot en dat is een grote plus.
Fijn dat jij als sporter zoveel baat hebt bij de behandelingen, top! Bedankt voor de mooie review.
Vriendelijke benadering. Er wordt tijd voor je genomen en de klachten worden effectief aangepakt. Het is duidelijk dat de zorgverleners goede kennis en kunde hebben. Afspraken maken verloopt eenvoudig en het is fijn dat we per mail een afspraakreminder gestuurd wordt.
Super dat je klachten effectief aangepakt worden Charlotte, daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie review.
Uitstekende sportchiropractie. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Dank je wel voor deze mooie review Anne en fijn dat je zo tevreden bent!
Ik ga graag naar Lieke toe. Ze stelt je op je gemak, houdt rekening met je grenzen en haar behandelingen zijn gewoon goed.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Juul! Bedankt voor de mooie review.
Altijd persoonlijke aandacht en kwalitatief goede behandeling
Super dat je zo tevreden bent over de behandelingen Rick! Bedankt voor de mooie review.
Ik wordt altijd goed geholpen en ervaar de behandelingen als persoonsgericht en professioneel. Het helpt mij enorm!
Wat fijn dat de behandelingen jou zo goed helpen, daar doen we het voor! Bedankt voor de mooie review.
Nemen tijd om klachten te doorgronden en door persoonlijke begeleiding en aandacht voor doelen van de patiënt is de hulpverlening zeer accuraat. Goede resultaten bereikt, herhaalde behandeling blijft in mijn geval helaas nodig, maar daardoor blijven de klachten wel stabiel en verergeren deze niet. Raad iedereen een bezoek aan.
Mooi dat we jou ermee kunnen helpen omdat de klachten stabiel te houden, super! Bedankt voor de mooie review.
Altijd tevreden
Fijn dat je zo tevreden bent Tibor, dat horen we graag! Bedankt voor je positieve review.
Team chiromotion zorgt dat ik als duursporter altijd kan deelnemen aan mijn uitdagingen.
Super dat we jou als duursporter zo goed kunnen helpen Nicky! Bedankt voor de mooie review.
De behandeling die wordt aangeboden is super , altijd vriendelijk . En met welk probleem ik ben gekomen er wordt altijd naar een oplossing gezocht . Heb ook veel mensen doorverwezen naar chiromotion .
We doen altijd ons best om voor ieder probleem een oplossing te vinden en super fijn dat je ook mensen naar ons doorverwezen hebt Sven, super! Bedankt voor de mooie review.
Goede adequate hulp bij klachten
Top dat we je zo goed kunnen helpen bij je klachten Roy! Bedankt voor de mooie review.
Er is sprake van een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid.
Fijn dat je al zo lang bij ons komt Ginie, super! Bedankt voor de mooie review.