Per abuis bij deze garage terechtgekomen, een beter 'foutje' hadden we niet kunnen maken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd serieus geluisterd en meegedacht me me. Glenn is een topper! Wat een vriendelijke betrouwbare verkoper, helder duidelijk en eerlijk. Aanstaande zaterdag mag ik mijn vw upje ophalen, ik heb er alle vertrouwen in dat ik lang plezier van mijn autootje zal hebben. Voor mij nooit meer een auto bij een andere (lees louche) garage. Vakgarage Kuipers it will be !!
Auto gebracht voor alleen APK, was binnen 2 uur al in orde. Vakkundige en vriendelijke medewerkers!
Klantvriendelijkheid en service zijn goed
We waren best laat door omstandigheden maar ze hebben ons toch nog geholpen
Prima garage, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Geen klachten.
Prima service, er wordt meegedacht.
Goede uitleg en service bij aankoop occasion.
Ondanks het feit dat ik wat bijzondere dingen had hebben ze hun uiterste best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen.
Vriendelijk personeel, geven duidelijke tekst en uitleg en geen verrassingen achteraf. Veel dank!
Goed geholpen.
Heb een trekhaak laten plaatsen via de ANWB en kwam bij hun terecht. Zeer netjes behandeld, trekhaak volgens afspraak geplaatst. Vriendelijk personeel.
Heel goed
Prettige ontvangst, vriendelijke en duidelijke communicatie.
SUPER SERVICE
Echt heel fijn, kunnen er altijd terecht en denken altijd mee!
Ondanks dat mijn afspraak niet goed in het systeem stond, hebben ze me toch nog goed kunnen helpen.
top
Altijd fijn geholpen, goede service en prijs/kwaliteit verhouding
Fijne, schone en gezellige garage waar nog wordt meegedacht, passie voor auto's en klantvriendelijkheid, vakmanschap en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Heel blij mee, een aanrader. Zowel voor de koop, inruil en onderhoud van een auto
Uitstekende service bij het plaatsen van een trekhaak.
Prima in orde, zeker aan te bevelen
Goed geregeld
Perfect,snel en vakkundig geholpen ben ook niet anders gewend.