Ons huis is weer strak geschilderd door de heren van schildersbedrijf Focus. Werken hard met een netjes eindresultaat. Bijzonder fijn is de heldere communicatie over wat gedaan is en wat de volgende dag op de planning staat. Geven goed advies over verf en denken actief mee over kleurkeuze. Julian bedankt! Hebben alweer vraag uitstaan om ook wat schilderwerk binnenshuis te laten doen. Zeker een aanrader!
Super blij met het resultaat! Hele fijne communicatie, strak werk & iemand die graag mee denkt! Niks is te gek, en super netjes in contact. Zeker weten een aanrader! We lieten hem met een gerust hart alleen in ons huis!
Super blij met de jongens! Zij hebben prachtig werk geleverd. Voornamelijk binnen werk hebben ze verricht maar ook wat buiten en wij zijn er super blij mij! Ze denken continu mee en er wordt duidelijk gecommuniceerd!
Ik heb mijn pas opgeleverde appartement door schildersbedrijf Focus laten behangen en latex spuiten, ik ben erg te spreken over het prachtige eindresultaat. Wat mij aansprak was in eerste instantie de communicatie. Zij hebben goed rekening gehouden met mijn wensen en hadden duidelijk advies! Fijn dat je ook een officiële garantie en service bewijs krijgt. Prijs technies zaten zij naar mijn mening gemiddeld kwa kosten.
Prima schildersbedrijf met zeer correct personeel. Leveren vakwerk en komen hun afspraken na. Doen ook nog een stapje extra als je ze daarom vraagt. Ik kan Focus aan iedereen aanbevelen.
Iedere avond en ochtend kreeg ik een update met wat er zou gebeuren en wat het plan was. Super fijn, daardoor heb je het gevoel dat je precies weet wat er gaat gebeuren. Daarnaast een goed resultaat en snel gewerkt door de heren. Als je een schilder zoekt, neem zeker contact op.
We kunnen niet anders dan lovende woorden delen over het schildersbedrijf Focus! Ze zijn buitengewoon professioneel te werk gegaan en hebben onze verwachtingen overtroffen met hun uitstekende diensten. Onze woonkamer is werkelijk prachtig getransformeerd dankzij hun vakmanschap. De schilders hebben de muren vakkundig gespoten, met een oog voor detail dat echt indrukwekkend is. Het resultaat is verbluffend en we zijn er meer dan blij mee. Maar wat ons echt opviel, was de aandacht die ze besteedden aan het houtwerk in onze woning. Ze hebben het voorzien van een extreem duurzame verf die bestand is tegen krassen en slijtage. Dit is vooral belangrijk voor ons gezien we een druk huishouden hebben met kinderen en huisdieren. Het schilderwerk ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook nog eens zeer duurzaam. De communicatie met het schildersbedrijf was van begin tot eind uitstekend. Ze luisterden naar onze wensen en hielden ons voortdurend op de hoogte van de voortgang. Dit gaf ons het vertrouwen dat we met professionals te maken hadden. We waren zo onder de indruk van hun werk dat we niet aarzelden om Focus ook aan onze buren aan te bevelen. In feite hebben we al besloten om samen met onze buren het buitenschilderwerk door Focus te laten uitvoeren. Kortom, we zijn uiterst tevreden met de service en het vakmanschap van Focus en kijken uit naar toekomstige projecten met hen. Bedankt voor het geweldige werk!
Afspraak is zo gemaakt en binnen korte tijd geschilderd. Ziet er erg goed uit.
Wij hebben binnen en buiten laten schilderen. Schildersbedrijf Focus (Julian) heeft ons erg geholpen wat wel te laten doen en hoe, (bijv aluminium schuifpui). Ze zijn erg flexibel, hebben ons goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en werken erg netjes. En niet onbelangrijk, ze zijn prettig in de omgang. Deel van het werk waren we met vakantie maar we troffen het huis keurig netjes aan (natuurlijk wel stof van het schuren). Het ziet er nu weer heel mooi en degelijk uit. Over de prijskwaliteit verhouding kan ik weinig zeggen omdat ik geen idee heb van prijzen en kosten, maar betaal graag wat meer voor kwaliteit.
Buiten de professionaliteit het nakomen van de afspraak
Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid delen over Schildersbedrijf Focus. In mei hebben ze ons schilderproject uitgevoerd en vanaf het begin hebben ze laten zien dat ze echte professionals zijn. De jongens van Schildersbedrijf Focus zijn niet alleen buitengewoon bekwaam in hun vak, maar hun proactieve benadering was echt opmerkelijk. Ze waren voortdurend bezig met vooruitdenken en zorgden ervoor dat alles soepel verliep. Dit gaf ons als klant een geruststellend gevoel, wetende dat ze elk detail in acht namen. Het schilderwerk zelf was van ongeëvenaarde kwaliteit. De aandacht voor detail was indrukwekkend, en het resultaat was verbluffend. Niet alleen was het schilderwerk perfect uitgevoerd, maar het viel ook op dat ze ons huis netjes achterlieten. Een dergelijke zorg en netheid na het werk hadden we nog nooit eerder ervaren. Schildersbedrijf Focus heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten. Van de eerste ontmoeting tot het voltooide project, was hun professionaliteit en toewijding ongeëvenaard. Ik kan met vertrouwen zeggen dat ik hun diensten ten zeerste aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit schilderwerk en een team dat echt om hun klanten geeft. Hartelijk dank aan het hele team van Schildersbedrijf Focus voor het leveren van uitstekend werk en het creëren van een plezierige ervaring!
Er is goed werk geleverd. Ze waren optijd en goed voorbereid. Ze werkte netjes en ruimde hun spullen goed op. Een mooi resultaat.
Wij hebben zowel de binnenkant als buitenkant laten schilderen door de jongens van Focus. Absoluut een aanrader, afspraken die worden gemaakt worden netjes gehanteerd, wij kregen dagelijks update over de staat van de werkzaamheden. Wij bevelen hun 100% aan een ieder die voor kwaliteit staat!
Tevreden
Zilvermos 33
3994 LC Houten
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder