Enkele weken geleden heb ik in totaal elf offertes aangevraagd voor de plaatsing van een airco. Begin juli kwam ik in contact met Ecohome. Ze zijn bij ons ter plaatse geweest en gaven een zeer duidelijke en eerlijke uitleg, zonder onnodige verkooppraatjes. Gewoon: what you see is what you get. Vandaag, 8 augustus, is de airco ondertussen geplaatst en ik ben supertevreden! De jongens die de installatie kwamen uitvoeren waren zeer vriendelijk, professioneel en gaven achteraf de nodige uitleg. Ook in de periode vóór de plaatsing heb ik verschillende keren telefonisch contact opgenomen. Ik werd altijd teruggebeld en steeds correct verder geholpen. De communicatie en service waren echt top. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn keuze voor Ecohome en zou hen zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare firma voor airconditioning. Mooiste aan heel het verhaal ik wilde het in 1 x betalen met mijn vakantiegeld maar dan kwam de melding als je het wenst kan je het ook afbetalen op maandbasis aangezien het gaat om een investering heb ik geen seconde getwijfeld. Dus nu nog genoeg geld over om een kleine vakantie te boeken en de luxe om elke maand af te betalen met 100€ wat wil je nog meer… Kortom: topservice van begin tot einde! Zeker aan te raden.
Beveelt aan
8 August 2026