Top mensen zijn super behulpzaam.

Communicatie ging uitstekend. Zelfs toen mijn accu het niet meer deed, gaven ze mij top service. Door mij direct te helpen. En met me mee te denken.

Service waar je u tegen kan zeggen!

Vanaf het moment van mijn aankoop bij van der Kolk auto’s heb ik geen moment spijt gehad! Een onwijs goede auto en nog betere service! Wat mij betreft een aanrader als auto dealer!

Problemen goed opgelost

Auto was bij oplevering niet helemaal in orde. Dit is goed opgelost

Zeer goede ervaring met Van der Kolk

Na even gekeken te hebben Zeer vlot en snel tot een deal gekomen

Na even gekeken te hebben Zeer vlot en snel tot een deal gekomen. Aanrader

Doet wat hij beloofd.

Versnellingsbak lagers lagen eruit.... Heeft alle moeite gedaan om dit te repareren Top.

Blij met mijn nieuwe auto!

Ik heb bij dit bedrijf een citroen c1 gekocht en mijn toyota aygo ingeruild. Ik vond het een zeer prettige ervaring om hier een auto te kopen, gewoon in alle rust en een kopje koffie erbij zonder enige "verkoopdruk". Ik heb een leuk inruil bedrag gekregen voor mijn auto dus over de prijs waren wij het snel eens. Een andere auto kopen blijft natuurlijk altijd een gok, maar ik zou dit bedrijf zeker aanraden om een betrouwbare auto te kopen. Mijn nieuwe auto werd bij aflevering eerst netjes nagekeken en 3 maanden garantie. Top!

Een zoek opdracht laten uitvoeren door Van der Kolk auto’s, alles super & snel geregeld. Zeker aan te raden

Top bedrijf

Recent een Kia Picanto gekocht. Zeer vriendelijke verkoper. Denkt met je mee. Standaard 3 maanden garantie wat ik erg waardeer. Kortom mocht je een auto zoeken kan ik dit bedrijf zeker aanraden.

Goeie service

Fijne service en vriendelijk geholpen. Echt top

Netjes geholpen zoals het hoort eerlijke jonge en goed behandeld zeker een aanrader

Goede service en fijne ervaring

Goed open contact over de auto, de service was heel prettig door het contact en de auto in top conditie. Door de verre afstand heb ik hem gelijk goed kunnen uittesten! Super tevreden!!

Fijne samenwerking

Proefrit gemaakt in een polo waarbij de punten ter aandacht gelijk gerepareerd werden. Ik kwam mijn eigen auto inruilen voor de polo en samen een nette prijs afgesproken waar wij beide tevreden mee waren, een mooie deal dus. Een tevreden klant die weggaat met een nieuwe auto. Eigenaar is een vriendelijke man die zijn afspraken nakomt en tijd voor je vrij maakt als je hierom vraagt (ook wanneer ze eigenlijk gesloten zijn). Kortom, een hele fijne afhandeling bij Van der Kolk!

Geweldige autodealer

De eigenaar van der kolk garage hebben wij prettig contact gehad over de Opel meriva. En wat zijn wij blij met de auto. Hier gaan wij veel plezier mee hebben. Ik wil u bedanken voor de prettige contact gesprekken en bedankt dat u aan me dacht dat wordt zeer gewaardeerd. Dank u wel. U fijn weekend alvast. Groetjes van de familie Stegeman

Golf 7 gekocht, tot een mooie deal gekomen. Na aflevering begaf de oude accu het maar Ian heeft het netjes opgelost en vergoed. Fijne service door van der kolk auto’s.

Super goede service

Gister een auto gekocht, super service. Auto zag er keurig uit en rijd als een zonnetje. Snel en netjes tot een goeie deal gekomen. Zeker aan te raden om hier een auto te kopen

Snel en makkelijk!!

Zeer nette auto verkoopplaats met veel keuze . Goede en nette overeenkomst gemaakt . Zeer nette prijs terug gekregen voor mijn oude auto .

Fantastische aankoop

Mijn ervaring is fantastisch! Ian helpt met duidelijke informatie en is bereid mee te denken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Daarnaast wordt de auto keurig afgeleverd en is de communicatie heel gemakkelijk. Zeker een aanrader om hier een auto te kopen.

Goede ervaring

Goede afhandeling, en zeer blij met de nieuwe auto. Bedankt toppers van VanderKolk!

Een goede auto aangeschaft voor een goede prijs.

De verkoper was zeer vriendelijk en ik had maar een paar wensen. Dat was een niet te dure auto waar je comfortabel grotere afstanden mee kan rijden. Na rondgekeken te hebben kwamen uit bij een mooie Volkswagen polo. Deze auto voldeed perfect aan mijn wensen aangezien hij zuinig was en het was ook nog een diesel. Vervolgens na een goed gesprek met de verkoper op een mooie verkoopprijs uitgekomen waar we beide tevreden mee waren.

Klantvriendelijk geholpen met goede service

Heel vriendelijk geholpen ,heel blij met de auto nadat ie nog gecheckt is en een goeie poetsbeurd heeft gehad .top service

Top service !

Heel vriendelijk ontvangen! Het voelde gelijk vertrouwd snelle, perfecte service !!

Prima autodealer

Mooie Ford Fiesta gekocht bij Ian. Reageert snel en flexibel met afspreken. Zorg dat de auto bij afhalen nog goed is nagekeken.

Goed geholpen! Aardige kerel

Super service, eerlijk en goed geholpen zeker aan te raden

Komt afspraken na

Heb 2 weken geleden een ford b max bj 2014 gekocht bij dit bedrijf, vriendelijke eigennaar en komt zijn afspraken na, had een kleinigheidje met de remmen, omdat ik ver weg woon , kan ik dat laten maken bij mijn garage, dus gaat helemaal goed komen. Ben er tevreden mee. Wil