Onterecht blokkade account
Ik heb nog nooit een review van iets geplaatst, maar naar mijn ervaring vond ik het nodig om dit de wereld in te helpen. Laat ik vooropstellen dat het gebruik van de auto's top is. Naast het feit dat in ��n reservering het misging met het opstarten van de auto, heb ik geen problemen ondervonden.
De klantenservice is naar mijn ervaring verschrikkelijk. Zoals benoemd in het begin, ondervond ik een probleem bij een reservering: na het openen van de auto ging de motor op ��n of andere reden niet aan. Van alles heb ik geprobeerd om het toch voor elkaar te krijgen, maar zonder succes. De reservering moest ik na een minuut (of twee) dan ook weer be�indigen, terwijl ik het vervoer echt nodig had (Citro�n C3 Hoendiepskade (Groningen) (H-337-SG van 26-04-2022). Hiervoor heb ik wel een volle uurtarief en voorschot km betaald en nooit teruggekregen. Kan gebeuren dacht ik. Drie dagen later ontvang ik een mail waarin wordt aangegeven dat mijn account geblokkeerd is, omdat de auto naar rook stonk. Ikzelf heb nog nooit gerookt en mijn vriendin die op dat moment bij mij was doet dat ook niet. Ook stonk de auto in deze reservering van 1 á 2 minuten (!) niet naar rook. Vervolgens wordt aangegeven dat ik hiervoor moet mailen naar account@... (mailadressen mogen niet in een review verwerkt worden), maar na drie keer hierna toe te hebben gemaild kreeg ik nog steeds geen reactie. Telefonisch konden zij mij ook niet helpen. Later weer een mail gestuurd naar support@…, en kreeg ik wel antwoord. De beslissing van de blokkade is definitief en mijn reacties op deze onterechte blokkade worden niet beantwoord. Hele rare gang van zaken. Er is simpelweg niet gerookt in de auto, noch rook de auto (in de 1 á 2 minuten dat ik er was) naar rook. Ik word totaal onterecht beschuldigd. Ik heb netjes gevraagd om de beslissing tot blokkade te heroverwegen, maar daar wordt niet op in gegaan.