Laden reviews...
212 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenbeoordelingen benadrukken consequent snelle reacties, professionele installaties en vriendelijk advies. Het team wordt beschreven als professioneel, betrouwbaar en klantgericht. Veel reacties noemen heldere uitleg en open communicatie over prijs en werkzaamheden. Over het algemeen zorgt de positieve feedback voor een hoog niveau van tevredenheid en vertrouwen in het bedrijf.
Einfache Beauftragung: Die Buchung über das Internet läuft absolut unkompliziert. Es stehen zahlreiche Möglichkeiten zur Auswahl, sodass man alles perfekt an die eigenen Bedürfnisse anpassen kann. Flexibles Terminmanagement: Meine Wunschtermine wurden komplett berücksichtigt. Besonders positiv fand ich die Terminbestätigung per Mail – hier wird einem sogar die Möglichkeit geboten, unkompliziert vom vorgeschlagenen Termin abzuweichen, falls doch etwas dazwischenkommt. Hervorragende Termintreue: Am Tag der Durchführung wurde Pünktlichkeit großgeschrieben. Der Monteur kam wie versprochen exakt im angegebenen Einfache Beauftragung: Die Buchung über das Internet läuft absolut unkompliziert. Es stehen zahlreiche Möglichkeiten zur Auswahl, sodass man alles perfekt an die eigenen Bedürfnisse anpassen kann.Flexibles Terminmanagement: Meine Wunschtermine wurden komplett berücksichtigt. Besonders positiv fand ich die Terminbestätigung per Mail – hier wird einem sogar die Möglichkeit geboten, unkompliziert vom vorgeschlagenen Termin abzuweichen, falls doch etwas dazwischenkommt.Hervorragende Termintreue: Am Tag der Durchführung wurde Pünktlichkeit großgeschrieben. Der Monteur kam wie versprochen exakt im angegebenen Zeitfenster.Schnelle & gute Ausführung: Die Arbeit selbst wurde vom Monteur zügig, hochkompetent und in Top-Qualität erledigt.. Schnelle & gute Ausführung: Die Arbeit selbst wurde vom Monteur zügig, hochkompetent und in Top-Qualität erledigt.
16 September 2026
Stephan Potthast
Detmold
Wir haben bereits 2x mal bei Aangeenbrug Electro für unser Ferienhaus bestellt. Lieferung und Einbau erfolgte absprachegemäß und pünktlich. Sehr gute Mitarbeiter, die sehr sorgfältig und kompetent arbeiten. Wir würden immer wieder beu Aangeenbrug bestellen. Vielen Dank! Hans-Jörg Schmidt
15 September 2026
Hans-Jörg
Meeuwenstein 29, Brouwershaven
Ben heel blij met het bedrijf Aangeenburg Electro, Ze werken correct op al het gebied qua afspraken maken en collega's sturen!! Keurige vakmensen. Het is zo fijn om vandaag de dag goede vakmensen over de vloer te krijgen. Je kan het allemaal in hun handen over laten, vooral als je alleenstaand bent.
14 September 2026
Carla
Renesse
Snelle service. Duidelijke uitleg. Super bedankt, probleem is opgelost!
14 September 2026
Lianne
Goes
Er wordt gedegen meegedacht en monteurs zijn zeer bekwaam en beleefd. Er werd snel geleverd, ookal is het nu ontzettend druk. Wat mij betreft is het bedrijf een geoliede machine en heeft een prettige klantenservice.
8 September 2026
Clementine
Goedereede
Netjes afgeleverd, en uitgelegd hoe het werkt,wij zijn tevreden.
3 September 2026
CP
Borssele
Het heeft haast 6 weken geduurd voordat de inductieplaat gemonteerd werd. Als dat bij de bestelling bekend geweest was, dan hadden we bij een andere leverancier gevraagd naar de montagetijd.
Beveelt niet aan
28 August 2026
Marjolein
Middelburg
Hulp bij het uitzoeken was fijn. Gevonden wat aan wensen voldeed. Levering, aansluiting en het afvoeren van de oude machine was top (1e verdieping) En op de koop toe zelfs mijn droger nog 'even' als extraatje op zn plaats gezet. Hartstikke Bedankt
25 August 2026
Ilona van der Vlugt
Domburg
Prima service!
24 August 2026
Leon
Zonnemaire
aanbevolen; reparatie van koelkast dusdanig dat deze weer als nieuw werkt
19 August 2026
E.S. Petrusma
Oostkapelle
Ondanks de drukte tijdens de zomervakanties is onze nieuwe wasmachine snel geleverd. Goede prijs,vriendelijk en deskundig personeel.
18 August 2026
Wilma
Kattendijke
Na inspectie defecte wasmachine - die we niet hoefden betalen - een nieuwe apparaat bij Aangeenbrug aangeschaft. Perfecte aflevering en installatie. Voor ons een tweede vijfsterrenreview voor Aangeenbrug!
16 August 2026
Marcel Smits van Waesberghe
Burgh-Haamstede
Aanrader!
15 August 2026
nevy
sluiskil
Zowel het vriendelijke en goede advies welk apparaat het beste aan mijn wensen zou voldoen . met een vlotte levering ervan , als ook de vakkundige en snelle service bij een reparatie aan een ander apparaat . Kortom : perfect!
13 August 2026
Marlies
Middelburg
Na een dag geleverd en geïnstalleerd
11 August 2026
Hanneke
Ouwerkerk
Diepvrieskist om 8.15 uur besteld en om 10.45 uur geleverd en geïnstalleerd.
10 August 2026
Marcel
oostburg
Alles was prima gecommuniceerd, en afspraak ook nagekomen.
8 August 2026
Riet
Aardenburg
We keken vreemd op, toen we een vrouwelijke monteur aan de deur kregen, maar het was in een woord Super.
1 August 2026
Fam. Kik-Capelle
Bruinisse
Wij waren zeer te spreken over de contacten mbt koelkast ,maar ook over de afhandeling van het hele gebeuren . Toppie
1 August 2026
Ad van den Hout
Tilburg
Een goed bedrijf waar je van op aan kan.
30 July 2026
Anjo van Burg
Zierikzee
Nieuwe wasmachine gekocht prettig geholpen in de winkel en ook bij aflevering.
24 July 2026
Snelle en goede service
22 July 2026
Gerrit Bakker
Renesse
Beide keren zeer tevreden over de service ! Zowel telefonisch als de mensen op de werkvloer!
19 July 2026
Mirian
Burgh Haamstede
Jammer moesten lang wachten op monteur, maar alles kwam toch goed mijn complimenten voor de monteur die de koelkast heeft ingebouwd groeten Wim en Corrie
18 July 2026
Wim