Laden reviews...
117 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk en professioneel personeel, heldere communicatie en een soepele aankoopervaring. Klanten waarderen eerlijke prijzen, flexibiliteit en snelle oplossing van problemen. Over het geheel genomen wordt de ervaring als betrouwbaar en klantgericht omschreven.
Top bedrijf met vriendelijk personeel. Als er iets is war spoed heeft, dan denken ze snel mee naar een oplossing en kan je er vrijwel meteen even langs rijden.
24 August 2026
Bertus
Ijsselmuiden
Zeer goede garage en prima geholpen
23 August 2026
Kor
Sappemeer
Nette service, wat wordt gezegd wordt nagekomen. Vriendelijke mensen die er werken, kreeg leenauto mee nadat er tijdens APK het een en ander vervangen moest worden aan mijn auto.
19 August 2026
Sabine
Heino
Top service
19 August 2026
Nuri
Meppel
Word altijd fantastisch geholpen, prijs en kwaliteit is uitstekend
5 August 2026
Chris
Dalfsen
In bezit van een fijne volvo
4 August 2026
Jw Aalberts
Andelst
Klant vriendelijk en auto, worden netjes afgeleverd
4 August 2026
Wilco Roenhorst
Beilen
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Ian. We hebben bewust ruim een half jaar gewacht met het schrijven van een review, zodat we eerst zeker wisten hoe de Volkswagen Tiguan in de praktijk zou bevallen. Inmiddels kunnen we met volle overtuiging zeggen dat we er super tevreden mee zijn! Vanaf het eerste contact was de service uitstekend. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen eerlijk en deskundig advies. We hebben er een flinke afstand voor moeten rijden, maar dat was het absoluut waard. We kunnen deze autoverkoper dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een verkoper die echt met je meedenkt. Bedankt voor de fijne service en de geweldige auto!
31 July 2026
Marloes
Zwijndrecht
Gelijk goed geholpen. Proefrit gemaakt geen enkel probleem. Realistische inruil waarde, niks op aan te merken
27 July 2026
Tim
Zutphen
Communicatie is goed, ze komen hun afspraken na en zijn heel erg vriendelijk. Top service!
26 July 2026
Jorick
Tzum
Heel goed en vriendelijk geholpen door Ian. De auto waar ik voor kwam voldeed aan de advertentie op de website. Binnen een week de auto op kunnen halen. Zeer tevreden met de service en erg vriendelijk.
26 July 2026
Sander
Oudebildtzijl
Klantvriendelijk, duidelijk, goede service
Willem
Steenwijk
'S morgens gebeld voor een afspraak om een wagen te bekijken, 's middags kon ik al terecht. Na een proefrit de deal gesloten, en kon de auto gelujk meenemen. Er zaten nog wat vlekjes aan de zijkant, dn die hebben ze gelijk vakkundig weggepoetst.
Antoine
Hengelo-o-
Vriendelijk mensen, nette aanblik bedrijf en altijd super snelle reactie op Whatsappje. Auto netjes afgeleverd.
Renze
Boornbergum
Goed geholpen met de proefrit en inruil van de auto, en een goede vlotte comunicatie.
Luca
Hardenberg
18 July 2026
Van dijk
Zwartsluis
We zijn goed geholpen met alles. Goede service en aandacht voor de auto. Ook voor onze ingeruilde auto een mooie prijs weer gekregen. Alles werd netjes uitgelegd en afgehandeld en omdat we vlak daarna op vakantie gingen werd de nieuwe auto met voorrang helemaal klaar gemaakt.
18 July 2026
Henrie
Slagharen
Contact gehad via WhatsApp en een duidelijk filmpje gekregen van de auto
14 July 2026
Leroy
Klazienaveen
Heel goed geholpen
14 July 2026
Barry de vries
Appingedam
Ik heb daar voor de eerste keer een auto gekocht en ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben,ik ben zeer vriendelijk door de eigenaar goed ontvangen,de auto die ik gekocht heb moet er nog wat aan gebeuren maar dat zit bij de prijs in als ik de auto weer in zou ruilen ga ik daar zeker weer naar toe.
12 July 2026
Hendrik
Dalfsen
Uitstekende ervaring. Zeer vriendelijk geholpen en Ian helpt waar hij kan!
11 July 2026
Snel geholpen probleem opgelost Vakmensen
8 July 2026
Wim
Dalfsen
Kon snel een afspraak maken en hebben de auto netjes afgeleverd
6 July 2026
Mark
Hardenberg
Onlangs een BMW 118i Cabrio gekocht bij Van der Kolk Auto’s. Tijdens de eerste weken kwam er helaas een probleem naar voren met een oliedrukmelding. Dit is onder garantie opgepakt en netjes opgelost door het vervangen van de sensor. Wat ik vooral waardeerde was de communicatie en de bereidheid om mee te denken. Er werd een leenauto geregeld en de klacht werd serieus genomen zonder discussie. Ook eerdere punten, zoals een sensor van het cabriodak, zijn vooraf netjes opgelost. Al met al een prettige ervaring en een garage die verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets aan de auto blijkt te zijn. Bedankt voor de service!
30 June 2026
Lulu