Correcte service, maar geen sterke communicatie.

De afspraak werd netjes opgevolgd, maar aan het eind van de dag kon ik betalen en werd gewezen waar de auto stond. Ik had het op prijs gesteld als er even uitleg was geweest over wijze waarop de afneembare trekhaak gemonteerd en gedemonteerd kon worden.

• Klantvriendelijkheid

Zoals we gewend van zijn weer prima

Kom er al weer enkel jaartje, er is zeker geen reden voor een ander garage TOP

• Klantvriendelijkheid

Snel en vakvaardig geholpen.

Trekhaak laten monteren. Vooraf goed en persoonlijk- en via de mail geïnformeerd over wat er ging gebeuren. Alternatief vervoer werd aangeboden maar dat was in mijn geval niet nodig. Trekhaak binnen een dag vakkundig gemonteerd.

Nvt

Nvt

vriendelijke en prima service

vriendelijke en prima service

• Klantvriendelijkheid

De service en klantvriendelijkheid zijn altijd prima

Prina garage voor het onderhoud van de auto

• Klantvriendelijkheid

Prima service, Communicatie m.b.t. bevestiging ietwat verwarrend.v

Telefonische afspraak gemaakt op 6 Mei, de herinnerings e-mail gaf aan 4 Mei.

• Klantvriendelijkheid

Goede en eerlijke service en behandeling.

Vanaf het 1e contact was er een goede click. Goede service en zeer klant vriendelijk.

Uitstekende service

Uitstekende kwaliteit en service.Vooral zo houden.

TOP altijd veel mogelijk

Wij komen met ons bedrijf al een tijdje en ze denken altijd super mee! echt heel fijn.

Helemaal top geregeld.

Mijn auto kwam voor een apk, deze werd uitgevoerd en zij zagen dat de auto ook binnenkort een beurt nodig had. Dit hebben zij dezelfde dag ook uitgevoerd zodat ik niet een nieuwe afspraak hoef te maken.

Top garage

Zeer goede en klantvriendelijke garage,staan altijd klaar en denken mee voor reparaties,goede monteurs.

Prima. Zoals altijd

Een goede service. En een betrouwbaar adres.

Great service and support

Making and appointment was very easy. They are willing to solve any questions related to the service and provide guidance moving forward. Very happy with the service and very confident about bringing my car back for the next service.

Prettig en deskundig

• Klantvriendelijkheid

Prettig contact, werkzaamheden correct volgens afspraak

Zie boven

Super garage. En. Mooie auto s

1 april onze auto opgehaald. Een mooie bos bloemen erbij gekregen En super service.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk, professioneel en snel: uitstekende service

Sinds een paar jaar breng ik mijn inmiddels 17-jarige auto naar Vakgarage Kuipers. Het is een eindje rijden, maar het meer dan waard. De mensen hier zijn altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Onderhoud gaat snel, als er iets tegenzit hoor je het tijdig en ze denken mee met oplossingen om ongemak en kosten te beperken. Altijd helder inzicht in uitgevoerde werkzaamheden, altijd overleg over wat echt moet, wat verstandig zou zijn en wat je ook kan uitstellen. Enige verbeterpuntje: facturen mogen standaard digitaal verstuurd worden naast het printje ;-)

• Klantvriendelijkheid

Ik ben echt super goed geholpen!

Mijn rolstoelbus moest voor een apk en de gordels moesten worden gerepareerd. Ik ben zeer afhankelijk van de bus en had hem snel weer nodig om mijn zoontje op te kunnen halen van school. Gelukkig kon kuipers supersnel alles repareren en had ik de bus weer op tijd terug. Dank!!

Auto als nieuw

Omdat ik niet goed ter been ben, gaat Ivo mij weer naar huis brengen, en ik word weer opgehaald als de auto klaar is. Ik was de auto en pomp de banden. Maar toen ik mijn auto weer zag, leek hij als nieuw! Schoongemaakt en opgepoetst en niks voor gerekend! Als dat geen super service is, weet ik het ook niet meer. Fantastisch vakgarage Kuipers!

• Klantvriendelijkheid

Via via kwam ik bij u terecht. Men spreekt zeer positief over de garage Kuipers. Dus ik ook daar toe. Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen. De auto was snel klaar en ziet er weer als nieuw uit. De nieuwe banden zijn perfect. De auto ligt veel beter op de weg. Dus uitstekend. Ik kom weer terug!

Fijne Vakgarage

Goede garage zeer vriendelijk personeel.

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service, luisteren goed en doen wat je vraagt

Uitstekende garage

Zelfs in noodgevallen zeer adequate service en super snel. Kan deze garage zeer aanbevelen. Ook de keuze uit gebruikte modellen is uitermate goed.

• Klantvriendelijkheid

professioneel, warm en met oog voor klant

Ik ben inmiddels met mijn stichting 10 jaar klant bij Kuipers. Altijd denken zij met ons mee voor de beste, betaalbare oplossing, werken snel, en zijn open en eerlijk. Ik kan niet anders dan deze garage aanraden om je auto te kopen, laten keuren of repareren.

Damhouderstraat 19

2266 AS Leidschendam