Widely available, clean cars by a domestic company

The service has worked flawlessly for me with the exception of a couple of issues (car parked outside of designated spot, wrong car parked in designated spot) which were promptly solved over the phone. Subscription offers for people that frequently need a car but don't quite need to own or lease one. Discounts as you make rides (just got mine with our 15th ride). Small and bigger cars and electric cars recently added too.

Great service except they don't let you use it

Hi, is it such a problem to verify me when I'm registering? I had my account for months and only needed to use it today. I booked a car and it turned out I had to manually verify myself which I did but then I still had to cancel 5 minutes later and register with Greenwheels instead. With them I verified and drove in just 10 minutes. Why is it so hard here? Very disappointing service and I think I'll stay at Greenwheels even though I have to pay more. Warn your customers they should do this right away! Why do you ignore it until we have to do it and then it takes days? I expected the app was ready to use anytime I needed it. Even though I had 25 euro coupon, I did not use it because I didn't need it. Then I suddenly need it and I'm told it's not possible. It rarely happens to me that I dislike a company before I even got to use their services. And if you're going to ask me to send an email with clarification, I have already done that and I'm still waiting for a response. Frankly,

Onmogelijk om account te openen en geen reactie van MyWheels account support

Alle informatie en persoonsgegevens voor het openen van een nieuwe account correct ingevuld op MyWheels website maar krijg direct melding "Account niet actief". E-mail contact met MyWheels geeft geen directe reactie. Telefonisch contact voor beheer van account is niet mogelijk, zogezegd om privacyredenen. Dit moet beter kunnen.

Asociaal gedrag laadplek bezet houden

Bij ons op de Milan viscontilaan in De Meern staan die mywheel auto's dagen lang de laadplekken bezet te houden. Asociaal gedrag van mywheel s. Andere mensen willen ook laden

Slecht!

Hele slechte service ze laten je betalen en reserveren en vervolgens kan je geen gebruik maken van de gereserveerde auto ga hier aub niet heen oplichters!!!!

Delen is de nieuwe vorm van mobiliteit

Sinds maart 2022 hebben wij onze 'eigen' auto verkocht. Best een stap om te zetten. Wij zijn blij met het concept van Mywheels en de hoeveelheid auto's die beschikbaar is. De app is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Tot nu toe hebben wij totaal geen spijt, dat we geen eigen auto meer hebben. Ok�, het vergt soms iets meer planning, maar het levert ook heel veel voordelen: geen zorgen over onderhoud, elektrisch rijden is financieel haalbaar, meer ruimte in de wijk door minder eigen auto's.

Kwam heel goed uit. Heb zelf op het moment even geen auto van mijzelf

Prettig en duidelijk. Goed aanbod , en luxe en moderne wagens

Redelijk

4 ritten geboekt en vooruitbetaald. 1e rit vule auto en foutcode parkeerhulp. 2e rit idem . Extra Restsaldo opgebouwd . 3e rit meer dan vooruitbetaling. Krijg bericht voloende saldo. Vooruitbetaling 4e rit en extra saldo is afgeboekt. Mail dat 4e rit niet bevestigd is omdat deze niet betaald is en voor 18.03 uurbetaald moetworden anders vervalt rit. Rare manier van zakendoen. Je verwacht een eindafrekening van eindbedrag minus vooruitbetaling. NIET dat heen voor mij bevestigde vooruitbetaalde boeking wordt geannuleerd om een eerdere rit te betalen.

Auto van mywheels bezet inmiddels enkele dagen continue een oplaadplek

Andere auto's moeten op het gras gaan staan om op te laden.

Alle auto's zijn heel vies van binnen en buiten. De eerste auto heb ik zelfs door de wasstraat heen gereden,

customer-oriented service

All in all, their system is working well and efficient for me. I'm a frequent user of their service, and sometimes encounter some minor problems, but mywheels customer service responds quickly and they are helpful with solving problems. I was very impressed by their positive attitude even to my personal request.

Heel fijn autodelen

Beste autodeelbedrijf, fijne klantenservice en denkt mee. Voordeel vind ik dat er ook veel elektrische auto's zijn.

telejesen átláthato

super

Een auto staat in de regio klaar wanneer je die nodig hebt.

Ik wil overstappen van mijn fossiele auto naar elektrisch rijden. En vooral ook minder rijden. Daarom is een deelauto voor mij interessant. In mijn regio (Zuid-Limburg) is het aanbod momenteel veel te klein. Het concept spreekt me aan. De kortingsabonnementen ook. Maar je voelt wel in alle gevallen dat auto rijden serieus geld kost ... Dus dat helpt om eerlijke keuzes te maken. De app is handig in gebruik. Maar bij de servicetelefoon heb ik erg lang moeten wachten.

Superhandige service!

Ik vond het de eerste keer een beetje spannend om een deelauto te gebruiken, maar dankzij de prima ondersteuning bij elke stap was het een eitje.

Ik had donderdag een auto stond niet op de plek waar hij moest staan Zoeken krijg ik te zien 25 km verder Tien gebeld duurde 10 minuten voor iemand te spreken die heeft mij naar auto geloosd dus was te laat De auto bleek ook niet te zijn opgeladen Dus daarmee heel vervelend waardoor ik niet veel afspraken kon dien

Fijne dienst maar slechte service en duur.

De auto was vies, had geen ruitenvloeistof, was 25% getankt, en 100 euro voor 6 uurtjes is niet goedkoop. Kortingscode werkte niet. Klantenservice reageert pas na 10 dagen per e-mail.

Onnodig bezet houden van laadpalen

Heel leuk initiatief, maar de auto's houden schaarse laadplekken voor elektrische auto's onnodig bezet. Wanneer auto's niet worden gebruikt, blijven ze tot wel 48 uur staan. Laat MyWheels gewoon lekker eigen laadplekken regelen!

Super!

Aanrader..

Goede service, redelijk nette auto's.

Ik heb nu twee keer een MyWheels auto gebruikt. 1 keer stond de auto niet op de plek waar hij zou moeten staan. Had een dag van te voren gereserveerd. Na een telefoontje een andere auto gekregen in de buurt. Auto's zijn wel vaak beschadigd aan de buitenkant, maar van binnen netjes. Het openen en wegrijden werkt prima via de app. Als je van plan bent om vaak MyWheels te gaan gebruiken, zou ik het afraden. Je bent er stiekem toch veel geld aan kwijt. Voor korte ritjes 2/3 keer per maand is het perfect. Ga je vaker en langere ritten maken, dan is het ov of zelf een nette tweedehands auto kopen op lange termijn veel goedkoper.

Goed en gemakkelijk altijd wel een auto te vinden op loop afstand.

Ik woon in Amsterdam en er is bij mij in de buurt genoeg keuze uit diverse auto's om mee te rijden. Gemakkelijk en snel te regelen via een goeie app. Tot nu toe rij ik het liefste met de Citro�n C1 . �n van de schakel auto's die op brandstof tijd. Maar wil je voor groen gaan heb je meerdere keuze.

Hoog gebruiksgemak en fijne auto's!

Ben echt zeer onder de indruk van het gemak van de app en het comfort van de auto's. Ook heel fijn dat je kunt kiezen tussen elektrische en benzine auto's.

fijne auto's, makkelijke app

De auto's rijden fijn, zien er goed uit en zijn (redelijk) schoon

Net zo gemakkelijk als een eigen auto

Het proces van reserveren, openen, tanken etc. etc gaat allemaal heel gemakkelijk en soepel. Er zijn ook veel auto's in de buurt en de auto's zijn zelf zijn klein en handzaam, maar gelukkig ook weer niet het kleinst mogelijke koekblikje. Voor een rit van 150 km en ruim 5 uur weg iets meer dan �70,- betalen.

Er is helamaal niks te zeggen het is prima.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle