Heel erg tevreden met het resultaat

We zijn heel erg tevreden met het geleverde resultaat. Joery en Dustin hebben het rustig en deskundig afgehandeld!!

Prima, goede service

Mijn zonnepanelen zijn vandaag geïnstalleerd. Prettige, harde werkers. Ziet er allemaal keurig uit.

Top bedrijf

Gelijk een goed gevoek vanaf het eerste telefoontje om een afspraak te maken. Je wordt supergoed aan de telefoon geholpen. Vervolgens kwam Artiom langs om een offerte te maken. Zijn uitleg was zeer duidelijk en goed. Een week later kwamen ze voor de schouw. En weer een week later hadden we een afspraak om de panelen te plaatsen. Dit werd gedaan door Timo en Julian. Dit zijn 2 vriendelijke jonge gasten die een prima stukje werk hebben afgeleverd binnen een dag. We hadden alleen moeite om de datalogger te connecten met de app. Maar dit werd prima opgelost door het bedrijf. Obeid is zelfs langsgekomen om te proberen om het op te lossen. En uiteindelijk werkt het. Echt goeie service

Team Danny Een vriendelijk en deskundig team

Netjes voorgesteld.en vlot begonnen. Waren op tijd klaar en alles keurig uitgelegd. Nog geholpen om de app te downloaden.

Vriendelijk en behulpzaam van eerste kennismaking tot installatie

Duidelijke en deskundige informatie vooraf. Klantenservice is behulpzaam en goed bereikbaar. Persoonlijk contact. Erg tevreden

uitstekende persoonlijke benadering

Niet telefonisch maar gewoon thuis werden de wensen en de offerte doorgesproken. Dat maakt het een stuk inzichtelijker. Begin januari '24 lagen de collectoren in no-time op het dak. Kundig en aardig duo gaven ook helder uitleg hoe alles werkte. In maart begaf mijn modum het en ik kreeg. nadat KPN een nieuwe modum had geleerd, de boel niet aan de praat. Ook toen snel hulp ter plaatse. Kan de Solar mensen aanbevelen!

Excellent service

We just installed an additional 6 solar panels and made it to 12. The service was fast and efficient. The installers Timo and Julian were professional and did a great job in installing our 6 new solar panels in record time! Professional and efficient!

Super!!

Team heeft super goed hun best gedaan netjes gewerkt!! Wij zijn zeer tevreden!!

nette installateurs en prima werk afgeleverd

Super tevreden

Na een fijn en informatief gesprek met technisch adviseur Artiom Litvinov hebben we besloten om door Solar Installatie Groep onze zonnepanelen te laten installeren en daar hebben we geen spijt van gekregen. Alles goed en duidelijk geregeld, de installatie kon al snel worden ingepland, inmiddels zijn we drie weken verder en liggen ze mooi glimmend hun werk te doen met dank aan twee professionele installateurs. Een top bedrijf!

Keurig bedrijf

De moderne tijd ! Timo en z'n mannen hebben prima werk geleverd. De paneeltjes, de leidingen en de electronica waren aan het eind van de middag volgens afspraak en netjes geïnstalleerd. Daarna kreeg ik alle info en een uitgebreide uitleg. Nu, een dagje later, zie ik op de Enphase app m'n eerste eigen kWh-tjes geproduceerd worden. Helemaal zoals ik had gehoopt. Beetje jammer wel dat deze vriendelijke vakmannen aan het eind van de klus gisteren moesten vragen om een mooie review hier. Ik begrijp het wel, hoor. Op zo'n ronkende review worden moderne werknemers immers afgerekend door hun baas ver weg achter z'n laptopje op de zaak. Vier sterren van harte gegund, jongens! Jammer dat jullie baas zo wantrouwig is !

Vriendelijke service, van advies, mailcontact tot aan de installatie. Ik kan er alleen maar positief over zijn!

Heel tevreden

Fijne monteurs joey en alex

Van begin tot eind goed geholpen

Alles goed en snel geregeld. Zowel van kantoor als TEAM Danny die de boel kwam installeren. Zou ze zeker aanraden.

Zeer net bedrijf

Heel blij met onze nieuwe panelen. Ten eerste is het topkwaliteit en zonder problemen gelegd. Fijne mensen, stuk voor stuk! Mochten we ooit nog verhuizen en weer panelen nodig hebben, haal ik ze weer bij jullie:) Nogmaals heel erg bedankt mannen.

Snelle afspraak, binnen halve dag gelegd

Heb nu 1 dag panelen in gebruik dus voor opbrengst en resultaat heb ik nog geen data. Afspraak was heel snel gemaakt na goedkeuring groene lening. Volgende dag al installatie door twee kundige installateurs, Timo & Julian. Hele aardige bekwame en behulpzame monteurs. Heb zelf hele mooie panelen Aiko N-Type die er strak bij liggen.

Gewoon SUPER

Vanaf het eerste contact een heel prettige ervaring, prima informatie van de verkoper/adviseur in een persoonlijk gesprek, snelle opvolging en binnen 4 weken alles in de lucht. Speciaal compliment nog voor het installatie-team dat uitermate klantvriendelijk heeft meegedacht en keurig werk heeft afgeleverd.

Duidelijke informatie, snel geplaatst

Positief: - Duidelijke informatie gekregen over de zonnepanelen (hoeveel, werking, wat is het beste voor ons gezin, oplevering, vragen achteraf). - Situatie buiten bekeken en toen een goed advies gekregen. - De werkmannen waren op de dag van plaatsing op tijd en waren deskundig. Verbeterpunten: - Het waaide hard op de dag van plaatsing. De zonnepanelen hadden ze buiten neergezet, maar niet op een handige plek. Waardoor ze omwaaiden. Ik weet niet of er beschadigingen waren. - Ik vond ze iets TE vriendelijk en een beetje opdringerig: ze vroegen of ze aan mijn eettafel mochten eten, ze vroegen zelf om drinken, ze gingen zomaar aan de eettafel zitten terwijl ik aan het eten was met mijn kind, ze stelden onnodige vragen aan mijn kind, ze kwamen ongevraagd op de bank zitten. Prima als je even wat komt vragen, maar ik vind het prettig als ze hun werk doen en buiten blijven.

Duidelijk, betrouwbaar

Duidelijk aanbod, heldere communicatie, staan open voor maatwerk, bijzondere wensen en vragen. Deskundige, prettige monteurs

Alles volgens afspraak verlopen

Alles is prima verlopen. Van verkoop tot en met de installatie.

Uitstekende service en zeer deskundige medewerkers

Ik ben zeer tevreden over het gehele traject van keuze maken voor welk.systeem naar offerte aanbieding (Wahid) tot installatie en oplevering (Danny). En als klap op de vuurpijl de service die geboden werd bij een stroomstoring die later bij ons optrad maar uiteindelijk niets met het geleverde werk van solar installatie groep te maken had maar dat zij op snelle en adequate wijze voor mij hebben opgelost. Kortom een zeer betrouwbaar topbedrijf die waarmaakt wat ze beloven. Kwaliteit en service!

deskundige, correcte en snelle afhandeling van het totale proces van offerte tot installatie

Deskundige voorlichting, heldere offerte, snelle en deskundige plaatsing. Goede begeleiding en beschikbaarheid bij vragen.

Snel, goed, creatief en kundig

Afgelopen vrijdag stonden Danny en Hedi voor de deur. Kek gekleed in het werkpak van de Solar Installatie Groep. Met 8 zonnepanelen "onder de arm". Eerder dan gedacht. Op een donkere, regenachtige en winderige dag. Zich daar weinig van aantrekkend lagen de panelen enkele uren later op het dak en waren ze aangesloten in de meterkast. En passant losten ze creatief de probleempjes op die horen bij het installeren in een oud huis. Een maand daarvoor werd de offerte hier thuis gemaakt en gelukkig niet per telefoon. Kan je goed doorvragen, de situatie samen ter plekke bekijken en krijg je een goed beeld over de werkwijze van de firma. Er zit nu een tevreden mens naar zijn App te kijken en ziet de schermen het licht opslurpen. Vanmiddag gaat de zon schijnen!

Top bedrijf alles in overleg en echte vakmensen

Degene voor een gesprek was een fantastische man ging er voor zitten wou graag sparren over ideeën en zei al gauw zo en zo gaan we t doen. De installateurs waren ook super gasten alles duidelijk uitgelegd als er iets anders moest gebeuren kwamen ze dat eerst netjes vragen voor akkoord gewoon zoals het hoort.

Goed,snel en netjes gewerkt

Danny en Jimmy kwamen wat later dan de af gesproken tijd wat netjes was door gegeven. De monteurs hebben netjes en goed door gewerkt. Alles netjes uitgelegd hoe de app werkt en geïnstalleerd.

Robijn 740

3316KE Dordrecht