Fijne service, snel en deskundig

Na een tijdje rond te kijken op internet kwam ik BMT tegen en met alleen goede reviews, dat was ook wel te merken als je eenmaal binnen kwam. We werden menselijk verwelkomd niet met een lullige salespitch wat je bij 95% van de garages krijgt. Hier merkte je meteen waar je aan toe bent met Bart en zijn team, goede kwalitatieve autos met een passie voor BMW. Mijn volgende auto koop ik weer bij BMT en rij zelfs van Texel op en neer.

Fijne garage met goede kennis en service

Tijdens mijn zoektocht naar een BMW 7-serie kwam ik via internet terecht op de website van deze garage. Na het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, was mijn eerste indruk direct positief: zowel de werkplaats als de showroom zagen er perfect verzorgd uit. Alles straalde professionaliteit uit. Na de bezichtiging ging ik in gesprek met de eigenaar. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en voorzag me van uitgebreide informatie. Uiteindelijk hebben we samen de koop rond kunnen maken. Het viel me op dat de eigenaar veel oog heeft voor zijn klanten en echt meedenkt om een passende oplossing te vinden. Deze positieve ervaring maakt dat ik deze garage van harte aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte plek voor het kopen van een auto. Ik hoop in de toekomst hier vaker mijn auto's te mogen aanschaffen!

KWALITEIT en SERVICE!

Mijn ervaringen met BMT Auto's voor mijn BMW-E70 is bijzonder positief. Ze leveren uitstekend werk af en geven een uitstekende service! En de reparatie kosten zijn dan ook nog eens zeer concurerend! Om mijn tevredenheid extra te benadrukken schrijf ik de aanhef in hoofdletters. Je kunt nu eenmaal niet meer dan 5 sterren scoren! Daarnaast zijn zij ook bijzonder behulpzaam als je om advies vraagt. Dank aan het team voor de goede zorgen! groetjes André van Garage Classic Service

Vlot en een brede kennis.

Als klant gekomen voor een stage 1, ondanks dat het een klus was met veel meer werk dan gebruikelijk, wel de afgesproken prijs aangehouden. Aantal reparaties gehad en ook eens een probleem gehad. Is de volgende dag direct opgehaald en diezelfde dag weer klaar gemaakt. Fijne service en denkt op een eerlijke manier mee wat verstandig is.

Top service

Auto gekocht, vriendelijke service Heeft me zelfs nog geholpen om de auto op de autoambulance te zetten

Eerlijk en betrouwbaar met hart voor auto's en klanten!

Op zoek naar een X5 terecht gekomen bij Bart, na al een aantal X5-proefritten te hebben gemaakt bij "handelaren". Bart is echt het tegenovergestelde. Staat achter de auto die hij levert en is hier open en eerlijk over. Super goede service!

Goede service en verstand van zaken!

Mijn auto heengebracht voor enkele aanpassingen. Voor ik het wist was de auto weer klaar. De eigenaar denkt goed mee en is zeker een aanrader voor vele. Kom zeker terug!

Sympathiek, vakkundig, meedenkend & betrouwbaar

Via via bij Bart & BMT terecht gekomen. Sindsdien mijn BMW daar in onderhoud. Uitstekende ervaring en zou het iedereen aanraden. Je word eerlijk en vakkundig geholpen met een uitstekende service. Er word met je mee gedacht en transparant te werk gegaan middels de hoogste standaarden en een scherpe prijs! Als je een liefhebber bent, laat dan hier je auto achter!

top

veel ervaring in de tuning wereld mijn r33 helemaal aangepast naar wens denkt mee en goede communicatie mijn auto gaat alleen hier nog heen

Kennis is macht en dat heeft hij !

Mijn auto (bmw m3 e90 Competition met G-Power) maakte een irritante geluid. Naar meerdere garages geweest (specialist in bmw) maar ze dachten dat het een karakter kon zijn van de G Lader. Nadat ik bij Bart ben geweest, gaf Bart meteen aan wat het kon zijn, onderdelen vervangen en geluid is gone ! Ik raad zeker iedereen aan !

Top bedrijf

Meerdere skyline project gedaan van rb20 naar rb26 veel dingen aangepast Van 3 kabelboom 1 goeie gemaakt Eind resultaat 630 pk en 650 koppel Dit jaar toyota glanza project en this weer heel goed bevallen om bij bmt te laten doen Top werk

Super service!

Super tevreden over BMT Auto's, voor mij geen andere garage weer!

Super bedrijf

Wij hadden een lekkende stuur pomp met onze Ford Focus. Deze was na twee dagen super snel gemaakt. Toen we de Ford kwamen halen was deze zelf voor ons gewassen. Super service en kan iedereen BMT auto’s aanraden. Met vriendelijke groet, Patrick Michaël

Mee denkend

De eigenaar van bmt auto's bart Teeninga. Is zeer bedreven in zijn vak en denkt graag met je mee. Ben blij iemand gevonden te hebben met passie voor het vak

Passie voor auto's , Klantgericht

Zeer betrouwbaar bedrijf die weten waar ze over praten. Denken graag met je mee en geven je een eerlijke mening en advies. bedrijf kijkt net even anders naar een oplossing als een gemiddeld autobedrijf , leeft zich in in de klant , en komen samen tot een oplossing, Alles gaat in overleg , Ik raad dit bedrijf aan !

Goede service en veel kennis aanwezig

Zeker aanbevolen, voor bmw service 100 procent goed adres

Expertise en eerlijkheid!

Bart van BMT staat altijd voor je klaar met advies en suggesties. Je kan voor alles terecht bij Bart, hij heeft mijn Skyline R33 volledig opgebouwd naar bijna 700pk maar APK en onderhoud is ook geen probleem. Ook bij problemen staat Bart gelijk voor je klaar, via WhatsApp of hij komt zelfs ter plaatse mocht dat nodig zijn. Je kan Bart met elke auto vertrouwen en je merkt dat hij echt meedenkt en er zelf ook plezier in heeft!

alles mogelijk topmonteur

heeft mijn bmw 135i xdrive zeer vakkundig en netjes omgebouwd met een s55 motor en aanpassingen bart weet wat ie doet en niets te moeilijk zeer vakkundige monteur en heel prettig en transparant in de omgang zo vind je ze bijna niet meer

BMT heb je alles onder 1 dak van aankoop tot onderhoud!

Bij deze garage is niks te veel. Staat altijd voor je klaar!

Deskundig en vriendelijk advies!

Onlangs een bmw 330e (2016) gekocht bij BMT. Ik kwam langs op een vrijdag en werd heel vriendelijk ontvangen door Bart en mocht gerust een testrit maken. Na de wagenpark (gave auto’s trouwens) bewonderd te hebben kreeg ik duidelijke uitleg hoe de auto is onderhouden en hoe de auto precies werkt (want hybrides zijn toch net iets anders) heb ik besloten de auto te kopen en ik ben er ook heel blij mee! Als je op zoek bent naar een auto is BMT zeker aan te raden.

Above and beyond

Hoewel ik eigenlijk terecht kwam bij Bart voor een relatief kleine dienst blijkt al snel dat dit echt het juiste adres is voor de meest uiteenlopende projecten. Je wordt top op de hoogte gehouden over de voortgang en Bart kan zeer snel schakelen het echt nodig is. Echt een topper!

Snelle service

De auto moest rijklaar zijn voor een bepaalde datum en zoals afgesproken is dat ook gebeurt. Je wordt ook via WhatsApp op de hoogte gehouden dus dat werkt ook erg prettig.

Gewoon de beste voor bmw's en Japanners

Zeer goeie afwerking heel veel kennis. Is het enige adres waar ik mijn r32 en r34 Skyline's zal heen brengen voor onderhoud en ect.

Altijd snel en correct!

Bart is echt een vakman. Niks is te gek!

Uitstekend service en vakwerk

Mijn Tesla model 3 vond ik zo standaard wat aan de saaie kant. Samen met Bart een plan gemaakt hoe we hem konden aanpakken. Het plan: nieuwe velgen, een verlaging, een bumperkit, chrome delete en geblindeerde ramen. Dit alles is perfect uitgevoerd en werd als klant in alle stappen ontzorgt. Al met al een hele prettige ervaring en kan het iedereen aanraden!

Voltastraat 59

7903 AA Hoogeveen

06 241 430 55

Over BMT Auto's

Auto's voor liefhebbers Ben je op zoek naar een bijzonder model of een echt apart exemplaar? Een auto die nèt even anders is; een unieke uitvoering, gestyled of getuned zoals geen ander? Of wat dacht je van een raceauto die helemaal is aangepast aan jouw wensen? BMT Auto’s: we staan bekend als dé specialist in mooie en bijzondere auto’s. Wij hebben hart voor auto’s, net als (voor) onze klanten! De echte liefhebber koopt ‘m bij BMT Auto’s. En hebben we ‘m niet staan, dan vinden of maken we ‘m voor je!