Gied bedrijf , snelle respons en plezierig personeel
Prima systeem, hadden we jaren eerder moeten laten installeren.
Aardige man die vakkundig en kordaat te werk gaat. Je krijgt ook weer voldoende zout voor het volgende jaar!
Goede service. Vriendelijk geholpen.
Zeer goede waterontharder. Prima service en onderhoud door SWS.
Ontharder werkt prima en service monteur is super vriendelijk en doet zijn werk ook prima.
De medewerker van soft water systems was erg vriendelijk en netjes. Legde goed uit wat hij ging doen. Ik zou dit bedrijf aanraden om mee in zee te haan
Beleefd, bekwaam, beantwoord mijn vragen op een prettige manier
Zowel de eerste installatie als de verhuizing prima geregeld en opgelost. Water ontharder is onmisbaar hier in Zeeland en deze presteerde als de beste.
Apparaat doet zijn werk
Door eigen toedoen (na schoonmaken zoutbak) bleek ik vlotter verkeerd teruggeplaatst te hebben. Emilio had het direct in de gaten en snel hersteld. Zeer behulpzaam en vriendelijke, snel werkende medewerker!!! Nogmaals erg bedankt!!!
Sinds 1 jaar gebruik van Soft Water System. Uitstekende keuze geweest. Lopend onderhoudscontract en automatisch inplanning servicemoment. 1e service gehad (prima uitleg en uitvoering)
Heb de ontharder nu ruim 2 jaar en heb er zeer goede ervaringen mee. Gekozen voor dit model.omdat er een los zoutvat bij zit en zeer makkelijk bij te vullen is. De ontharder staat in de meterput en het zoutvat in de meterkast. Ideale combinatie. Service komen ze 1 x per jaar down en dat is ook prima geregeld.
Blij dat ons appartement kalkvrij is Super blij mee Ook met het abonnement
Tevreden
Het water smaakt wel lekkerder en anders. Bovendien blijft mijn waterkoker schoon. Ik merk alleen wel dat is soms nog steeds last heb van kalkvlekken op zwarte tegels van mijn badkamer.
Onderhoudsmonteur is bekwaam en nietjes in omgang
Voor zover ik het kan beoordelen heeft de monteur onze waterontharder uitgebreid schoongemaakt en getest. Hij gedraagt zich netjes en vriendelijk.
Wij hebben sinds 1 jaar de waterontharder van Softwater systems. We zijn erg tevreden over het systeem; kalk vrij water is echt een pre. De service is goed; klantvriendelijk en snel
Vraag over instellen rest hardheid goed beantwoord en gelijk aangepast in de ontharder tijdens onderhoud.
Fantastische service hele aardige mensen zeer professioneel
vorig jaar is de ontharder & waterfilter bij ons geplaatst zonder service abonnement; toen de installateur alle zakken met zout bij ons had gedeponeerd heb ik nogmaals gemeld. Abonnement is doorgegaan maar dan met ingang van een latere datum. Daarna is het bedrag na de installatie alsnog afgeschreven wat na contact met SWS snel was geregeld en terug gestort. Toch na de uitzending bij de Radar maak ik me zorgen over de kwaliteit van het product, waterontharder of dat inderdaad mijn apparatuur kan aantasten op een bepaalde termijn. In deze zin vind ik jammer dat er geen contact is opgenomen door SWS om het uit te leggen en eventuele vragen aan de klant te stellen. Vorig jaar heb ik wel een nieuwe klant bij SWS aangebracht. Nu heb ik wel mijn twijfels bij.
Beste Beata, dank je wel voor de review. Wij begrijpen dat u vragen heeft naar aanleiding van deze uitzending. Wij waren van mening dat dit een onjuiste weergave betrof van het product en hadden ernstige bedenkingen bij de betreffende journalastiek. Onze leverancier heeft contact met hen gehad en Tros Radar heeft hier alleszeggend op gereageerd. Indien u het wenst kunnen wij u dit schrijven doen toekomen. Venwege ons enorme klantenbestand is het helaas niet mogelijk iedere klant te bellen om uitleg te geven. Wij hopen op uw begrip. Team SWS
Ik ben zeer tevreden over het systeem
Parallelweg 35 d
4878 AH Etten-Leur
Soft Water Systems staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit waterontharders. Welke de beste voor u is, hangt af van uw verbruik, gezinsgrootte en uw wensen. Het is natuurlijk een investering die u doet voor de toekomst, maar wij bieden iedere waterverzachter voor een voordelige prijs aan. Wilt u graag persoonlijk advies, neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.