Bedrijf waar je op kunt bouwen

Had vakmanschap nodig. Dus . . . . had al eerder goede ervaring met dit bedrijf.

Goede berichtgeving en snelle levering en vakkundige montage

Prima ervaring

prima service

snel geleverd en vakkundig geinstalleerd door vriendelijke monteur.

Geweldige en attente service

Na een verwijzing door onze onderburen , een prima contact en snelle service.Wij zeggen het voort

Klantgericht!

Goede informatieverstrekking. Ze willen je echt helpen.

Super goede en snelle service

Wij hadden problemen met onze droger en wasmachine. Na het invullen van het storingsformulier bij Aangeenbrug Electro is zeer snel contact met ons opgenomen. Ook heel snel daarna is een vakbekwame monteur langs geweest. Hij heeft goed meegedacht en aangegeven de wasmachine te kunnen repareren. Hiervoor waren wat onderdelen nodig, die hij op dat moment niet bij hem had. Helaas was het qua prijs niet handig om ook de droger te laten repareren. We hebben ervoor gekozen om bij Aangeenbrug Electro een nieuwe droger te bestellen. Nog binnen dezelfde week na melding van de storing stond er een nieuwe droger en was de wasmachine voor een klein bedrag gerepareerd. Kortom: wat een top service! En tegen niet al te hoge prijzen zijn wij zeer goed geholpen. Dank u Aangeenbrug Electro!

Super fijn

goed bedrijf

Vriendelijk personeel

snelle service

Prima!

Het komt goed . Eerlijke service. Komen zo snel mogelijk. Zijn vakkundig!

top service en snelle accurate afhandeling

zie boven

Goede uitleg en snelle levering.

Het bedrijf gebeld en uitleg gevraagd over de Miele wasdroger. Tevens gevraagd waarom ik voor hen zou kiezen en bv niet Bol of Coolblue. De uitleg ,garantie en service deden mij besluiten hier de aankoop te doen.

Tolle Firma

alles ok.

Prima geholpen

Prima geholpen zowel thuis als in de showroom door zeer aardige en kundige mensen.

Snelle service en top monteurs.

Snelle service en top monteurs.

Snel en goed. Met een schappelijke prijs.

Super gepland!

Snelle levering

Heel vriendelijke medewerkers, wasmachine op voorraad en dezelfde dag nog geleverd. We zijn heel erg blij met de service.

prachtige winkel,goed en vriendelijk personeel plus mooie spullen.

Was voor mijn man en ik zo fijn om alle mooie spullen te zien.En we kregen een kopje koffie ,heel gezellig. En hij komt morgen ons afwasmachine al plaatsen. wij vonden jullie een goed personeel .We komen zeker weer langst. Groetjes.

Werd goed geholpen

Werd goed geholpen

Gewoon goed

Prettig contact met personeel van het bedrijf

Super!

Zeer goede ervaring! Vaatwasser gaf storing. Maandagmiddag gemaild. Dezelfde dag nog gebeld dat ze de volgende ochtend langs kwamen. In 15 min tijd probleem gevonden en(helaas niet te repareren) advies gekregen over nieuwe vaatwasser. Deze meteen besteld en 24 uur later was hij gemonteerd! Vriendelijke en professionele medewerkers. Kosten van het eerste consult hoefden we niet te betalen. Top geregeld!

Doen wat ze beloven en snel.

Vaatwasser kapot. Monteur vrij snel aan huis, duidelijke analyse en goed, objectief advies. Daarna nieuwe gekocht, volgende dag geleverd en gemonteerd. Wat wil je nog meer? Goed bedrijf.

Perfecte aflevering

Keurige plaatsing van een inductiekookplaat De monteur was iemand met kennis van zaken en een prima uitleg. Kortom erg tevreden

Aanrader

Vakkundige en prettige monteuse. In iets meer dan een uur goed gemonteerd.

Goede service alles netjes afgehandeld

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle