Snelle goede service, alles binnen een kort tijdsbestek!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

makkelijk storing gemeld, correct opgevolgd , snel afspraak ingepland , monteur stipt op tijd , en snel gerepareerd, dus kan alleen keurig zeggen!!!!

Top bedrijf

Ben telefonisch supergoed geholpen en geadviseerd....levering was de volgende dag al smorgens vroeg....echt top.

Uitstekende service

Afspraak = afspraak Keurige en netwerkende medewerkers Voorbeeld voor hoe het ook kan!

Prima werk geleverd

Deskundige klantvriendelijke monteur. Goed werk geleverd

Heel tevreden!

Ik kan niet anders zeggen, dan dat we heel tevreden en blij zijn met deze oplossing! Snel en correct geplaatst. Super!!! Hartelijk dank voor alles!

Keurige aflevering in korte tijd

Zo als van ouds weer prima verzorgd

Oude wasmachine liet het afweten. Na bezoek servicemonteur bleek reparatie niet mogelijk / lonend. Binnen enkele dagen een nieuwe wasmachine geleverd en geplaatst.

Vakkundig, snel en meedenkend geholpen tot een goed resultaat!

Servicegraad zelden zo ervaren. Snel en vakkundig was de start van de melden en de uitvoering ging op hetzelfde niveau verder! Top geregeld.

Goed advies en keurige monteurs om te plaatsen

Ik beveel Aageenburg zeker aan!

Uitstekende installatie vaatwasser (met hindernissen)

Een nieuwe vaatwasser gekocht, prima uitleg voor aankoop. Bij plaatsing bleek, door achteraf geplaatst laminaat, het net te krap om de nieuwe vaatwasser er 1,2,3 in te schuiven. Dus: Een deel van het laminaat verwijderd waarna plaasing wel lukte. Vriendelijke en =vooral= vakbekwame monteurs. Aanrader? Jazeker!

vakmensen

De monteurs hebben de storing snel verholpen.

Servicegericht, vriendelijk en betrouwbaar

Na eerder een vaatwasser te hebben aangeschaft, welke netjes is ingebouwd, waren we erg tevreden. Dat was de reden om ook een wasdroger bij Aangeenbrug aan te schaffen. Persoonlijke aandacht, vriendelijke service en heldere informatie voorziening zijn typerend voor dit bedrijf. Dit maakt de keuze boven de grote landelijke ketens makkelijk. Wanneer ook onze wasmachine aan vervanging toe is, weet ik waar ik die ga kopen.

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief,altijd vriendelijk,behulpzaam,eerlijk en duidelijk...Al bij al,een dikke 10 van mij...

geweldig

de monteur deed zonder problemen zijn werk

Goede service en uitstekende voorlichting

Ook de monteur leverde prima en snel werk.

Vakkundig en vlot ingebouwd

Tip: kleed leggen op vloer ter voorkoming van krassen. Verder prima

redelijk

De pomp was kapot van de oude wasser dus de monteur wist dat er water in het apparaat zat. Dit water liet de monteur over de hele keukenvloer stromen. Wij hebben zelf alles opgepoetst maar het was niet leuk!

Vlotte aflevering en plaatsing koelkast vriescombinatie door een vriendelijke vrouwelijke monteur.

Waarom voorrijdtarief terwijl ik bijna Nextdoor woon

Goede service!

Goede service!

Magnetron

Website goed overzichtelijk, keuze snel gemaakt.

Alles prima in orde, service geweldig, personeel vriendelijk en kundig. Goede voorlichting en uitleg bij kopen en plaatsen. Van oven, wasmachine tot vaatwasser

Vriendelijk en gewoon goed

Na een telefoontje zou ik teruggebeld worden wat ze ook gedaan hebben. Vervolgens snelle en goede service ivm een kapotte wasmachine. Het onderdeel wat kapot was viel eigenlijk niet onder de garantie wat ze netjes hebben uitgelegd. De verrassing was groot toen de factuur kwam. Hieruit bleek dat ze het toch onder coulancerekening lieten vallen. In een woord TOP

Service

Fijne antwoorden aan de telefoon en vriendelijke monteur aan huis die zeer net de werkzaamheden deed.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle