Goede service en uitstekende voorlichting

Ook de monteur leverde prima en snel werk.

Vakkundig en vlot ingebouwd

Tip: kleed leggen op vloer ter voorkoming van krassen. Verder prima

redelijk

De pomp was kapot van de oude wasser dus de monteur wist dat er water in het apparaat zat. Dit water liet de monteur over de hele keukenvloer stromen. Wij hebben zelf alles opgepoetst maar het was niet leuk!

Vlotte aflevering en plaatsing koelkast vriescombinatie door een vriendelijke vrouwelijke monteur.

Waarom voorrijdtarief terwijl ik bijna Nextdoor woon

Magnetron

Website goed overzichtelijk, keuze snel gemaakt.

Alles prima in orde, service geweldig, personeel vriendelijk en kundig. Goede voorlichting en uitleg bij kopen en plaatsen. Van oven, wasmachine tot vaatwasser

Vriendelijk en gewoon goed

Na een telefoontje zou ik teruggebeld worden wat ze ook gedaan hebben. Vervolgens snelle en goede service ivm een kapotte wasmachine. Het onderdeel wat kapot was viel eigenlijk niet onder de garantie wat ze netjes hebben uitgelegd. De verrassing was groot toen de factuur kwam. Hieruit bleek dat ze het toch onder coulancerekening lieten vallen. In een woord TOP

Service

Fijne antwoorden aan de telefoon en vriendelijke monteur aan huis die zeer net de werkzaamheden deed.

Fantastisch.

Snel, vakkundig maar bovenal hele vriendelijke mensen.

Uitstekend.

Bestelling en aflevering, conform.

Top service!

Aanvraag reparatie wasmachine werd snel beantwoord en een afspraak op korte termijn was mogelijk. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Ook levering en montage nieuwe inbouw koel-vriescombinatie perfect uitgevoerd. Heel fijn dat zulke bedrijven nog steeds bestaan!

Goede service!

Goede service, vakmensen, ruimen aĺles netjes op.

PRIMA !

Bij Aangeenbrug kom je zeker terug !

Top en snelle service

Wederom goede service gehad. De droger was defect, na controle bleek deze niet meer te repareren en is hij de volgende dag vervangen voor een nieuwe. Geen extra kosten aan verbonden!

Prima, goede service

Kreeg je maar overal deze geweldige service!

Onze eerste ervaring van het telefonisch contact met Jacco was al heel goed. Meedenkend, vriendelijk en zorgvuldig in zijn hulp voor vervanging van nieuwe koelkast. Binnen een week was alles geregeld. Ook onze vrouwelijke monteur was super goed. Heel precies, snel en ook zorgvuldig werkend.

Geweldige service. Apparaat eerst nagekeken, bleek defect. Dit al verwacht voor een vaatwasser van 16 jaar oud. Onderzoekskosten vervallen bij bestelling nieuw apparaat wat ik gedaan heb. Aangegeven wat mij zou passen qua montage-dag. Perfect rekening mee gehouden. Montage ging snel doch secuur. Top service!

serieuze aanpak van de klacht maar niets gevonden, Betaling lukt niet?

niet oke

Ten eerste is er niet met ons meegedacht toen we kwamen kijken voor een nieuwe afzuigkap, want naar later bleek had hij breder moeten zijn. Ten tweede werden we toen geconfronteerd met de koof die op maat gemaakt moest worden. (zou €200 extra kosten) dit duurde maanden. We hebben er een paar keer over gebeld. Ten derde is gisteren de koof geplaatst maar zo lelijk! Er steken schroeven uit ipv dan ze die netjes wegwerkten en het er strak uit zou zien, helaas is dat niet zo!! Wij zullen NOOIT meer zaken doen met deze toko.

Plaatsen kookplaat kostte meer moeite dan gedacht.

Controle of vorige kookplaat kon gerepareerd verliep prima. Het plaatsen van de nieuwe kookplaat met een andere installateur verliep iets moeizamer. De installateur werkte ook onder druk om het in een half uur voor elkaar te krijgen. Daardoor vonden we de uitleg over gebruik van het apparaat wat summier. Het plaatsen van de kookplaat kostte wel wat extra moeite ,maar lukte wel naar voldoening.

Alles zeer goed en correct geregeld.

Netjes geholpen zowel in de winkel als bij het leveren.

Super fijn dat ze hier nog gewoon voorraad hebben

Meteen meenemen wat je nodig hebt. Snelle service, vriendelijk geholpen en echt ouderwets goed geregeld. Dit soort winkels kom je niet vaak meer tegen. Absoluut een aanrader!

snelle en goede combi oven reparatie

Magnetronfunctie in Siemens combi oven defect. Binnen een paar dagen goed gerepareerd. Dure reparatie door dure onderdelen, maar weer een nieuwe combi oven voor 1/3 van de nieuwprijs

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle