prima service en snelle levering

Maandag gezocht in de showroom en netjes en vakkundig geholpen, dezelfde week op vrijdag geleverd en geinstalleerd door vakkundige monteur. Prima werk geleverd.

Prima service en installatie.

De medewerkster heeft netjes werk geleverd en was ook vriendelijk en niet gehaast. Vakkundig de apparaten geplaatst en geïnstalleerd.

Snelle en goede service!!

Snel en goed geholpen!!

Betrouwbaar,topmerken,gedienstig,service is top,aangename installateur.samengevat:Je kan nergens beter zijn.

Zeer tevreden over verleende service.

Zeer tevreden over de wijze en de deskundige beoordeling van de servicemonteur die het mankement aan de oude Miele wasmachine trachtte te verhelpen. De bestelling verliep zeer professioneel en de plaatsing verliep zeer correct en professioneel.

prima service

geweldig mijn vaatwasser werkt weer

Ouderwetse service en goede voorlichting

Ben niet meer de jongste en weet wat service is (of zou moeten zijn). Dit bedrijf heeft dat hoog in haar vaandel en nemen de tijd om de klant vragen uit te leggen. Prijzen witgoed zijn gemiddeld, maar de extra service (komen inmeten, installeren en waar nodig aanpassen, zonder extra kosten) is echt top. Oude apparaten worden gratis afgevoerd. Vriendelijke monteurs die de tijd nemen en uitleggen wat ze doen. Een aanwinst voor Walcheren en omgeving

Correct geholpen en vlotte levering.

Conform afspraak, correcte aflevering en goede service.

Zeer goed geholpen

Zowel bij het uitzoeken als bij het plaatsen van de koelkast ben ik goed geholpen.

Geweldige service

Ondanks dat ik nog geen klant was zijn we met een kapotte vrieskast geweldig goed geholpen door klantvriendelijke mensen.

mijn ervaring is dat de service snel en vakkundig.

super en snel.

Heel snel en vakkundig geholpen

Hele goede service en snel geholpen.

Goede kwaliteit en service.

Prima apparatuur geleverd

Goed advies, prima aanbieding en correcte installatie, helemaal tevreden!

alles is correct afgehandeld

Mijn ervaringen zijn goed.

Snelle reactie/levering/erg klant vriendelijk

Ben altijd tevreden geweest vanaf de start van dit bedrijf. Medewerkers zijn altijd klantvriendelijk/ goed advies/snelle levering/ nette op/afwerking.

Sehr gute Abwicklung

Gute Absprache bzgl Lieferung per E-Mail. Kurzer Anruf vor Lieferung war perfekt. Alle sehr freundlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne service, goed voor elkaar

Meer da uitstekend !!

Gewoon erg goed.

Goede ervaring snelle service.

Fijn contact met klantenservice en monteurs!

Ik kon niet beter wensen.

Mijn ervaring met Aangeenbrug Eletro is heel goed. Vanaf binnenkomst verliep het contact heel prettig. Goed advies, meedenken en vlotte levering. Snelle planning, keurige oplevering, en de dame (uit Serooskerke) die kwam installeren, is een goede ambassadeur voor de zaak.

Voortreffelijk!

Grote klantvriendelijkheid! Vakkundig en betrouwbaar!!!

Prettige en deskundige behandeling zowel in de zaak als de monteur ter plaatsen.

Na deskundig advies ingewonnen te hebben in de winkel te Westkapelle en daar zeer prettig te zijn behandeld, volgt er al snel een gedetailleerde offerte. Daarna komt een monteur ter plaatsen alles inmeten en opnemen. Na akkoord wordt er een afspraak ingepland voor de uitvoering, welke zeer professioneel wordt uitgevoerd. Er worden geen bodemprijzen gehanteerd, maar de begeleiding en uitvoering maken dat ruimschoots goed, TOP!

Ondanks drukke tijd, redelijk snelle reparatie.

Goede service. Monteur nam tijd om het probleem aan te horen en deed de reparatie kundig en vlot.

De aanbieding levering en plaatsing van nieuwe afwasmachine is vlekkeloos verlopen. Ben blij dat ik voor een lokale leverancier heb gekozen!

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle