Professioneel, duidelijke offerte met veel informatie en keurige installatie.

Recentlijk onze zonnepanelen hier gekocht en zijn daarbij super geholpen. Duidelijke offerte met veel informatie en monteurs hebben deze keurig geïnstalleerd. Nu hopen op een zonnige zomer!

Super snel, vriendelijk en mooi resultaat!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Solar installatie groep. Ik heb een fijne manier van werken kunnen ervaren, ze konden snel schakelen. Waren snel bereikbaar voor vragen en ze hebben precies gedaan als wat ze hadden beloofd! Dus zeer tevreden! Dank jullie wel!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Een aangenaam gesprek gehad met Mitchell, hierna besloten 14 zonnepanelen te laten plaatsen. Het zou plm. 14 weken duren voordat ze geplaatst zouden worden, maar wij werden na 4 weken gebeld dat er ruimte was in de planning. De plaatsing is zeer soepel verlopen. De monteurs waren vriendelijke en kundige personen.

Vandaag 12 panelen geleverd gekregen, geplaatst door twee mannen met zichtbaar veel plezier in het werk. Mooi om te zien. Ze hebben prachtig werk geleverd en ook het werk in de meterkast ziet er echt vakkundig uit. Ook netjes de meterkast van 1 naar 3-fase omgezet. Vakmanschap pur sang. 10/10!

Robijn 740

3316KE Dordrecht