WEER een slechte ervaring met Mywheels
Laatst een auto gehuurd bij MyWheels en bij terugkomst was de vaste plek bezet door een andere auto. Dit kan natuurlijk gebeuren. Ik heb toen meteen Mywheels opgebeld om te bespreken hoe dit op te lossen. Het was namelijk hartje Amsterdam, nauwelijks een plekje te vinden en parkeerkosten... ik heb 2 keer in de wacht gestaan. De eerste keer 20 minuten en de tweede keer 30 minuten. Toen er eindelijk werd opgenomen werd er ineens opgehangen en werd ik niet teruggebeld. Daarna heb ik het opgegeven, met heel veel geluk een plekje gevonden om de hoek en parkeergeld ter waarde van 30 euro betaald tot 20.00 die avond. Ik moest toch een beslissing nemen en het was volstrekt onduidelijk of er parkeergeld betaald moest worden. Ik wou het niet riskeren want de boete was natuurlijk anders voor mij geweest. Toen ik thuis kwam nog een keer een poging gedaan Mywheels te bereiken, ik wou ze informeren dat de auto ergens anders stond en dat er maar tot 20.00 die avond parkeergeld was betaald. Ook wou ik ze de nummerplaat geven van de auto die verkeerd stond en ik wou bespreken of ik die 30 euro parkeergeld terug zou krijgen. Ik stond deze keer 50 minuten in de wacht en werd uiteindelijk geholpen door een zeer onvriendelijke vrouw die aangaf dat het een zone plek was (is niet zo want de betreffende auto heeft een vaste parkeerplek) en verder kon ze ook niks voor me betekenen.
Ik heb al vaker slechte ervaringen gehad met Mywheels, o.a. auto's die niet op hun vaste plek stonden en vooral de communicatie is heel slecht.
Ik schrijf deze recensie omdat ik 1.5 week geleden een mail heb gestuurd met de uitleg over bovenstaande informatie. Tot op heden hebben ze nog geen contact met mij opgenomen. Na deze recensie waarschijnlijk wel, omdat ze willen dat deze recensie verdwijnt. Dat gaat niet gebeuren, mensen moeten weten hoe slecht hun communicatie is.