Zoals altijd een prima behandeling volgens de regels. Misschien de behandelruimte isoleren van de wachtruimte.
De tandarts legt in alle rust uit wat er gaat gebeuren, of het een nu een controle is of een andere behandeling. Zorg en aandacht voor patiënt staat hier op nummer 1.
Mijn tandarts heeft mij weer eens op mijn gemak gesteld, daar ben ik erg blij mee want ik heb erg bang van de tandarts omdat ik een heel slechte ervaringen heb gehad en door Laura mijn tandarts durft ik weer te gaan zonder dat ik ziek en misselijk word
Ze nemen de tijd voor je. Stellen je gerust doen het rustig en voorzichtig top tandarts
Goed behandeld
Prima tandarts,vriendelijk en rustig
Tandarts Laura is zeer vakbekwaam. Top tandarts
Bezorgt verantwoordelijkheid zeer kundig
Vriendelijk Personeel en tandarts zeer bekwaam.
Heel tevreden
Wel prijzig, vlug klaar
Professioneel klantgericht
Ik kwam binnen met angst voor de tandzorg en een zeer slecht gebit. na anderhalf jaar en meerdere behandelingen heb ik geen angst meer en is mijn gebit geheel hersteld. Dankzij Laura en team
Fantastisch
direct feedback en lieve artsen die je geruststellen
Er hangt een fijne sfeer. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Tandarts Laura legt heel erg goed uit wat ze gaat doen en vraagt tijdens de behandeling meerdere keren of het gaat.
Vriendelijke en geduldig benaderd
Samen met mijn kinderen ga ik en het gaat altijd goed. Alle 3 durven ze alleen in de stoel, zonder bang te zijn wat er ook gebeurd! Er wordt goede, rustige en vooral kwaliteitzorg gegeven. Allemaal een stralend gebit!
Laura is een erg fijne tandarts. Heeft veel geduld en gaat op een hele leuke manier met de kinderen om.
Altijd goede service en controle. Tandjes worden netjes behandeld
tandarts bezoek wat aan mijn verwachtingen voldeed. Zeer behulpzaam.
Alles netjes geregeld, afspraken, info, geen onnodige ingrepen, enz. Steeds pijnloze behandelingen :-).
We worden goed geinformeerd en de behandeling is correct
zien hieronder
Lange Wolstraat 9