Erg behulpzame advocaat die meedenkt en goed luistert en weet wat ze doet.

Ik had voor het eerst een advocaat nodig. Iris legde mij daarin alles uit wat mijn rechten zijn enzovoort. Ze keek mij wat ik het best kon doen. En ze heeft me daarin goed geholpen ze weet wat ze doet.

Ik ben goed bijgestaan!

Ik heb een goede ervaring, ben goed bijgestaan. Er word intrinsiek gekeken naar passende mogelijkheden. Niks op aan te merken.

Een top advocate!!!

Nogmaals, ze was geweldig. Ze heeft het voor elkaar gekregen waar wij op hoopte. Iris is een echte aanrader. Ze staat je goed bij.

Top advocaat

Adequaat, realistisch, menselijk en professioneel. Je voelt je op je gemak. Heeft veel kennis van zaken. Een fijne ervaring.

Een doorbijter

Iris is een advocate in hart en nieren. Ze bekijkt en behandeld zaken zeer professioneel. Menig o.v.j. / advocaat / tegenpartij heeft het nakijken. Haar vetrouwen en kracht die ze laat zien bij verschillende zaken, samen met haar sterke argumenten maakt dat deze advocate een aanwinst is voor elke "zaak" .

• Betrokkenheid

Zeer kundige en betrokken advocaat

Vanaf het eerste contact was Iris betrokken en open in haar communicatie. Iris heeft een laagdrempelige manier van communiceren wat ik erg fijn vond. Iris is echt een expert op het gebied van strafrecht en door haar kennis en doortastende aanpak heeft ze voor mij een supergoed resultaat bereikt. Kortom: een topadvocaat die ik zeker aanraad!

Blij mee

• Betrokkenheid

Een hele fijne geruststellende en betrouwbare ervaring.

Vanaf het eerste contact hebben wij dit als heel geruststellend en betrouwbaar ervaren. Iris weet wat ze doet en is zeer betrokken en behulpzaam waardoor wij heel gerustgesteld werden.

Vertrouwd en goed advies

Hele vertrouwde sfeer en je wordt goed bijgestaan.

• Betrokkenheid

Heel goed geholpen en geadviseerd

Iris heeft veel ervaring en is recht door zee

• Betrokkenheid

Ik heb het als positief ervaren

Positief

• Betrokkenheid

Zeer goede communicatie en duidelijkheid over zaken

Ik ben zeer tevreden over Iris advocatuur totaal niks negatiefs op aan te merken. Ze is proffesioneel, meedenkend, betrokken, heel goed in de details inzien, ze heeft geen blad voor de mond en heel erg intelligent. Zeker een aanrader!

Persoonlijk

Iris behandelt je zaak op een persoonlijke en professionele wijze en doet echt haar best voor de client.

Michiel de Ruyterstraat 2

4819 AD Breda