Respectvol en warm

Mandy geeft rust en overzicht in de tijd van chaos. Heel tevreden over de gang van zaken.

Liefdevol en persoonlijk.

Dit jaar 2 uitvaarten gehad bij Mandy, van mijn Partner♡ en mijn Vader.♡ Wat een steun, warmte , Liefde hebben wij ervaren bij deze geweldig lieve mensen. Niks is onmogelijk en er wordt goed meegedacht en uithanden genomen. Ik heb nog nooit zulke voldane uitvaarten meegemaakt waar we het gevoel hadden dat we ondanks ons intense verdriet gedragen werden. Lieve Mandy en je prachtige fam en collega's dank voor jullie Liefde en Kracht in deze voor ons intens heftige tijd.

Zorgzaam

Werdt mooi tentoon gesteld, en werd goed naar je geluisterd als het anders moet.

• Respect voor uw wensen

Hele fijne liefdevolle benadering in een moeilijke periode

De medewerkers en vooral Mandy Wanmaker helpen je door een hele moeilijke periode heen op een begripvolle manier zonder erg opdringerig of overdreven behulpzaam te zijn. Je kunt er altijd terecht en zechebben ook een paar hele mooie en rustige afscheidskamers. Verder gebruiken ze de beste professionals voor het maken van de bloemstukken en kaarten. Een fijn en rustgevend idee in deze lastige periode.

• Respect voor uw wensen

Maatwerk vanuit het hart.

Maatwerk vanuit het hart. Dat is wat er wordt geleverd. De wensen van onze geliefde moeder, oma en partner werden door Mandy op creatieve wijze in de uitvaart verwerkt. Mandy voelt haarscherp aan wat nabestaanden nodig hebben, heeft oog voor iedereen en denkt tegelijkertijd overstijgend waardoor de uitvaart liefdevol en vlekkeloos verliep. Mandy denkt hierbij out of the box en is ook sterk in de nazorg.

• Respect voor uw wensen

Met liefde, respect, deskundig verzorgd

Met passie voor het vak, deskundig, respectvol alles geregeld. Luisterd goed naar de wensen. Een fijne ervaring zoals alles geregeld is. Tot in de kleinste details, dit doet je goed! Mandy Wanmaker zal ik zeker aanbevelen.

• Respect voor uw wensen

Warme, persoonlijke en professionele begeleiding

Afgelopen februari hebben Mirjam en Mandy van Wanmaker Uitvaart ons begeleid in het afscheid van onze vrouw en moeder. Ze hebben dit met veel liefde en aandacht gedaan, en het contact voelde altijd even oprecht. Mandy en Mirjam zijn erg toegankelijk en voelden goed aan hoe ze het best met de gezinsleden individueel om konden gaan. Er werd naar iedereen geluisterd en duidelijk gemaakt dat het in dit proces belangrijk is dat we allemaal goed aangeven wat we nodig hebben m.b.t. het afscheid; 'het is iets wat je maar één keer kunt doen'. Wat wij ook heel prettig vonden aan Wanmaker Uitvaart, is de vele mogelijkheden die er geboden worden rondom het afscheid en de afscheidsdienst. Er wordt niet enkel binnen de traditionele kaders gedacht, er is ook aandacht voor andere manieren van afscheid nemen. Dit alles heeft gemaakt dat wij een afscheid hebben kunnen nemen waaruit wij nog altijd veel troost halen. Wij zijn Wanmaker Uitvaart hier erg dankbaar voor.

• Respect voor uw wensen

Wij zijn onder de indruk van de prima dienstverlening

In februari hebben we afscheid genomen van onze geliefde oom Henk. Hij had zelf Mandy Wanmaker gevraagd om zijn uitvaart te verzorgen en had concrete aanwijzingen meegegeven hoe hij dit voor zich zag. Wij waren onder de indruk van de persoonlijke benadering van Mandy en haar medewerkers. Zo had zij tijdens het laatste gesprek met onze oom en tante mooie natuurlijke, spontane foto’s genomen van hun samenzijn. Troostrijk en unieke beelden. In de intensieve periode na Henks overlijden, werd steeds goed met ons meegedacht, prima geadviseerd en slagvaardig gehandeld. De bijeenkomst in de Uitvaartwinkel van Wanmaker was intiem en informeel, zoals Henk dat beoogd had. Alles was liefdevol en met veel aandacht verzorgd. Kortom: wij kijken terug op een uitstekende, hoogwaardige samenwerking met Wanmaker Uitvaart en een bijzonder en mooi afscheid. Fred Schippers en Rineke van Meeteren

Ontzorgen en zeer betrokken

Mandy begrijpt met enkele woorden de laatste wens van uw geliefde overledene.

• Respect voor uw wensen

een mooi waardig afscheid gekregen voor mijn vader

Warme mensen die goed naar je luisteren

• Respect voor uw wensen

Alles ging zoals wij het wilde

Uitstekend geholpen bij het regelen van de uitvaart en alles wat er bij komt.

Het voelt als familie

Wanmaker uitvaart heeft de uitvaart van mijn vader geregeld. Alles hoe wij het wilden zo hebben zij het geregeld. De kaart is nog mooier geworden dan wij zelf bedacht hadden. De kamer van mijn vader was zo mooi en rustgevend . Ze hebben ons zo goed met alles geholpen en heel veel uit onze handen genomen. Ben zo blij dat ik voor hun heb gekozen. Zelfs na de uitvaart ben ik nog met van alles en nog wat geholpen. Ik raad iedereen aan om bij hun de uitvaart te regelen . Mandy, Mirjam en natuurlijk mandy haar moeder zijn echte toppers. Nogmaals bedankt voor alles

• Respect voor uw wensen

De begeleiding van Mandy en haar team voelde als een warme deken.

Toen mijn oma op oudejaarsdag toch nog sneller dan verwacht overleed, vroegen wij Mandy om de uitvaart te begeleiden. Een raar begin van het jaar, maar feestdagen of niet, het team van Wanmaker Uitvaart stond meteen voor ons klaar met gericht advies, hulp en een luisterend oor. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij de begeleiding als persoonlijk en liefdevol ervaren hebben, precies zoals mijn oma was en zoals we het ons hadden voorgesteld.

Warme en liefdevolle professionals

Mandy heeft ons begeleid tijdens het afscheid en de uitvaart van onze opa. Beter hadden we ons dit niet kunnen wensen. Mandy heeft de moeilijke periode van afscheid en regelen dragelijk gemaakt voor ons. De afscheidkamers waar je 24/7 naar toe kan zijn prachtig ingericht en erg huiselijk/persoonlijk waardoor het voor ons prettig was om daar veel te zijn. Mandy heeft de gehele week lang voor ons klaar gestaan met veel respect, liefde voor haar vak en wat humor op zijn tijd. Alles was bespreekbaar, alles was mogelijk. Wij zijn hier erg dankbaar voor!

Fantastisch geholpen.

Ik mijn kinderen en kleinkinderen zijn door Mendi en haar team fantastisch geholpen van af het begin tot aan de crematie van mijn vrouw. Ook in de nabespreking heeft zij ons goed geadviseerd. Onze dank daar voor.

Wat een top uitvaartverzorging

Wat een top team van Wanmaker uitvaartverzorging! Zoo liefdevol en begripvol na het overlijden van onze moeder en oma! Meedenkend over alle onze wensen, en keurig netjes alles uitgevoerd, en de nazorg was ook top. Lieve Mandy,bedankt voor alles, je bent een topper! Liefs Miranda Zonneveld-Grapendaal.

• Respect voor uw wensen

Zoveel warmte, liefde en betrokkenheid

Ontzettend dankbaar dat Mandy en haar team van Wanmaker Uitvaart de laatste reis van mijn lieve moeder zo mooi hebben kunnen begeleiden. Intieme afscheidskamer met een fijne sfeer. De ruimte voor de condoleance is kleinschalig en intiem. Alles is bespreekbaar, goede communicatie, denken goed mee, kunnen goed schakelen als het toch ineens anders wordt. Jonge kinderen worden goed betrokken bij het afscheid. En zeker niet onbelangrijk een fantastische nazorg. Mandy en Tanya bedankt!

Prachtig

De uitvaart en conoleance waren bijde mooi geregeld. Ben blij met de uitkomst hoe het is gegaan. Zeker een aanrader

• Respect voor uw wensen

Warm, persoonlijk en perfect geregeld.

Wat een fijne , knusse en warme uitvaartcentrum. Een heel persoonlijke en toegankelijke ontvangst en begeleiding. Luisteren goed naar onze wensen en dachten mee en handelden direct. Ook een fijne nazorg gekregen.

Persoonlijke betrokkenheid

Een mooie eenvoudige uitvaart precies volgens onze wens. Wanmaker uitvaart is geen zakelijke uitvaart organisatie, maar een sociaal persoonlijk betrokken team. Bij Wanmaken uitvaart is nazorg ook onderdeel van de periode na de uitvaart.

• Respect voor uw wensen

Betrokken en liefdevolle begeleiding uitvaart

Mandy en haar collega's hebben de uitvaart van mijn moeder op een betrokken en liefdevolle manier begeleid, met aandacht voor onze persoonlijke wensen. Het werd daardoor een troostvolle en onvergetelijke uitvaart.

• Respect voor uw wensen

Warme en betrokken begeleiding bij de voorbereiding en tijdens de uitvaart.

Een empathisch team heeft de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader, opa en overgrootvader begeleid en van het begin tot het eind zorgvuldig uitgevoerd. Ze zijn respectvol, denken mee met de familie en hebben oog voor mensen met dementie. Ook was de begeleiding van de kinderen tijdens de uitvaart erg lief en fijn. De afscheidskamers zijn sfeervol en van alle comfort voorzien voor de familie en bezoekers.

• Respect voor uw wensen

Met gevoel, geduld, luisterend oor, open, begrip vol

Waar ruimte is voor inbreng ideeën en geluisterd wordt naar wat wij zelf graag wilde. Persoonlijke aandacht en (na)zorg te voelen en te zien is. Waar in het ontzorgen voor de volle 100% gegarandeerd is. Dank jullie wel dat wij door jullie een waardig afscheid hebben kunnen nemen en het leven konden vieren met onze dierbare.

• Respect voor uw wensen

Begrijpend, luisterend, geïnteresseerd en professioneel.

• Respect voor uw wensen

Ons als gezin prima bij de hand genomen om tot een voor ons 100% geslaagde uitvaart te komen.

Welbeschouwd is het organiseren van de uitvaart het allerlaatste wat je kunt doen voor onze lieve Anja. Als gezin maak je met elkaar de keuzes waarvan je weet dat het goed en mooi zal zijn. Het was heel fijn om dit te mogen doen met de lieve en kordate mensen van Wanmakers. Wij hielden er een, hoe vreemd het ook klinkt, goed gevoel aan over. Kortom: heel prettig samengewerkt.

Maerelaan 6

1961 KA Heemskerk