Vlotte verhuis en ook de dozen werden snel opgehaald.
Zorgvuldig omgegaan met alle verhuisspullen, meedenken met het ( ver) plaatsen van meubelstukken.Indien nodig een extra handje toesteken.
Als wij weer zouden gaan Verhuizen, mogen de mannen van Stoof het weer doen.
Topservice, top mannen, goed overleg, snelle antwoorden via mail, kortom een en al complimenten voor De mannen van Stoof. Dit was in de afgelopen 40 jaar onze 9de verhuizing dus we hebben heel wat verhuisbedrijven meegemaakt maar De mannen van Stoof zijn echt SUPER! Dank voor de goede zorgen
Ze waren erg vroeg, erg snel en voorzichtig met alle spullen!
Heel behulpzaam en vriendelijk. Ik beveel ze iedereen aan die gaan verhuizen.
Wat een top ervaring met dit verhuisbedrijf! Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk en toegankelijk, met een fijne informele toon. Dit maakte het contact meteen aangenaam. Toen er later nog enkele wijzigingen vanuit onze kant kwamen, werd hier flexibel en zonder problemen op ingespeeld. Op de dag van de verhuizing zelf stonden er een paar ontzettend vriendelijke verhuizers voor de deur. Ze werkten professioneel, dachten met ons mee en waren continu behulpzaam. Wat voor ons echt het verschil maakte, is dat ze zelfs nog hebben geholpen met extra werkzaamheden die helemaal niet van hen verwacht werden. Dat laat zien dat ze nét dat stapje extra zetten voor hun klanten.
Snelle, hardwerkende jongens met een efficiënte aanpak. Ze werken goed door, leveren goede service en zorgen voor een prettige sfeer. Echt een aanrader!
Geweldig op eljaar ingespeeld team. Snel, zorgvuldig en meedenkend met alle aandacht voor de spullen maar ook voor de mens.
Op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur, en stelden zich eerst netjes voor. Binnen twee uur zat alles vanuit ons appartement in de vrachtwagen. We zijn ruim een uur verderop gaan wonen, maar de verhuiswagen was er eerder dan wij met de auto. Vervolgens was alles in een mum van tijd uit de wagen en op de juiste kamers van ons nieuwe huis. Binnen 4,5u was de klus geklaard echt enorm fijn! Ik hoop dat we voorlopig niet verhuizen maar mocht het zo zijn zou ik de Maanen van Stoof zo weer vragen de verhuizing te doen!
De verhuizing verliep op rolletjes, harde en beleefde werkers met ruimte voor een grap en grol. En ook een ontzettend goede handyman.
€2000 armer en zo ontzettend veel beschadigd helaas. Bovenplaat vd wasmachine gebroken, vd tuinstoelen lag t aluminiumschaafsel gewoon binnen in ons appartement. De buitentafel aan de zijkant beschadigd. Bed stukken eraf, kast t fineer los aan de onderkant. Bloed op t matras ( zaten tijdens verhuis in een hoes maar ze waren nog een matras dekje vergeten dus moesten ze de matras weer eraf halen) We hebben €120 teruggehad om de bovenplaat te vervangen vd wasmachine. En de dag erop nog €100 retour gekregen. Maar geloof ik huil er nog om. We dachten met een verhuislift komt t goed, maar 1 iemand stond beneden en heeft letterlijk in zijn eentje heel onze inboedel op de lift getild. 2 stonden boven om t aan te pakken en 1 iemand zetten ons bed en kast weer inelkaar. En t ergste vind ik nog dat de jongens zeiden ja dat word een welles nietes spelletje. Volgens hun was alles al. Alleen de wasmachine zei 1 verhuizer nee dat was nog niet. Nee voor mij geen mannen van Stoof meer. Het ging ze om snelheid, maar haastige spoed is zelden goed.....
Op deskundige geordende wijze hebben de mannen van Stoof onze inboedel verhuisd. De rustige vriendelijke wijze waarop was precies wat we nodig hadden.
Ondanks wat verlaat door omstandigheden met 6 man en 2 auto's de verhuizing top gedaan. Leuk personeel ook.
alles liep gesmeerd
Fijne mensen niets is ze teveel harde werkers
Ben zelf zeer enthousiast
Wij hebben laten inpakken en dat is absoluut keurig verlopen. Het enige nadeel hiervan is dat er erg veel inpakpapier en verhuisdozen gebruikt zijn. Het terug vinden van artikelen was /is een hele uitdaging ondanks het feit dat de dozen in de juiste kamer/plaats gezet waren. Alle artikelen zijn onbeschadigd aangekomen en waar nodig aangesloten. Kleine externe schades waren er helaas ook, daarom geen 10.
Van begin tot eind verliep de service precies zoals je zou willen; ook direct het gevoel dat alles betrouwbaar en goed zat.
Wij zijn tevreden over de Mannen van Stoof. Ze komen hun afspraken na, werken netjes en helpen je goed!
Zoals in de kop vermeld
Alles volgens afspraak geregeld
Professional en vakbekwaam.
Er kwamen vier stoere vrolijke mannen binnen stipt op tijd om 8 uur! Fijn hoe de mannen respectvol met ons en onze spullen omgingen. Ook de sfeer onderling was ronduit goed te noemen.
Mannen weten van aanpakken en met een lach.
Spinveld 12
4815 HS Breda
De Mannen van Stoof is een verhuisbedrijf zoals u dat heden te dagen kan verwachten. Hun speerpunten: Klantgericht: betekent bij de Mannen van Stoof dat de klant bepaalt hoe deze wenst te verhuizen en voor welk budget. Er wordt geluisterd naar de klant en er worden geen beperkingen opgelegd omtrent de verhuiswens. Flexibel: houdt bij de Mannen van Stoof in dat er geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit heerst, maar dat meedenken met de klant voorop staat; d.w.z dat wanneer het e.a. anders loopt dan van te voren door de klant bedacht er naar een oplossing wordt gewerkt met een daarbij behorende flexibiliteit t.a.v de werktijden waarbinnen de wensen van iedere klant gerealiseerd kunnen worden. Nette mensen met respect voor de klant en zijn bezittingen. Bij eventuele schade volgt uiteraard buiten excuses, een correcte klachten/schade afhandeling middels een correcte verzekering. Persoonlijk het verhuisbedrijf is vanaf het begin geïnteresseerd in haar klant. Een “Mannen van Stoof klant” is dus nooit een dossiernummer maar een altijd een persoon. Dat begint al bij het eerste contact tot en met de evaluatie na de verhuizing. De Man van Stoof waar van te voren afspraken mee worden gemaakt blijft ook het aanspreekpunt tijdens en na iedere verhuizing.