Auto werkt prima, maar het bedrijf is een schande
Ik had een tijdje terug een auto nodig en besloot die via mywheels te huren. De auto reed goed, het tarief was prima en alles was verder duidelijk. Tot zover prima dus.
Echter kreeg ik iets later een bericht van mywheels dat ik een boete heb ontvangen. Balen, maar prima, die vervolgens keurig betaald. Vervolgens krijg ik een paar weken laten een bericht, dat als ik niet heel snel betaal, ze het van mijn rekening afschrijven. Nog dezelfde dag heb ik direct gemaild dat dit een misverstand moet zijn en uitgelegd dat ik allang betaald had.
Op dit bericht heb ik 0 reactie gekregen. Een week later nogmaals aangegeven dat ik niet wilde dat het geld voor de tweede maal werd afgeschreven. Weer 0 reactie en vervolgens kijk ik op mijn rekening, is het geld eraf gehaald.
Op dit moment heb ik weer gemaild met mywheels dat ik mijn geld terug wilde. Tot heden ten dage heb ik nog geen 1 keer iets terug gehoord. Ook via social media contact gezocht, maar dan krijg ik een antwoord dat ik ze maar een e-mail moet sturen.
Ik ben er nu echt wel heel erg klaar mee. Ik snap dat er een keer iets fout kan gaan, maar na meerdere malen aangeven wat er is, heb ik nog niet eens een reactie terug gehad.
Nu, een maand later, zit ik nog altijd op mijn geld te wachten en een reactie heb ik nog nooit gehad. Wat mij betreft dus zeker een reden om nooit meer iets met dit bedrijf te maken willen hebben!