Easy to use and very supporting call center!

Easy to use and very supporting call center in case something doesn't go as expected!

Comfortabel en snel

Goeie service, prijzen zijn redelijk

Beschikbaar op drukste dagen.

Auto stond klaar om weg te rijden, zelfs op kerstdagen was er ��n te vinden niet ver van mijn buurt. Auto was ook pas nieuw. Echt blij mee!!

Goede auto en ideaal om zo een dagje te gebruiken.

Het concept is ideaal om zo een dagje een auto te hebben tegen een redelijke prijs.

Blooeren laadpaal

Renault Zoe N-293-PS blokkeerde als 24 uur een van de heel weinige laadpalen aan de Junistraat in Almere. Het is hier altijd druk, dit moet echt niet kunnen.

Auto gereserveerd maar stond niet op de plek

De auto stond niet op de plek, daardoor op tweede kerstdag niet op pad kunnen gaan. Telefonisch niet bereikbaar. Zeer slecht. Dit was mijn eerste ervaring met mywheels en nooit meer!

Duidelijke website

Ik had twee dagen een auto nodig voor een paar uur, via de site alles ingevuld en een auto gereserveerd, alles top geregeld . My Wheels heeft mij goed geholpen.

Fijn concept er staat een auto vast in de straat. Een mooie kia nero met nog geen 600 KM op de teller. Leuke 4 dagen gehad met de auto. Ik heb nu mijn eigenauto dus een fijne overbrugging.

1e ervaring verschrikkelijk

Hallo, Ik post hier omdat het echt onmogelijk lijkt contact op te nemen binnen een redelijke tijd met Mywheels en ik gelimiteerd ben in de app om zelf dingen te regelen. Ik wil dus graag contact opnemen Mywheels! Vorige week voor het eerst gebruik gemaakt. Echter, het financi�le gedeelte klopt niets van. Ik kreeg niet de optie vooraf te kunnen betalen. Daarnaast wilde ik tijdens mijn rit de rit met een kwartiertje verlengen. Perongelijk (omdat de app 3 dagen later zelf aangaf dit niet maar 15 minuten langer geboekt maar 3 dagen. Dit was dus niet de bedoeling. Toen ik met mijn rit klaar was meteen op rit be�indigen gedrukt. Nu staat er bij mijn financi�n dat ze �122,86 incasso zullen brengen terwijl wij maar een ritje van 1.5 u hebben gemaakt en toen hebben be�indigt. Dis bij deze: help mij aub in contact te komen met mywheels en wees gewaarschuwd.

Handig

Heel handig als je effe snel een auto nodig hebt voor een paar uur alleen jammer dat er in enschede maar 3 autos zijn

Houdt oplaadpunt onnodig bezet

Zal goed initiatief zijn maar bloed irritant dat er nu al 2 weken een niet ladende MyWheels de oplaadpunt bezet houdt. Gebruik dat ding of haal m weg!

Makkelijk huren tegen een lage prijs

Mywheels is een platform met grote keuze uit auto's zowel benzine als elektrisch. Innovatief: makkelijk te reserveren en openen en afsluiten met de app, goede klantenservice en direct een kostenoverzicht na de rit. Prijzen Ijn zeer billijk. Ook heeft mywheels een kortingssysteem en zojn er beheerders, die de auto in de gaten houden.

Fijn om elektrisch te rijden

Mijn ervaring is over het algemeen goed, maar het terugbrengen heb ik als minder ervaren. Onder de 80% moet je hem aan de lader zetten, maar dit lukte mij niet vanwege drukte in onze buurt. Dan moet je een nummer bellen om aan te geven dat dit niet lukt. Deze ervaring vind ik niet heel prettig. En het is geen goedkope(re) optie voor langere afstanden. Verder is het een fijn systeem: genoeg auto's beschikbaar in mijn buurt, en elektrisch rijden is erg fijn.

Ideaal voor een automobilist zoals ik

Ik ben geen dagelijkse automobilist daarom past deze service perfect bij mij

Erg soepel

Een auto huren is super makkelijk, als je eenmaal bij de auto bent is het ��n knopje indrukken en je zit erin. Dan kun je gewoon wegrijden. �n keer was de auto niet op zijn plek geparkeerd, maar de telefoon werd snel opgenomen en ze hebben mijn rit geannuleerd en het geld teruggestort. Super fijn dus!

Handig auto lenen!

Handig auto lenen. Eigenlijk altijd een beschikbaar. Wel allemaal kleine auto's, maar dat is niet heel erg. Fijn keuze tussen elektrische en benzine.

Ideale oplossing als je geen (tweede) auto wil kopen

Het werkt heel eenvoudig en er is geen administratief gedoe. Je reserveert een auto en je kunt er mee op pad. Ik heb tot nu toe alleen in de elektrische auto's gereden en dat geeft een fantastisch gevoel. Sowieso rijden de auto's heerlijk maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Als je geen (tweede) auto nodig hebt, maar soms wel ergens heen wil met een auto, is het ideaal. Geen 10 maar een 9 omdat er helaas nog geen elektrische auto te lenen is in Elst Gld.

Fijne auto's, makkelijk reserveren

Twee x auto in de buurt gehuurd. �65 voor 1 dagdeel waarin ritje naar Den Haag is niet al te duur. App werkt fijn. Auto's nieuw, schoon en comfortabel. Wel ff zoeken hoe het werkt met kabels en laadpalen.

Reageren niet op mijn vragen

Korting wordt niet toegepast

Mijn eerste ervaring met deelauto's is positief

Op grens van onze eigen (oude) auto opgeven en nieuwe manieren van transport ontdekken, is de deelauto ��n van de opties. In een eerste verkenning lijkt MyWheels daarin de beste optie. Eenvoudig instappen voor een realistische(re) prijs en daarmee een goed alternatief voor een dure eigen auto. Nog los van dat auto delen beter is voor het milieu, de luchtkwaliteit en de autodruk in de stad. Niet alles gaat vlekkeloos, maar MyWheels heeft personeel dat persoonlijk reageert en direct een oplossing biedt. Tot nu toe geen 'paarse krokodil' gezien.

In een woord pefect

Na wat twijfels toch maar gedaan de ervaringen met huur autos is niks vergeleken met de auto van my wheel heen papier gezeik hoge borg prijzen plus de eigen risico die er niet is door een klein per dag per huur beurt. 1 de kilometer kosten zijn netjes 3 alle nieuwe auto's zijn van alle luxe voorzien 4 3,50 tot 4 euro per uur huur Dus de uitkomst is je bent all inclusief 60 tot 70 euro huur kwijt van een hele dag huren van een goede kwaliteit auto 1000 ma dank voor deze optie

Superb

Superb service

Dit is het beste manier om een auto te huren

Ik ben zeer tevreden over het huren van een auto

Info vooraf matig klantvriendelijk.

Info vooraf ontoereikend. Voorbeeld: na de rit niet alleen met ov-kaart uitschenken maar ook in de app. Anders blijft de tijd lopen.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle