<b>Pluspunten</b><p>prettige en hardwerkende mensen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>wat snellere levering</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijkheid. Deskundigheid. Eerlijk en transparant.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie vakmannen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies gekregen en de uitvoering was prima. de 2 heren gingen keurig met de omgeving om en hebben alles keurig achtergelaten!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede en juiste informatie over vloerisolatie. Ook het aanbrengen en de afhandeling was prima.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op de afgesproken tijd aanwezig Goede uitleg Netjes gewerkt Aardig mensen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wat betreft de administratie kan het wel beter , nadat we een offerte hadden gekregen niet meer wat gehoord moest er zelf achteraan meerdere keren</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>-komen afspraken na. -vriendelijk personeel. -werken snel -goede prijs/kwaliteit.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke offerte en afspraken correcte uitvoering weinig tot geen overlast gehad keurig gewerkt heldere uitleg bij de oplevering vlugge uitvoering na de opdracht we voelen gelijk het resultaat (verbetering)</p><b>Verbeterpunten</b><p>ik zou het niet weten</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Uiterst bekwame sales medewerker. Snelle servive</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stuukloop mee voor binnen-buitenwerk, moest ivm nattigheid binnen flink gereinigd worden</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima en deskundig advies gesprek. Goede communicatie. Uitvoering ging op korte termijn. Keurig op tijd voor de uitvoering. Uitvoering vd isolatie uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede medewerkers die vriendelijk waren en perfect hebben gewerkt.Alles netjes afgeplakt en schoon achter gelaten .Complimenten hiervoor wij zullen Takkenkamp graag aan familie en vrienden aanbevelen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wij hebben deze echt niet kunnen ontdekken.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk personeel , goed net netjes gewerkt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Controleur die bij je komt kijken , moet goede afspraken met de bewoner maken. 1 Kruipruimte schoon en leeg 2 Zorg voor reserveren van 2 parkeer plaatsen Zodat de mensen die het isoleer werk moeten uitvoeren goed hun werk kunnen doen.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Super vriendelijke installateurs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bereikbaarheid van het kantoor. Afspraak was om 11 uur, mannen kwamen om 1600.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Net personeel! Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. Tot dusver zeer tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De 1e keer kwam er iemand voor het isoleren van de vloer van wie ik het knap vond dat hij Überhaubt onder de vloer kon komen.. Deze ging dan ook onverrichterzake retour. Inmiddels is dit prima opgelost door het sturen van iemand met een ander (smaller) postuur.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer netjes gewerkt en achter gelaten. Alles op tijd en volgens afspraak.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijkheid. Werkzaamheden zijn snel en net uitgevoerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Doorlooptijd tussen het moment van opdracht en uitvoering is te lang.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Keurige medewerkers. Er is heel netjes gewerkt..</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou het niet weten, alles is naar wens verlopen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Scherp geprijsd, snel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie met de planning afdeling verliep niet soepel</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Erg vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en vakkundig personeel. Op alle vlakken, dus zowel op kantoor, op de weg als de monteurs. Wij zijn erg tevreden!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Op de afgesproken tijd aanwezig, vriendelijk personeel,netjes werkend, en na voltooiing van het werk alles netjes opgeruimd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies en zeer correcte uitvoering</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ik ben aangenaam verrast door Takkenkamp. Zowel bij het opmaken van de offerte thuis als het werk dat ze geleverd hebben. Er wordt goed meegedacht, goed werk afgeleverd en ook wordt er netjes gewerkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, ga zo door!</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Aardige mensen over de vloer gehad die goed mee dachtend en ons vriendelijk te woord stonden en nethes te werk zijn gegaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>netjes en accuraat</p><b>Verbeterpunten</b><p>eventueel iets om de vloer mee af te dekken</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.