Topbedrijf

Was hier vandaag de eerste keer met mijn Porsche Macan voor de remblokken . Een eerlijke, zeer bekwame eigenaar die meedenkt. Voorbanden bleken ook vervangen te moeten worden. Mooie aanbieding gekregen. Ik heb de auto thuis afgeleverd gekregen, voorzien van gratis ruitenwissers, gereinigd van binnen en buiten . Top service kom hier zeker terug.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Professioneel, vakkundig en vriendelijk autobedrijf!

Ik bracht mijn Tesla Model S Performance voor een tikkend geluid in het rem systeem bij CarProf Alperen. Na diverse pogingen bij andere autobedrijven oa Tesla, lukte het niet het probleem op te lossen. Dankzij een mee denkend eigenaar zijn ze erin geslaagd om dit euvel toch te verhelpen! Fantastisch! Ophaal wegbreng service goed geregeld! Edy (de eigenaar) is hard werkend, klantvriendelijk en gewoon aardige man en gaat door tot het euvel verholpen is...Duidelijke afspraken, geen onnodige vervangende onderdelen en scherpe prijzen. Ik ben van plan om al mijn onderhoud hier uit te laten voeren. Nogmaals bedankt Edy!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Eerlijk, no nonsense, realistische prijzen

Hard werkende, bekwame, eerlijke eigenaar die meedenkt met de behoeften en mogelijkheden van de klant. Inoverende instelling waardoor nieuwe ontwikkelingen ook snel onder de aandacht van de klant komen. Geen onnodige vervangingen, wel een gereinigde auto bij ophalen. Vervangend vervoer of ophalen / wegbrengen uitstekend geregeld. Zet graag een stapje extra voor een tevreden klant. Nette werkomgeving!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alperen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zeer zeker een aanrader

Ik kom al heel lang bij deze garage. Edy de eigenaar staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Edy Dankjewel voor de goede dienstverlening door de jaren heen

Top bedrijf

Hele goede ervaringen met dit bedrijf, ben klant vanaf de opening.

Uitstekende service

Ondanks de volle agenda neemt de eigenaar de tijd je netjes te woord te staan met een helder verhaal en duidelijke afspraken. Schappelijke prijzen. De aflevering is above and beyond: auto schoongemaakt en fris ruikend interieur.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Personeel erg vriendelijk service en kwaliteit perfect geen commentaar de baas altijd bereid om goede compromissen te maken

Een no-nonsense autobedrijf

Carprof Alperen is een autobedrijf waar je als klant nog Centraal staat. Er wordt meegedacht aan een oplossing, en zelf zijn ze pas tevreden als het probleem voor de klant is opgelost. Persoonlijk laat ik beide auto's onderhouden hier. Ik weet wat ik kan verwachten en ze laten je niet zitten, wat ik bij andere autobedrijven wel heb meegemaakt.

Service met een hart

Alperen is een garage waarbij service en een tevreden klant heel belangrijk is. Meedenken om zo goedkoop mogelijk te zijn en niet bezuinigen op kwaliteit. De eigenaar is zeer deskundig, vriendelijk en loyaal aan zijn klanten. Ik denk dat dit de beste garage in Almere is. Ik heb ook al vele mensen met problemen naar hem toe gestuurd, en die waren allemaal vol lof over deze garage.

Geweldigggg

Geweldig geholpen, we zijn door een andere garage flink in de steek gelaten. Dus reden met een gevaarlijke auto waar de remmenschijven niet goed van waren, de andere garage had onze auto gewoon buiten gezet, nadat hij er al 2 dagen stond, want meneer had ineens geen tijd en geen zin. Hier werd er meteen naar ons verhaal geluisterd, en we werden meteen keurig geholpen, met een goed advies. Wij werden zelfs opgehaald en thuisgebracht. Zeer kundige en vriendelijke mensen. Hier word je als een mens behandeld en niet als een nummer! Dat vinden wij erg belangrijk. Inmiddels weer geweest omdat de accu vernieuwd moest worden, en weer keurig geholpen. Wij zijn nu vaste klant en willen alleen nog naar Alperen! En er worden normale prijzen gerekend hier, ook heel belangrijk. Dus in 1 woord, Alperen is FANTASTISCH!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Wat een toppers zijn het bij Alperen. Voor mij geen ander meer.

Bolderweg 34 D 34 D

1332 AW Almere

Over CarProf Alperen Almere

Het doel van CarProf Autobedrijf Alperen in Almere-Buiten is om een zo vriendelijk, kosten efficient en eenvoudig mogelijke auto service te bieden aan alle automobilisten in de omgeving Almere. Bij Autobedrijf Alperen waarborgen we uw garantie en bespaart u gegarandeerd in vergelijking met de merkdealer prijzen. Ook wordt uw voertuig gratis opgehaald voor uw gewenste auto service en gratis weer terug gebracht naar uw huis of werkplek. U wordt tijdens elke stap van uw gewenste auto service door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden. We zijn aangesloten bij de BOVAG. Dus als u opzoek bent naar een professionele auto service zoals een grote beurt, kleine beurt, APK of auto reparatie voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via 036 3033900. WhatsApp is ook mogelijk 06 25433936 Wij zijn het juiste alternatief voor de merk dealer. Jong dynamisch team met passie voor mobiliteit. Kom langs of maak een afspraak en ervaar onze service en hoogwaardig kwaliteit.

Over Carprof