Mandy neemt de tijd. Ook al hadden wij als familie wel wat issues. Mandy nam de tijd en hield het overzicht. Verder waren de wensen van de overledene en ons, geen probleem en dacht ze hier goed in mee. Alles is helemaal naar wens verlopen
De totale verzorging, voor, tijdens en erna was geweldig
Mandy is een ontzettend lieve, deskundige vrouw. Had snel onze (moeders) wensen door, gaf advies om iets juist wel of niet te doen. Stond open voor onze ideeën, kwam zelf ook met ideeën. Goed bereikbaar, zowel telefonisch als via WhatsApp. En anders een van de andere (net zo lieve) dames. We wisten precies waar we aan toe waren, draaiboek was ook duidelijk. Er was ook tijd voor onze emoties, zo fijn. En een prachtige rouwauto waar een van ons zelf in had mogen rijden. Niets dan lof voor Mandy en haar team.
Vanaf het allereerste moment dat we contact opnamen met het uitvaartcentum, voelden we ons direct op ons gemak door de warme en empathische benadering van Mandy. Ze nam de tijd om naar onze wensen en behoeften te luisteren en gaf ons waardevol advies en begeleiding bij het plannen en organiseren van de uitvaart. De betrokkenheid, professionaliteit en warmte die we hebben ervaren, hebben een grote impact gehad op ons rouwproces en hebben ons geholpen om op een mooie en respectvolle manier afscheid te nemen van mijn vader.
Samen met de kinderen en Mandy hebben wij een bijzondere en mooie uitvaart gehad. Tijdens de condoleance avond en crematie is alles geweldig verlopen. Mandy maakt het verschil met de kleine dingen. Ze heeft overzicht en oog voor details. Ze sprak tijdens de crematie alles heel persoonlijk en betrokken aan elkaar. Zo’n mooie crematie heb ik nooit eerder mee gemaakt. Kortom, we hadden een geweldige klik en de nazorg was ook fantastisch.
Zie rating
Ruim 4 jaar geleden bij het overlijden van mijn schoonvader toevallig bij Wanmaker Uitvaart terecht gekomen. Bij het overlijden van schoonmoeder en daarna mijn eigen mams en paps was de keus niet moeilijk..... Wanmaker. Mandy, gemoedelijk, liefdevol, betrokken, ze past zich direct aan in de familie. Zelfs toen Mandy op vakantie was toen mijn moeder overleed en Marion ons met dezelfde liefdevolle toenadering begeleide appte Mandy me of alles naar tevredenheid verliep..... Ook bij haar Uitvaartwinkel op de Maerelaan kun je altijd binnenlopen voor een kop koffie en een luisterend oor als je daar behoefte aan hebt, zo fijn en laagdrempelig. Mandy, je hebt een prachtig team! Door mijn bijzonder goede ervaring ( onbewust ) te delen zijn er al meerdere vrienden bij Mandy terecht gekomen.
Na het onverwachte overlijden van onze moeder hebben we Wanmaker uitgekozen voor de begeleiding van de uitvaart. Dat bleek een goede keuze. Zowel het contact met Mandy als met Mirjam hebben we als zeer prettig ervaren. Zij waren open en betrokken en dachten goed mee waarbij ze rekening hielden met onze wensen. De communicatie verliep efficient via een gezamenlijke appgroep. De rouwkamers zijn sfeervol en er zijn veel mogelijkheden. Het leiden van de uitvaart verliep prettig en persoonlijk. Kortom een aanrader.
eerste contact was goed , snelle reactie goede correcte uitvoering en afwikkeling
Mandy heeft ons na het overlijden van mijn vader op een prettige en professionele manier begeleidt. Evengoed nog ruimte voor humor. Mandy denkt mee en geeft tips maar dringt niks op. Kortom : fijne begeleiding in een verdrietige periode. En ook fijne nazorg.
Als een dierbare overlijdt, komt er veel op je af. Naast het verdriet krijg je te maken met geregel en moet je beslissen hoe je de uitvaart wilt vormgeven. Zelfs als je er van te voren over gesproken hebt, dan nog zijn er dingen waar je niet bij stilstond. Mandy Wanmaker verscheen en we wisten meteen dat het goed zou komen. Zij luisterde, bood mogelijkheden en voelde snel aan wat bij onze familie paste! Het app contact was fijn, de lijntjes kort. Op de uitvaartdag creëerde zij een oase van rust. De nazorg is warm, de betrokkenheid echt! Bedankt Mandy en team
Mijn ervaring met Mandy van Wanmaker Uitvaart was uitzonderlijk en hartverwarmend. In tegenstelling tot de onpersoonlijke aanpak van grote uitvaartbedrijven, zag Mandy ons echt als mensen en niet als nummers. Haar persoonlijke touch in elke fase van het proces maakte een wereld van verschil. Van begin tot eind voelde ik me begrepen en gesteund, iets wat in deze moeilijke periode enorm belangrijk is. Het afscheid van mijn vader was dankzij Mandy’s empathische en persoonlijke benadering niet alleen waardig, maar ook gevuld met liefde en mooie herinneringen. Haar oog voor detail en haar vermogen om echt te connecten met haar klanten maakte deze ervaring uniek. Ik ben haar en haar team diep dankbaar voor het creëren van een respectvol en onvergetelijk afscheid.
Denkend aan de uitvaarten die ik tot nu toe heb meegemaakt schieten me 2 woorden te binnen: "stijf en vormelijk". Onlangs is mijn lieve broer overleden en werd de uitvaart verzorgd door Mandy en haar team en daaraan terugdenkend zijn het heel andere woorden, namelijk: "warm, hartelijk, creatief, een groot empatisch vermogen, lief en belangstellend. Dank jullie wel Mandy en collega's voor het verzorgen van deze mooie uitvaart.
Van begin tot het eind zijn we door Mandy en haar team begeleidt. Warm belangstellend meedenkend met alle tijd die er is. Wij kijken terug op een hele mooie uitvaart die met dank aan Mandy precies bij ons paste. Waardoor het gemis niet minder is maar het wel draaglijker maakte.
na het overlijden van onze moeder werd er door Wanmaker een hoop werk uit onze handen genomen. De communicatie was heel duidelijk en zeer prettig. Er werd goed geluisterd. De aanbevolen locatie paste precies bij ons en daardoor hebben wij ook een "fijne" uitvaart gehad. Het zijn de kleine dingen die het doen, er werden foto's genomen, de diashow geregeld en het bloemstuk op de kist werd na de plechtigheid omgetoverd tot kleine bloemstukjes die aan mijn zusjes werden gegeven. Chapeau.
Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. Mandy zorgt niet alleen voor een heel bijzondere en mooie uitvaart, maar leeft echt mee met de nabestaanden, zodat je het gevoel krijgt, dat je haar al jaren kent
Ze nemen echt de tijd voor de nabestaanden en denken goed mee over de wensen en hoe die gerealiseerd kunnen worden. Ook in het hele rouwproces bieden ze een luisterd oor en ze verzorgen de uitvaart erg goed. Heel menselijk en een vertrouwd gevoel asn over gehouden.
Wij, mijn twee kinderen en ik, hebben veel respect voor de inzet en begeleiding van Mandy vanaf het moment dat mijn vrouw j.l. 8 augustus thuis overleed. Wij kregen van de naaste familie, vrienden en bekenden alleen maar positieve reacties op de uitvaart.
Vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad. Op verzoek niet te formeel en goede ideeën voor oplossingen. Sfeer in het rouwcentrum was perfect. Ook de plechtigheid werd goed begeleid.
Mandy heeft door haar persoonlijke, deskundige en warme inbreng ervoor gezorgd dat wij op een prachtig afscheid kunnen terugkijken van onze vader en opa.
Ik vond het heel fijn om.Mandy als uitvaartbegeleidster te hebben bij het afscheid van mijn vader.
We kijken als (grote) familie met een goed en tevreden gevoel terug op het afscheid van onze moeder. Mandy Wanmaker en haar medewerkers hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Ze hebben goed geluisterd naar de wensen van de familie en aangevuld, door o.a. het lichaam te balsemen en ipv het opbaren in een kist een wade te gebruiken. Nogmaals veel lof over de aanpak en begeleiding. De familie Beentjes.
Maerelaan 6
1961 KA Heemskerk