Alles prima.

keurig nette en vriendelijke hulp verlening.

Fantastisch

Goed advies en direct geholpen!

goede uitleg in de winkel Netjes afgeleverd en gemonteerd

snelle en deskundige service.

uitstekend!

Hele fijne service, van aankoop tot aflevering

Hele fijne service, van aankoop tot aflevering. Er wordt met je meegedacht door vriendelijke medewerkers.

Uitstekende service

Onze ervaring met dit bedrijf is top. Zeer prettige communicatie, klantgericht en zeer deskundig. Snelle en zorgvuldige service, levering en plaatsing. Vriendelijk en deskundig personeel. Fijn om zo’n bedrijf in de buurt te hebben.

zeer goed

ik kan iedere klant aanbevelen om naar Aangeenbrug te gaan.goede en snelle service,vriendelijk personeel.

Perfect!

Goede en snelle services

Een fantastische service, ze komen snel en levering is ook snel en kundig, helemaal tevreden!

Heren waren zowel bij het eerste bezoek--is het verstandig dat wasmachine nog te maken valt als bij het leveren van een nieuwe wasmachine vriendelijk en duidelijk dus in onze vriendenkring wordt Aangeenbrug Electro aanbevolen.

Fantastisch

Meer dan uitstekende keuze voor het aanschaffen van het witgoed. Prima modern bedrijf dat met je mee denkt en goed advies geeft, Een jonge servicemonteur met veel kennis van zaken, die ook nog eens van aanpakken weet.

Snel, deskundig en alles conform de gemaakte afspraken. Alleen maar lof!

Snel, deskundig en alles conform de gemaakte afspraken. Alleen maar lof!

Uitstekend.

Deskundig advies en prettig te woord gestaan. Snel geleverd.

correcte en snelle plaatsing nieuwe vrieskast

zoals gewend van Aangeeenbrug uitstekende service

Heel goed

Hervorragende Monteure die genau wissen was sie tun und sehr freundlich sind.

sehr gut

Nach unserem Anruf bei Firma Aangeenbrug mit der Bitte um Hilfe zur Reparatur unseres Kühlschranks bekamen wir sofort eine Antwort und eine Terminankündigung. Der Termin wurde pünktlich eingehalten. Es kam eine Monteurin zu uns, sie war sehr freundlich und fachkundig und hat die Reparatur schnell durchgeführt.

Snelle levering

Ruime keus aan vaatwassers op de website. Prettig contact met klantenservice en afdeling planning. Montage ging vlot. Uitleg gekregen over programma’s na plaatsing. Wij zijn tevreden!

Prettige contacten en goede sfwerking

Nette afwerking en vlot bediend

betrouwbaar, betaalbaar

Na diverse offertes de voordeligste en deskundig advies.

Keurig nette behandeling.

Vlotte afhandeling.

Super service!

Wasmachine kapot en door de snelle en goede service zowel in de showroom als door de monteurs stond de nieuwe 2 uur later al te draaien!

Snel, netjes en correct

Omdat wij een appartement verhuren werd de nieuwe wasmachine supersnel geleverd!! Geweldig! De communicatie hierover met de monteur wb de kapotte wasmachine was ook erg fijn. Hij luisterde en adviseerde heel goed! Top!!!

Uitstekende service

Snelle reactie na eerste telefoontje, snel aanleveren van offerte, korte levertijden, aardige en gedreven monteur.

Prima, uitstekend!

Goede service, verstand van zaken. Meedenkend. Vriendelijk personeel.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle