5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle een offerte ontvangen klant vriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen was top</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>NETJES GEWERKT EN OP GERUIMT. EN OP TIJD.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb vorige week een mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk aangegeven wat wel en niet haalbaar/zinvol is.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Offerte traject is goed gelopen maar was onduidelijk of Apeldoorn of Den Bosch nu de leiding had. Als ik het niet zelf gezegd had zou er 2x een opname plaatsgevonden hebben. Uiteindelijk goed gekomen en prima uitgevoerd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>afspraken worden correct nagekomen. Goede bereikbaarheid, vragen worden snel behandeld.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Bodemisolatie goed aangebracht en meetbare verbetering van vloer temperatuur.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tijd van aankomst beter communiceren twee bezoeken ruim één uur eerder dan afgesproken.</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Vertegenwoordiger komt kundig over, aardige persoon met verstand van zaken. (helaas de spouwvervuiling niet gezien, die er uiteindelijk toch in zat) Uitvoerend personeel was verder ook aardig en kundig. (ondanks dat er bij de WC naar binnen is geboord, omdat daar geen spouw zit). (word ik nog over terug gebeld..)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, communicatie. Wat een ramp bij dit bedrijf. Onderling word er niet gecommuniceerd, word ondanks beloftes niet terug gebeld. Verhaal is te lang om uit te schrijven. Doordat het bedrijf zoveel werk heeft laat het op de communicatie steken vallen. Erg jammer en voor de klant verwarrend. Ondanks dit raad ik ze wel aan, want ik denk dat het bedrijf kwalitatief goed werk levert.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Gemotiveerd personeel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>De machine die het glaswol moet injecteren was niet goed onderhouden en daardoor een uur werkoponthoud!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alles netjes opgeruimd na gedane zaken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Alles was Prima gedaan.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede uitleg, net werk en een scherpe prijs qua isoleren. Bij het aanbrengen van een klant extra korting, ga vooral zo door!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel antwoord bij een verstuurde mail. Het goed corrigeren wanneer iets niet correct is uitgevoerd. Positieve, deskundige en sympathieke werkmensen. Vlot uitvoeren van de werkzaamheden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonische bereikbaarheid kan beter.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede afspraken en communicatie, werken voorzichtig bij ventilatie buizen om doorboren van leidingen te voorkomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>duidelijkheid omtrent afscheiding bij tussenwoning . bij aanwezige isolatie geen scheidingsborstels mogelijk</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De service was fantastisch. Problemen die bijna 10 jaar geleden veroorzaakt zijn door ander bedrijf zijn binnen 2 weken na het eerste contact professioneel en kostenloos opgelost. Wij konden na de eerste koude nacht het verschil al merken, de temperatuur in huis loopt nauwelijks nog terug. Keurige harde werkers, goede uitleg, afspraken nakomen en schoon achter laten. Chapeau.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werken betrouwbaar en geven goed bruikbare antwoorden op vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanvegen van de tuin gaat goed. De omgeving heeft nog wat isolatiemateriaal op de grond liggen. Beperkt aantal vlokken</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>De manier waarop gewerkt werd. Ondanks hindernissen brachten zij het tot een goed einde.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie! Wij werden niet ingelicht dat zij later kwamen terwijl het door Uw medewerkers wel was gemeld op het bedrijf. Het materiaal voor de vloerisolatie was niet in orde. Vervangen? Daardoor waren de mannen extra lang bezig.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>waren precies op tijd, vriendelijke mensen,keurig gewerkt. en snel klaar. Fijn nog even geholpen met het zware luik weer op z´n plaats gelegd. Zeer tevreden</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Komen hun afspraken na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Beter inspecteren/schouwen, dat scheelt onnodige extra afspraken</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Problemen worden serieus genomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer gemotiveerd personeel op karwei te sturen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Afspraak goed nagekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke beleefde vakmensen Hebben de boel netjes achtergelaten Snel antwoord op mail</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie, goed advies, eerlijk over de impact v vloerverwarming</p><b>Verbeterpunten</b><p>Fotos van voor en na</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer kundige mensen ter plaatse die de uitvoering voor hun rekening namen, lieten alles heel netjes achter. Bij enige twijfel over bouwpuin in de spouw werd met een cameraatje extra gecontroleerd en zo nodig eerst bouwpuin verwijderd voor het isolatiemateriaal werd aangebracht (om risico van vochtdoorslag te voorkomen). Dat gaf erg veel vertrouwen..</p><b>Verbeterpunten</b><p>De planning kon beter, de eerste dag bleek dat ze toch maar een halve dag konden komen en de 2e afspraak moest worden verzet vanwege kennelijk een dubbele afspraak (kwam ik per toeval zelf achter toen in belde met een inhoudelijke vraag). Daarnaast heeft de adviseur die vooraf tbv de offerte langskwam een aantal zaken over het hoofd gezien die pas tijdens de uitvoering aan het licht kwamen (normaliter zouden die al in het adviesgesprek op tafel moeten komen).</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>2 laardige gasten en top geregeld allemaal. Waren niet de meest goedkope maar wel net en correct afgehandeld.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>fatsoenlijke medewerkers uitstekende klachtafhandeling prima werk en opruimen enz.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fijn bedrijf, erg prettig in de communicatie, nemen uitgebreid de moeite om een en ander uit leggen, denken mee met je over wat de beste keuze is voor jouw huis. We zijn van mening veranderd m.b.t. een andere vorm van isoleren, terwijl we de order al getekend hadden...... en ze vonden het helemaal geen probleem om dat te veranderen, waar we heel erg blij mee zijn! Bedankt nog daarvoor! Het huis voelt nu al comfortabeler aan! Op naar de bodemisolatie!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.