Vanaf het begin voelde het gelijk goed! Door haar invoelend vermogen èn steun werden wij gelijk ontzorgd. Mandy maakte het zelfs mogelijk dat onze reeds begraven vader,op de dag van de uitvaart naast onze lieve moeder lag en dat ze uiteindelijk samen gecremeerd konden worden. Ook de nazorg gaf ons een heel fijn gevoel! Ondanks ons verdriet kunnen wij zeggen: het had niet mooier gekund. Heel veel dank!
Mandy is een zeer ervaren betrokken en creatieve uitvaartbegeleidster met oog voor details zonder de grote lijn te verliezen
Na het overlijden van mijn moeder heeft Mandy ons heel hartelijk en persoonlijk bijgestaan tijdens de uitvaart. Ze was goed bereikbaar, kwam haar afspraken na en stond open voor onze wensen. Zo hadden wij de kaart namelijk al ontworpen, en een familielid kon deze drukken. Ik hoop dat ik niet snel weer een beroep op haar hoef te doen, maar indien nodig kies ik weer voor Wanmaker Uitvaart.
Via via kwam ik bij Mandy terecht. Overlijden was einde van de dag, maar Mandy zorgde er voor dat alles meteen in gang gezet werd. Wij kwamen terecht in 1 van haar familiekamers. Prachtig, altijd een lampje aan bij de overledene. En van alle gemakken voorzien. Daarbij elke dag toegang, omdat je een eigen sleutel van de kamer. Mandy is altijd te bereiken, nu nog een paar maanden later. Mandy en haar familie maken een moeilijke tijd net even wat dragelijker.
Namens mijzelf, kinderen en kleinkinderen willen wij Wanmaker Uitvaart ( in de persoon van Mandy) bedanken voor de fijne en persoonlijke begeleiding. We hebben de voorbereidingen, begeleiding, Uitvaart en de afwikkeling als zeer deskundig, betrouwbaar, behulpzaam, persoonlijk en betrokken ervaren. Er was altijd ruimte voor overleg in de vorm van persoonlijke benadering zowel telefonisch als app. Bij Wanmaker Uitvaart gaat het puur om de persoon en niet om het financiële. Ondanks het verdriet van het verlies voelen wij het afscheid en Uitvaart als zeer waarde- en respectvol. Dit zijn zeker de verdiensten van Wanmaker Uitvaart. Ga door met de persoonlijke benadering!!!
Alle wensen van mam zijn ingewilligd. Deze heeft zij zelf nog kunnen vertellen aan Mandy. Zo fijn dat het allemaal gelukt is. Hierdoor kijk ik fijn terug op een mooie dienst.
Kleinschalig met een warme persoonlijke benadering. Alle ruimte voor eigen ideeën en waar nodig vult Mandy Wanmaker aan of komt met een andere creatieve draai. Super contact
Liefdevolle begeleiding.
Mandy heeft een fijne persoonlijkheid. Ze ontzorgt, informeert, denkt mee en is goed bereikbaar. De rouwkamers stralen een rustige sfeer uit. Net alsof je een huiskamer binnen stapt. We hadden een eigen sleutel en konden daardoor dag en nacht terecht. Ook dank aan moeder en zus van Mandy die ons goed hebben ontvangen en mooie verhalen vertelden. De uitvaart was enorm goed verzorgd en heeft ons daardoor een vredig gevoel gegeven. Wij wensen Mandy en haar familie veel succes met de opening van het nieuwe pand en raden iedereen aan om daar tzt even binnen te lopen.
Dank je wel Mandy namens mij en mijn zusje en familieleden Het was een mooi en liefdevol afscheid Zo sereen en zo mooi en waardig Jullie begeleiding is prachtig Zou je aan iedereen aanbevelen Thxs x
Mandy is een geweldig persoon! Ze denkt met je mee en luistert naar hoe de persoon was en wat de wensen waren van degene. Ze is tevens zeer geduldig en meelevend. Voor mijn kleindochter zelfs een reden om zomaar ineens bij haar langs te gaan. Het was een mooie uitvaart!!
De keuze om met Wanmaker Uitvaart in zee te gaan is een goede geweest. Niets is hen te veel, ze staan altijd voor je klaar. Ze (Mandy) is ook erg van de details, heel fijn. Je kan ook altijd langs gaan voor vragen, een praatje en een kopje koffie, er heerst echt een huiskamer gevoel. Empathisch is WANMAKER Uitvaart ook erg sterk. Om een lang verhaal kort te maken: "niets op aan te merken ".
Mandy Wanmaker en haar team willen wij een groot compliment maken. Overal is aan gedacht tot in de kleinste details. Als iemand nog twijfelt welke uitvaartverzorger hij of zij moet inschakelen, stop daarmee en bel Mandy!!!
Als je afscheid moet nemen van een dierbaar iemand dan wil je dat zo respect- en liefdevol mogelijk doen. Mandy snapt dit als geen ander. Wat een steun en toeverlaat is zij op momenten wanneer dat hard nodig is. Ze sleept je er doorheen en dat is zeer waardevol. Veel lof voor de manier waarop zij werkt. Overigens niet alleen Mandy maar ook haar collega's. Verdriet kan je niet bij iemand wegnemen, de zorg eromheen wel. Dank hiervoor.
Mandy geeft rust en overzicht in de tijd van chaos. Heel tevreden over de gang van zaken.
Dit jaar 2 uitvaarten gehad bij Mandy, van mijn Partner♡ en mijn Vader.♡ Wat een steun, warmte , Liefde hebben wij ervaren bij deze geweldig lieve mensen. Niks is onmogelijk en er wordt goed meegedacht en uithanden genomen. Ik heb nog nooit zulke voldane uitvaarten meegemaakt waar we het gevoel hadden dat we ondanks ons intense verdriet gedragen werden. Lieve Mandy en je prachtige fam en collega's dank voor jullie Liefde en Kracht in deze voor ons intens heftige tijd.
Werdt mooi tentoon gesteld, en werd goed naar je geluisterd als het anders moet.
De medewerkers en vooral Mandy Wanmaker helpen je door een hele moeilijke periode heen op een begripvolle manier zonder erg opdringerig of overdreven behulpzaam te zijn. Je kunt er altijd terecht en zechebben ook een paar hele mooie en rustige afscheidskamers. Verder gebruiken ze de beste professionals voor het maken van de bloemstukken en kaarten. Een fijn en rustgevend idee in deze lastige periode.
Maatwerk vanuit het hart. Dat is wat er wordt geleverd. De wensen van onze geliefde moeder, oma en partner werden door Mandy op creatieve wijze in de uitvaart verwerkt. Mandy voelt haarscherp aan wat nabestaanden nodig hebben, heeft oog voor iedereen en denkt tegelijkertijd overstijgend waardoor de uitvaart liefdevol en vlekkeloos verliep. Mandy denkt hierbij out of the box en is ook sterk in de nazorg.
Met passie voor het vak, deskundig, respectvol alles geregeld. Luisterd goed naar de wensen. Een fijne ervaring zoals alles geregeld is. Tot in de kleinste details, dit doet je goed! Mandy Wanmaker zal ik zeker aanbevelen.
Afgelopen februari hebben Mirjam en Mandy van Wanmaker Uitvaart ons begeleid in het afscheid van onze vrouw en moeder. Ze hebben dit met veel liefde en aandacht gedaan, en het contact voelde altijd even oprecht. Mandy en Mirjam zijn erg toegankelijk en voelden goed aan hoe ze het best met de gezinsleden individueel om konden gaan. Er werd naar iedereen geluisterd en duidelijk gemaakt dat het in dit proces belangrijk is dat we allemaal goed aangeven wat we nodig hebben m.b.t. het afscheid; 'het is iets wat je maar één keer kunt doen'. Wat wij ook heel prettig vonden aan Wanmaker Uitvaart, is de vele mogelijkheden die er geboden worden rondom het afscheid en de afscheidsdienst. Er wordt niet enkel binnen de traditionele kaders gedacht, er is ook aandacht voor andere manieren van afscheid nemen. Dit alles heeft gemaakt dat wij een afscheid hebben kunnen nemen waaruit wij nog altijd veel troost halen. Wij zijn Wanmaker Uitvaart hier erg dankbaar voor.
In februari hebben we afscheid genomen van onze geliefde oom Henk. Hij had zelf Mandy Wanmaker gevraagd om zijn uitvaart te verzorgen en had concrete aanwijzingen meegegeven hoe hij dit voor zich zag. Wij waren onder de indruk van de persoonlijke benadering van Mandy en haar medewerkers. Zo had zij tijdens het laatste gesprek met onze oom en tante mooie natuurlijke, spontane foto’s genomen van hun samenzijn. Troostrijk en unieke beelden. In de intensieve periode na Henks overlijden, werd steeds goed met ons meegedacht, prima geadviseerd en slagvaardig gehandeld. De bijeenkomst in de Uitvaartwinkel van Wanmaker was intiem en informeel, zoals Henk dat beoogd had. Alles was liefdevol en met veel aandacht verzorgd. Kortom: wij kijken terug op een uitstekende, hoogwaardige samenwerking met Wanmaker Uitvaart en een bijzonder en mooi afscheid. Fred Schippers en Rineke van Meeteren
Mandy begrijpt met enkele woorden de laatste wens van uw geliefde overledene.
Warme mensen die goed naar je luisteren
Uitstekend geholpen bij het regelen van de uitvaart en alles wat er bij komt.
Maerelaan 6
1961 KA Heemskerk