Nadat ik ergens mee vast liep contact gezocht; ik kreeg snel een telefoontje zodat we konden sparren. Er was begrip en binnen een week was het probleem met maatwerk opgelost!
Het is een hele prettige tool in de situatie. Heel overzichtelijk en makkelijk mee te werken. Wat ik een beetje mis is hier en daar meer inhoudelijke toelichting. Met name de menuknop: hoe begin ik, vind ik een beetje sumier qua inhoudelijke info. Maar verder een geweldige tool, ook omdat ik de andere erfgenamen volledig op de hoogte kan houden op een makkelijke manier.
Bedankt voor je feedback Jeanet. Onze tool is pas sinds enkele maanden beschikbaar en we vinden het dan ook erg belangrijk om te vernemen wat we nog kunnen verbeteren. We gaan ermee aan de slag.
'Nou, er zal nog heel wat op jullie af komen...!' Hoe vaak mijn zusje en ik die reactie niet kregen toen we met de nalatenschap van onze moeder aan de gang moesten - en dat terwijl we zelf ook als een berg tegen al dat geregel en al het papierwerk op zagen. Van onze uitvaartondernemer hadden we de link naar Doehetzelf Nalatenschap ontvangen: we waren sceptisch maar nieuwsgierig. Een paar weken verder kunnen we volmondig zeggen dat het een ontzettend handig programma is. Alles wijst zich vanzelf, het is eenvoudig en het is bijzonder overzichtelijk. Toen ik een keer een vraag had, werd ik meteen teruggebeld; ook fijn! Wij zijn er heel blij mee.
Wat is het een enorme verademing om hiermee de nalatenschap van mijn moeder af te wikkelen na eerder zonder hulpmiddel de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder te hebben verzorgd.
Fijn dat we hierop geattendeerd zijn, de afhandeling verloopt erg vlot en voorspoedig.
Mooi handig programma.
Superhandig.
Programma zit zeer goed in elkaar, erg veel profijt van,
Zo enorm blij mee.
Was dit er maar geweest toen een paar jaar geleden mijn vader is overleden. De afhandeling van mijn schoonmoeder haar erfenis gaat hiermee enorm gemakkelijk. Erg blij mee.
Simpel in het gebruik, spreekt allemaal voor zich.
Erg handige site.
Erg fijn dat je op een eenvoudige manier noodzakelijke zaken kunt afhandelen.
Erg handig en overzichtelijk.
Erg blij dat we op deze website gewezen zijn. Erg overzichtelijk, transparant en inzichtelijk voor alle erfgenamen. Scheelt een hoop tijd dat alles op één plek geregeld kan worden.
Erg blij, alles verliep zo erg vlot.
Ik vind het heel fijn dat ik woonachtig in het buitenland door deze methode een nalatenschap eenvoudig kan regelen. En hierdoor kan bijdrage voor de familie, ook al woon ik niet in Nederland.
Onlangs hebben we de eerste ervaringen met Doehetzelf Nalatenschap mogen opdoen. In eerste instantie is het even zoeken naar het invoeren van de informatie. Naarmate je verder in het programma komt wordt het steeds gemakkelijker en duidelijker omdat de informatie die je eerder invoert meteen terugkomt in de correspondentie. Het is overzichtelijk en zoals we tot op heden kunnen ervaren ook zeer compleet. Eventuele missende contacten worden snel toegevoegd en het programma groeit per week. Bij volgende nalatenschappen zal het steeds sneller gaan omdat je groeit in de werking van het programma.
Fijn dat de rest van de familie mee kan kijken. Mooi systeem, blij dat we erop geattendeerd zijn.
Henriette Roland Holstweg 28
8448 RV Heerenveen
Doehetzelf Nalatenschap is nieuw én uniek in Nederland, dé tool waar je een volledige nalatenschap stap voor stap mee kan afwikkelen.