Al onze mooie dierbare herinneringen prachtig vastgelegd

Waar Kaylee alweer twee jaar geleden onze bruiloft prachtig heeft vastgelegd, hebben wij nu inmiddels ook onze zwangerschap, de geboorte van onze zoon en nu hij 1 jaar is door haar laten vastleggen. Onze dierbaarste herinneringen zijn door haar in prachtige stijl vastgelegd zodat wij op ieder gewenst moment hier naar terug kunnen kijken met een lach op onze gezicht. Een ware tijdreis inmiddels. De samenwerking verloopt elke keer heel soepel en ontspannen. Als een datum door het o zo onvoorspelbare Nederlandse weer verschoven moet worden dan past Kaylee zich zo aan en bij de shoots zelf is er altijd een ontspannen sfeer, zodat je lekker als jezelf op de foto gezet kan worden. De resultaten zijn daarom altijd natuurlijk en ongedwongen met een prachtig door Kaylee gerealiseerde afwerking. Een echte aanrader!

Super leuke fotoshoot met een top fotograaf

Wij hadden in mei een familie fotoshoot met Kaylee. We moesten de datum een keertje verzetten, maar dat was gelukkig geen probleem. Kaylee was heel flexibel. De ervaring op de dag van de fotoshoot was top. De samenwerking was heel relaxt, Kaylee dacht super goed mee en gaf goede aanwijzingen. We zijn heel blij met het resultaat en hebben een leuk album ter herinnering aan de dag.

it was a beautiful shoot , She is very patient and caring !

Her editing is so amazing, sharp colors. But also her personality makes you feel at home. You can trust her advices during the whole process. I was nervous about my shoot. But she made me feel confident. My kids love it her vibe. Smiling was easy. More than a photoshoot is an experience. We already looking forward to book our next shoot. Thank you, groetjes ✨

Betrokken fotografe, mooie foto's!

Onlangs hebben wij een familie fotoshoot gedaan bij Kaylee. De foto's zijn ontzettend leuk en spontaan en geven echt een mooi beeld van onze dag en onze familie! Heel fijn vonden wij de betrokkenheid van Kaylee, ze dacht mee met onze gewenste, maar toch bijzondere locatie voor de shoot en kwam zelf ook met ideeën. Kaylee nam rustig de tijd voor de foto's (dus het ging ook prima met onze kleintjes) en heeft zo onze gezellige dag prima kunnen vastleggen. Een aanrader!

Hele leuke en relaxte fotoshoot

Op zondag 25 juni hebben we mat Kaylee een familie shoot gedaan op het strand. Het was een hele warme dag dus hebben we de plannen bijgesteld en alle foto's op het strand gemaakt en hebben de duinen laten zitten. Het ging allemaal heel ontspannen. Kylee helpt bij de leuke poses maar eigen inbreng vindt ze ook prima. Ze speelt goed in op de situatie en als 1 vd kleinere kinderen afgeleid was, maakte ze daar of gebruik van door spontane foto's te maken of ze trok de aandacht weer terug. We hebben de foto's inmiddels ontvangen en zijn er heel blij mee! Het is lastig kiezen voor ons welke foto's we willen uitvergroten. Wij kijken terug op een leuk familie uitje, met de foto's als herinnering!

Kaylee heeft op een hele ontspannen manier een fantastische fotoshoot gedaan met ons gezin

We hebben met ons gezin een fotoshoot gehad in de duinen van Bloemendaal. Kaylee is heel toegankelijk en geeft adviezen, maar eigen ideeën zijn ook welkom. Er was een ontspannen/gemoedelijke sfeer. Kaylee "beweegt" ook mee met de situatie, zoals kleine kinderen die er even geen zin in hebben, dan laat ze dat even en stelt ouders en kind gerust. Pakt dan een ander shootje of wacht geduldig. Ik raad haar dan zeker aan als je een mooie en fijne fotoshoot wilt organiseren.