Een bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog heeft staan!

Droger gekocht. Zou dinsdag worden geleverd, bleek niet de juiste, vrijdag wel goede geleverd. Correct geholpen door de chauffeurs!

goede service

1 minpuntje. Degene die de droger kwam afleveren was niet op de hoogte van hetgeen ik de dag ervoor telefonisch had mede gedeeld. Niet leuk voor de afleveraar. Kwam gelukkig goed, omdat hij het benodigde materiaal bij toeval in zijn bus had liggen.

Goed contact, snel, redelijke prijs, vakkundig

Uitstekende service

De communicatie voorafgaande aan de reparatie verliep prima, heel vriendelijk en duidelijk. De reparatie van de koelkast verliep vakkundig en plezierig.

Goede voorlichting en vlotte afhandeling

Goede begeleiding bij de aankoop, en een hele prettige voorlichting. De levering was prima, en een goede en prettige uitleg van de machine. In een woord de moeite waard.

Snel en deskundig

netjes en nemen de tijd voor de klant

keurig

Goed en snel geholpen. Alleen liet de levering op zich wachten... Maar super snel geplaatst na levering. Leuke vrouwelijke monteur, die gezellig onder het werk een praatje maakte. Snel gewerkt en alles weer opgeruimd en meegenomen. Top.

Uitstekende service

Goede communicatie, duidelijke verwijzing naar vervangend product en tot slot een prima installatie door Rianne!

Helemaal goed!

bedankt voor het sturen van Uw medewerker. Hij heeft de storing meteen opgelost! Dus erg competent. Ok hebben wij meteen vastgelegt welk vaatwasser nodig is als deze het begeeft. Uw medewerker heeft alle gevens copiert en gemeten. Wij hopen dat de vaatwas nog eent tijdje meegaat maar de nieuwe moet dan weer van Bosch-Siemens zijn. Bedankt; met vriendelijke groet, M. Brozek

Snel, vriendelijk en professioneel

Weer fijn zaken gedaan te hebben.

Perfecte behandeling, snelle levering en goede voorlichting.

Geweldig maandag gekocht, vrijdag geleverd en ingebouwd, door een hardstikke leuke dame. Kom zeker terug als ik meerdere apparaten nodig heb. Service perfect.

Prima zoals we gewend zijn

Alles snel geregeld en geplaatst

Ik bestelde een artikel en het werd dezelfde dag nog thuis gebracht!!

Geweldige service door professioneel personeel.

Omdat onze inductiekookplaat niet meer naar wens functioneerde hebben we contact opgenomen met Aangeenbrug. Nadat er eerst via de e-mail was gecommuniceerd, kregen we telefonisch advies. Open en eerlijk. Er werd zelfs aangeboden om eerst te kijken of de kookplaat niet gerepareerd kon worden, zodat we kosten konden besparen. Bij de installatie werd de tijd genomen en kregen we duidelijke uitleg over het gebruik van onze nieuwe kookplaat. Wederom een fijne ervaring met Aangeenbrug.

Perfecte levering

Keurig geplaatst in een vervelende situatie

Tevreden over de service.

Het contact verliep prima. De service aan huis netjes.

Prima geholpen,

Jammer dat het allemaal wat langer duurde. De monteur was vriendelijk en netjes. Legde alles prima uit.

Prettig geholpen

Correct afgeleverd

heel klantvriendelijk bedrijf, goede service.

goed advies, snelle levering, vakkundig personeel

Aardig personeel. Goed geholpen. Goede uitleg.

Super Service, schnelle Abwicklung

Defekt der Spülmaschine. Alle Fragen und Entscheidungen ließen sich von Deutschland aus online lösen. Die Kontrolle der Spülmaschine war relativ schnell, das Angebot der neuen Maschine war fair. Wir sind sehr zufrieden.

Vriendelijk en adequaat geholpen.

Medewerker nam de tijd om op te zoeken hoe een onderdeel door mij in de ovendeur geplaatst moet worden. Dat noem ik nog eens service.

Alles was in één keer vollledig naar wens

Goede informatie bij de aankoop en een perfecte bezorging en installatie van de door ons gekochte Quooker en diepvries. Niets dan lof!!

Professioneel en deskundig

Het geeft mij een vertrouwde indruk in uw bedrijf.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle