5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Top service en nette manier van werken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Net en zorgvuldig gewerkt!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Afspraken zijn goed nagekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ook berichten via de mail beantwoorden</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke offerte, eerlijk advies bij locatie bezoek, prima vaklui bij de werkzaamheden.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit Vriendelijke medewerkers in de uitvoering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Afspraken nakomen Administratie</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke mensen werken netjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Correct en aardig personeel, alles netjes afgewerkt en achtergelaten</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte verkoop met direct een prijs. Afspraak snel gemaakt. Uitvoering ging snel en netjes.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De, achteraf niet echt noodzakelijk, geplaatste steiger werdt door een andere firma uitgevoerd. Dit was niet bekend. Wij (en de gehele buurt) werden 's morgen heel vroeg verrast (06.45 uur)door gatenborende steigerbouwers. (wel vriendelijke mannen) Ook de informatie wanneer de steiger verwijdert werd was niet duidelijk. Betere voorlichting en communicatie omtrent deze steiger was gewenst geweest.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Werken netjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie kan beter</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>* correcte opname * correcte uitvoering</p><b>Verbeterpunten</b><p>* schoonmaak na afloop werkzaamheden * te vullen gaten eerst nat maken, bijna alle voegen zijn verbrand, ik zal dit ook nog per mail melden</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Algehele werkzaamheden zijn prima verlopen, vriendelijke mensen en keurig achtergelaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vakkundige mensen. De vloerisolatie is keurig gedaan. Alles werd brandschoon achter gelaten. Ook bij het vullen van de spouwmuren. Je ziet amper dat ze geboord hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Proberen de gemaakte afspraak na te komen. Het kostte me nu twee 's ipperdagen ipv een.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Denkt mee en geeft tips waar je wat aan hebt. Vakmensen die weten wat ze doen. Keurige oplevering De prijs voor de geleverde kwaliteit is uitstekend.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>toegankelijk en makkelijke communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>We hadden graag wat eerder de datum van de werkzaamheden gehad, deze kregen na zelf er over te bellen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en goed werk geleverd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie en goed bereikbaar bij offerte en schouw. Controle op werkzaamheden</p><b>Verbeterpunten</b><p>De werklui spreken Engels en dat is niet altijd handig wanneer het technisch wordt. Onverwachte controle niet aan klant aangekondigd.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>jongens werken netjes jongens zijn super vriendelijk en attent doen wat ze beloofd hebben. jongens zijn punctueel, komen op tijd. werken goed door.</p><b>Verbeterpunten</b><p>afdeling planning zou beter kunnen communiceren. ik had offerte akkoord bevonden in december 2018. ik kreeg geen telefoontje of mail van Takkenkamp. Ik heb ze zelf nog een x gemaild voor de afspraak anders waren ze niet op komen dagen. het schijnt druk te zijn</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Afspraken worden goed nagekomen. Werknemers laten alles netjes achter.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>ik ben zeer tevreden , fijne vriendelijke werkmannen, die hard hebben gewerkt, geen getreuzel maar vanaf 7.30 door gewerkt tot 13.30 niet eens de moeite voor een kleine pauze, en dat in het regen weer</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Netjes gewerkt en volgens afspraak</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>service: snel en correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>adviseur verklaarde dat alle ventilatie broosters in kruipruimte worden dichtgemaakt. De uitvoerders van het werk verklaarden dat zij minimaal één rooster open laten. Dat zaaide bij ons nog al wat twijfels</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Doen hun werk onder de slechtste omstandigheden</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.