Conform afspraak, vriendelijk, huplvaardig, zorgvuldig

Bezorging conform afspraak, vriendelijke mensen, huplvaardig, werken zorgvuldig.

Netjes afgeleverd, al meerdere goede ervaringen met deze firma

Goede monteur’s , normale kosten, maar je moet geduld hebben.

Het duurde drie en een halve week tussen aanvraag en uiteindelijke reparatie, anders was het een dikke 8 geworden.

Lekkage vaatwasser binnen 24 uur, verholpen. Vakman met gedegen kennis goede uitleg van het probleem met aanvullende adviezen

Klantvriendelijk en professioneel

Het proces van offerte tot installatie verliep soepel. De installatie gebeurde door een echte vakvrouw. Kortom weer heel tevreden over jullie bedrijf

Prima bedrijf.

Snelle en correcte service van een uiterst vriendelijke monteur.

Voorrijdkosten voor reparatie aan huis binnen Walcheren overbodig en klantonvriendelijk

Reparatie correct uitgevoerd voor zover thans na te gaan, ik mis informatie over eventuele garantie.

Prima, service. Bedrijf is goed en snel te bereiken.

Prima contact en eenvoudig om via de duidelijke website te bestellen.

Alles is correct uitgevoerd

Prima en snelle service

Goed bedrijf, doet wat het afspreekt

Snelle en accurate service en dienstverlening.

Prima bedrijf!

Goede service, vriendelijke medewerkers aan de lijn en over de vloer, snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit/betrouwbaar

Heldere en vlotte service tegen een goede prijs. Maar vooral ook betrouwbaar

Heel vriendelijke ontvangst

Ík kende deze zaak niet maar je wordt er fantastisch geholpen .Goede informatie . Geweldig.

Prima service.

Keurige installatie door monteur.

van tastisch geholpen

prima ontvangst op je gemak gesteld en gericht naar de bestelling gewerkt ,alle lof

Fijne service

Een snelle en vakkundige reparatie van mijn afwasmachine, hoe fijn is dat.

goede service en snelle levering

snel en goede service

Zeer goed en op tijd

Snelle service en goede monteur.

zeer goede service

Fijn telefooncontact, snelle en goede service. Goed prijs-kwaliteitverhouding.

Fijn bedrijf, vakmensen, als het is, regelen ze het voor de klant.

Fijn bedrijf, vakmensen, oplossingsgericht, als de agenda het toelaat regelen ze het voor de klant.

helemaal tevreden !

Op aanraden van een vriendin hier onze nieuwe wasmachine besteld En ze heeft niet overdreven;de service is gewoon heel goed Eigenlijk zoals het overal moet zijn....maar wat je tegenwoordig weinig meer tegenkomt Vriendelijk van bestelling tot levering, je wordt helemaal op de hoogte gehouden van het lever-proces, prima overleg Correcte plaatsing door vriendelijke monteurs, geven ook nog even een uitleg van de machine, helemaal geen haast Ik ben fan! Aan iedereen aan te bevelen dus :]

Geweldige service

Ze denken echt met je mee

Ik ben zeer tevreden.

Wasmachine defect. De volgende dag kwam er al iemand kijken. Reparatie minimaal 3 uur. Advies koop een nieuwe mede gelet op de leeftijd. Dus gelijk gekocht. Geleverd en geïnstalleerd na het weekend. Eindconclusie: de manier van klantbenadering is perfect. Als ik weer iets nodig heb, is er voor mij maar een adres: AANGEENBRUG.

Hoge reactiesnelheid en uitstekende service aan huis

Op het reparatieverzoek t.b.v. onze wasmachine was de monteur snel ter plekke. Bij vaststelling dat wasmachine afgeschreven was on the spot goed advies gekregen over de nieuw aan te schaffen wasmachine en deze ook meteen besteld. Paar dagen later is de oude machine opgehaald en staat de nieuwe de eerste wasjes te draaien. Blij met deze service!

Top bedrijf

Snelle service en levering