Goede en prettige ervaring met bedrijf

Tevreden

Zijn vriendelijk, en duidelijk met afspraken. En je wordt goed behandeld. Dus ben tevreden.

Net aks altijd, tevreden.

Ik kom al jaren bij deze garage, al is net de naam veranderd de service is nog het zelfde. Zelf knutsel ik ook graag aan auto's dus ik weet er ook een beetje van. Mijn ervaring is dat ze goed werk leveren en eerlijk zijn. Net weer geweest voor een APK dat was ook weer zoals ik gewend was gewoon goed.

Klantvriendelijk, vakbekwaam

Prima, afspraken worden nagekomen. Duidelijke uitleg

Goede service en eerlijk

Goede service en eerlijk.

zeer goede service. Klant gericht

Flexibel, afspraken worden nagekomen. Zorgvuldig.

afspraak is afspraak, vriendelijk !

Vakkundige mensen.

Positive

Erg vriendelijke en behulpzame mensen.

Prima plek om je auto heen te brengen. Je wordt snel geholpen en personeel is erg vriendelijk.

Goed ontvangen en geholpen.

Betreft APK voor peugeot.

Super!

Een zeer goede en betrouwbare garage! Super goede service, erg klantvriendelijk en fijn personeel. Ben hier al jaren klant en dat blijf ik.

In één woord (klant)vriendelijk

Het was mijn eerste keer bij Autoborg Assen en ik werd aangenaam verrast. Nette receptie en werkplaats, keurig geregeld. Ik werd vriendelijk geholpen en de grote beurt is ook goed uitgevoerd. Ondanks, begreep ik achteraf, dat het standaard was bij een grote beurt was mijn auto gewassen :-) Kortom aanrader!

Zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

Een bedrijf met vriendelijke, behulpvaardige en deskundige medewerkers.

Snelle service vriendelijke bediening.

Makkelijk om een afspraak te plannen, wachten met koffie, en snelle afhandeling. Het zou helemaal perfect zijn als de velgen zouden worden gereinigd voor de montage. De bandenwisselprijs is voor mij aan de hoge kant maar met velgen reiniging zou de stevige prijs meer gerechtvaardigd zijn.

Prima geholpen

Altijd prettig en goed geholpen

Deze keer alleen voor een APK, maar ook voor andere zaken altijd prettig en goed geholpen.

Heel fijn en goed geholpen. Prettige sfeer en goed werk geleverd. Ben er blij mee

Prettige mensen doen wat afgesproken is en zelfs meer.

Een fijne garage met klantvriendelijke medewerkers

Het is heel fijn als klant dat er medewerkers achter de balie zitten die je willen helpen en met je mee willen denken. Wij waarderen dit en komen graag weer terug bij zo’n fijn bedrijf.

Goede kwaliteit, communicatie kan beter

De communicatie over de tijd benodigd voor de reparatie mag wel wat beter. Mij was 1 dag aangegeven en heeft uiteindelijk 3 dagen geduurd

Geweldige service, hoge kwaliteit, zorgen altijd voor de voordeligste optie.

Heel blij met Autoborg, gelukkig is het fijne team gebleven nadat Profile Autoborg werd. Zeer flexibel, behulpzaam en meedenkend.

Tevreden

Het was mijn eerste bezoek, tevreden.

top

Prettig personeel!

Nog even goed als altijd!

Alle keren dat ik kom word ik goed en vriendelijk geholpen. Zeer transparant, meedenkend en welwillend. Zowel in profile als Autoborg tijd geweest.

Industrieweg 26

9403 AB Assen