Goede uitleg en vlotte service bij het plaatsen van de oven.

Prettige ontvangst en demonstratie bij aankoop en aflevering/installatie.

Geweldige zaak, fantastische service, een 10 +

Na een deskundig advies zijn vandaag de apparaten geinstalleerd. Heel blij mee ! Ik had de maat niet helemaal goed opgegeven en ook dat werd snel en keurig aangepast. Aangeenbrug biedt een topservice !

Fantastisch

Zoals afgesproken kwamen twee medewerkers de nieuwe Miele wasmachine installeren, dit ging netjes en vlot. Waterpas gesteld, uitleg en droger er weer op geplaatst, en goed aangesloten. Vriendelijke kundige mannen! Hulde...voortaan al mijn aankopen bij u!! Met vriendelijke groet, Louis Benoist Nieuwerkerk S.D. Zeeland

Gewoon perfect.

Telefonisch contact prettig. Info omtrent te kopen artikel wordt direct via mail gezonden. Zeer spoedig telefoontje wanneer een medewerker komt kijken omtrent situatie. Op geplande datum en tijdstip staat medwerker met artikel op de stoep. GEEN WOORDEN MAAR DADEN!!!

uitstekend

goed geholpen, snelle levering en plaatsing nieuwe vaatwasser!

Top bedrijf.

Ik heb via de mail contact gezocht met het bedrijf. Zij belden mij dezelfde dag op om een afspraak te maken. Er is een monteur langs geweest die meteen zag wat er mis was. Hij heeft contact gehad met Miele, die was akkoord dat de nieuwe onderdelen door de fabriek betaald werden. Onderdelen zijn besteld en binnen no time deed mijn wasmachine het weer. Alles is correct afgehandeld. Monteur was super vriendelijk en KUNDIG en heeft alles netjes achtergelaten. Kortom ik ben SUPER TEVREDEN.

Uitstekende service tijdens de bestelling en levering.

Een vlotte en makkelijke bestelling. Een deskundige, vriendelijke medewerker tijdens de levering.

Vakkundig verkoopster die weet waar ze over sprak

Goede service en zeer netjes gewerkt

Goede service en zeer netjes gewerkt

Hele snelle uitstekende levering

Klant vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg

prima uitleg bij aankoop kookplaat, en de aanleg verliep snel en goed.

Super en klantvriendelijk heel tevreden

alles klopt qua aanvraag, planning en uitvoering

Zeer behulpzaam personeel qua uitleg nieuwe apparaten.

Snelle, goede service

Wasmachine online besteld en zeer snel geleverd. Direct aangesloten en goede uitleg over de machine. Correct, snel en netjes geholpen

Betrouwbaar bedrijf.

Ons bestelde product was voorlopig niet leverbaar. We kregen een mooi aanbod voor een ander product, dat hebben we geaccepteerd. Deze is netjes gemonteerd en kreeg een uitgebreide uitleg.

Uitstekend contact en uitleg zowel telefonisch als in de showroom.

De plaatsing verliep uitstekend. Goede uitleg. Wat een kanjers van monteurs.

persoonlijk sevicegericht

bij plaatsing koelkast liep de monteur tegen problemen aan; firma doet er van alles aan om in onderling overleg met ons en loodgieter/installateur tot een oplossing te koken

Deskundig, vriendelijk, snel

Deskundig geholpen, vriendelijke monteur, snelle levering!

Perfect en snel geholpen

De monteur was vriendelijk en deskundig

De monteur kwam al binnen een dag na de reparatie melding.Vriendelijk en legde erg goed uit wat het probleem was geweest met mijn vaatwasser.Gaf ook nog de tip om echt goed op te letten met aanvullen van zout ,dit was achteraf de oorzaak.

Prima en betrouwbaar bedrijf

De reparatiekosten van de vaatwasser bleken niet op te wegen tegen de restant levensduur. Op zeer korte termijn een nieuwe geleverd en oude mee genomen. Keurig geplaatst en alle rommel meegenomen. De kosten voor onderzoek oude vaatwasser zijn niet in rekening gebracht, Opnieuw zeer tevreden over dit bedrijf.

prima service en snelle levering

Maandag gezocht in de showroom en netjes en vakkundig geholpen, dezelfde week op vrijdag geleverd en geinstalleerd door vakkundige monteur. Prima werk geleverd.

Prima service en installatie.

De medewerkster heeft netjes werk geleverd en was ook vriendelijk en niet gehaast. Vakkundig de apparaten geplaatst en geïnstalleerd.

Snelle en goede service!!

Snel en goed geholpen!!

Betrouwbaar,topmerken,gedienstig,service is top,aangename installateur.samengevat:Je kan nergens beter zijn.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle