Leveren kwaliteit

Bedrijf levert kwaliteitsproducten. Het afleveren van de wasmachine verliep wat traag i.v.m. vakanties.

In een woord tevreden

We zijn zowel telefonisch als in de praktijk erg goed geholpen.

Zeer goede service.

Als nieuwe klant bel ik Aangeenbrug en binnen twee dagen staat midden in de vakantietijd de monteur op de stoep.

Meedenken met de klant

Vakkundige monteur die zowel voor de zaak alsook de klant het juiste voorstel doet

Prettige snelle service met duidelijke afspraken.

Vaatwasser lekte inwendig. Na diagnose monteur een nieuwe besteld. Zowel de monteur als de installateur waren zeer vakkundig en prettig om over de vloer te hebben.

klantvriendelijke benadering en service

snelle service en zeer correcte levering van onze nieuwe vriezer.

Goede, snelle service

Vriendelijke medewerkers en goede, snelle service!

geweldig

geweldige service en klant vriendelijk

Het was allemaal naar wens geregeld en geinstalleerd

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en plaatsing van de apparatuur.

Vakkundige plaatsing en levering conform afspraak

Nieuwe koel/vries combinatie is netjes geplaatst en we zijn er erg blij mee en tevreden

Prima !

Altijd goede behandeling, vriendelijke en behulpzame bezorgers. Netjes omgeruild na verkeerde levering.

Fijne service en goede communicatie. Er was 1 klein min puntje dat de vaatwasser nog niet helemaal open kon. Doordat het keukenplint niet goed was afgezaagd. Dat hebben we zelf opgelost.

Wasmachine, droger en vriezer gekocht. Levering aan huis inclusief installatie en volledige uitleg. Top service!

Zeer tevreden zowel telefonisch als op locatie. De monteur/instelateur allemaal fantastisch

Fijn bedrijf medewerkers kennis van zaken vakmensen, mooie showroom waar je de apparatuur goed kunt bekijken en uitleg kunt krijgen

Geweldige service

Beleefd te woord , reparatie goed afgewerkt.

snelle service na melding

goed advies na inspectie wasautomaat van de monteur

Wir sind sehr zufrieden!!!

Sie haben uns auch die Waschmaschine geliefert. Weil wir zufrieden waren, sind wir wieder gekommen.

Deskundige en snelle reparatie van vaatwasser

Ik had zelf al conform handleiding geprobeerd storing met afvoer op te lossen, maar was niet gelukt. Monteur zag gelijk dat kapotte terugslagklep het probleem was. Hij had een nieuwe in zijn bus liggen en kon hem dus gelijk vervangen.

Goed bedrijf, jammer van kras in keukentafel

De monteur die bij mij de kookplaat heeft geplaatst krijgt 5 sterren hoewel er een flinke kras op mijn houten keukentafel is achtergebleven. Als monteur doet hij heel nauwkeurig zijn werk en ook hij werd niet blij van deze kras. Ook ik ben er uiteraard niet echt blij van. Tot een oplossing zijn we niet gekomen

Goeie service

Heel tevreden binnen 1 week geleverd en geïnstalleerd

Prima geholpen

De monteur heeft netjes uitgelegd wat er aan de hand zou kunnen zijn n.a.v. de melding van een eventuele lekkage aan de vaatwasser. Probleem opgelost. Een aardige monteur.

Op tijd en correct

Garantie 10 jaar volledig waargemaakt

Snel beschikbaar voor reparatie, duidelijke uitleg over de mogelijkheden en snel plaatsen van het nieuwe apparaat.

Alles prima.

Oude Zandweg 24 a