Gewoon fantastisch

De wasmachine ging kapot altijd op een rottig moment naar de winkel gegaan en me laten informeren gelukkig kon die snel bezorgd en geplaatst worden en de oude wasmachine meegenomen helemaal 100% tevreden

super service

Snelle en meedenkende reactie op mijn verzoek tot plaatsing van een wasmachine. Super tevreden.

Kort maar krachtig

Voor een kapotte wasmachine kwam ik terecht bij Aangeenbrug Electro. Ons contact was kort maar krachtig. Er kon erg snel een monteur langskomen en het contact was ook erg fijn.

Bedrijf levert prima service en is klant gericht bezig.

Bedrijf levert prima service en is klant gericht bezig.

Goed bedrijf

Na een dag stond het witgoed in huis.

Een openbaring ,heel prettig geholpen!

Ben lang niet zo fijn geholpen als bij deze zaak, heel snel en zeer vakkundig geholpen!

Top! Super snelle service

Wasmachine is kapot gegaan binnen no time stond er een nieuwe. Met een gezin van 4 is aan wasmachine onmisbaar.

De service die bij de grote jongens verdwenen is krijg je hier wel!

Gisteren in de winkel een Miele wasmachine uitgezocht vandaag geleverd inclusief installatie, op zijn plek zetten en oude machine is keurig meegenomen. Daarnaast kregen we een heldere uitleg over de machine. Fijne mensen! Niet twijfelen! Hier bestellen.

Prima service, goede en duidelijke uitleg!

De uitleg over de mogelijkheden van diverse ovens en inductiekookplaten waarderen wij. Zo kun je een goede keuze maken. Binnen enkele weken geplaatst. Zeer tevreden over het vakwerk.

Goed geholpen eb vaatwasser snel in huis, top!

Vakmanschap

Totaal nutteloos

De vaatwasser was stuk dus gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was. Er zou iemand komen kijken. Paar dagen later kwam er een monteur. Hij heeft er naar gekeken door een paar keer de klep open en dicht te doen. En de conclusie was getrokken, kapot, repareren niet meer waard, beter een nieuwe. De reparatie kosten zouden oplopen tot €500- en dat was hij niet meer waard. Voor €930- hadden we een nieuwe en hoefden we de voorrijd kosten niet te betalen. We gingen er over na denken. Ander bedrijf gebeld die wilde er naar kijken gaf gelijk aan dat de kosten Max €250 zouden zij. Maar dat hij dat niet verwachte. Wij de vaatwasser daar gebracht want hij kwam niet in onze buurt. De vaatwasser is voor €60 gerepareerd. En doet het weer perfect. Als aangeenbrug de moeite had genomen het ding open te schroeven had hij zelf kunnen zien dat het kapotte onderdeel verkleurd was en dus vervangen moest worden in plaats daarvan verkochten ze blijkbaar liever een nieuwe. Sorry maar die manier van zaken doen vind ik echt niet netjes.

Supernette service

Heel tevreden keurig geleverd en aangesloten! Werd binnen een uur na bestelling al benaderd voor bezorg dag en tijd. Bezorger uiterst vriendelijk met duidelijke uitleg en nog wat handige onderhoudstips erbij ook! Raad deze leverancier ten zeerste aan!

Aangeenbrug levert topservice!

Monteur kwam voor het vervangen van de glasplaat-kookplaat. Had daarna ook gewoon tijd voor het vervangen van de schokbrekers van de wasmachine. Dat noem ik klantgericht! En ook gewoon een nette prijs!!

Prima bedrijf met zeer goede en snelle service

Zeer vakkundig personeel met eerlijk advies

Prima service, snelle levering

Onze Miele maakte steeds meer kabaal en monteur kon gelukkig vrij snel komen. Einde verhaal helaas. Online nieuwe uitgekozen, met telefonische antwoord op vragen die ik nog had. Keurig afgeleverd en gemonteerd. En nog telefonische hulp gekregen omdat er iets niet lukte met display. Super!

Hele fijne service

Je wordt goed te woord gestaan. Er komt op een goede termijn een monteur. Die vakkundig zijn werk doet.

Heel fijn

De bestelling, de bezorging, allemaal als heel prettig ervaren. Dank daarvoor!

Goed geholpen.

Bij het installeren ook goed gegaan, er was nog wat tekort, ze deden een belletje en binnen een half uur kwam er een mee. Als alles klaar was uitgelegd hoe het werkt en alles meegenomen van papier en plastic enz.

Uitstekend zowel service in de showroom als bij de benodigde werkzaamheden.

Wij kochten een warmtepompdroger . Goede service in de showroom en de werkzaamheden bij het plaatsen in combinatie met wasmachine deskundig uitgevoerd. Korte lijnen en snelle service.

Geert, prima monteur, graag volgende keer weer Geert als monteur.

Correct en snel reparatie hersteld. Geert nette en vrolijke monteur die zijn vak uitstekend uitvoert.

Geleverd volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak en alle keurig geplaatst en gemonteerd.

Prima verzorgd

De machine op de sokkel plaatsen was best zwaar, wardering voor de heren die dit snel en correct deden. Er tevreden over de levering

Vriendelijk en netjes geholpen

Netjes geholpen en alles goed geregeld en vriendelijke mensen die het hebben geleverd en aangesloten

Goede en snelle service!

Aangeenbrug biedt een uitstekende service, reparatie gebeurt snel en naar alle tevredenheid! We waren niet thuis maar middels deze review hartelijk bedankt voor de service!

Ik ben heel tevreden

Heel netjes gedaan en goede vakmannen Hartelijk bedankt.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle