Wat Takkenkamp zegt, klopt.

Het huis is sneller warm en blijkt meer tijd warm.

klasse uitgevoerd!!

voldoet aan alle verwachtingen!!

Uitstrkend

Prima en netjes gewerkt. Alles keurig achtergelaten

De CV-leiding doorboren en daarna de klant aan zijn lot overlaten

Takkenkamp isoleert mijn spouwmuur, daarna kunnen ze geen ventilatieroosters boren. De boor is defect, later blijkt bij mij als gevolg daarvan de aardlekschakelaar er uit te liggen. Nieuwe afspraak voor boren ventilatieroosters. Vrijdagmiddag komen ze en om 1530 uur boren ze in mijn kruipruimte de CV leiding lek, mijn hele CV systeem loopt in de kelder leeg. Takkenkamp zegt loodgieter te regelen maar die belt mij om te zegen dat ze niet komen, ik ben geen klant! Takkenkamp is voor mij onbereikbaar, ze vieren weekend! Ik zit zonder CV in de kou met een nacht waar de temperatuur naar 0 gaat. Zelf zaterdag nog een loodgieter moeten regelen. Takkenkamp moest daarna nog een derde keer komen, twee boorgaten en een oud ventilatierooster waren niet dichtgesmeerd. Drie keer thuis moeten zijn voordat Takkenkamp de klus heeft geklaard. Klacht ingediend die na uiterlijk 10 werkdagen beantwoord zou worden. Na 11 werkdagen nog niets gehoord, zelf maar gebeld. Toen wel een mail van Takkenkamp met compensatievoorstel van € 150, nog geen 10% van de offerte. Ik heb gemaild dat ik dat niet afdoende vindt maar naar overleg van takkenkampmedewerker met haar leidinggevende bleef het daarbij. Ik ben vooral boos over het gebrek aan nazorg bij calamiteiten. Ik vind het onbegrijpelijk dat een bedrijf als Takkenkamp dit niet geborgd heeft.

zeer kundige, vakbekwame en gemotiveerde uitvoerders

Ben tevreden en positief over het bedrijf Takkenkamp

Prima bedrijf, goede communicatie.

Jullie hebben prima geholpen. Ook de financiele afhandeling was uitstekend.

Zeer te vreden

Ze waren op tijd het waren vriendelijke jongens goede samenwerking en hebben net werk geleverd het was super.

snel geregeld en vlot in orde gebracht

top netjes gewerkt en geen troep achter gelaten

Netjes en geheel volgens afspraak de woning van isolatie voorzien.

Gewoon goed, zoals het hoort!!!

Beleefd en vriendelijk personeel, netjes werk geleverd

Mannen waren keurig optijd. Klopten elke keer keurig aan als ze gebruik wilden maken van het toilet en vroegen telkens netjes of dit ook mocht. Was een ervaren met een nieuw personeelslid, dit werd aangeven en daarom waren ze ook wat langer bezig, eerste keer in de kruip ruimte etc. Helemaal goed dat dit benoemt wordt en mensen goed opgeleid worden. Eind van de klus alles netjes achter gelaten en laten zien wat ze gedaan hebben. Goede ervaring!

Ervaren en vriendelijke mensen

Naar tevredenheid uitgevoerd. Detail: 2 boorgaatjes vergeten te voegen Zijn wel druk, uiteindelijk kleine 2 maand na offerte akkoord zelf gebeld om werk in te plannen

Goed advies en uitvoering volgens afspraak!

De bodemisolatie en de spouwmuurisolatie zijn na het bezoek van de adviseur volgens afspraak aangebracht.

Deskundig

Uitgebreide toelichtingen in gesprek voorafgaand aan offerte. Vragen daarna vakkundig afgehandeld. Isolatie zelf uitgevoerd op een enthousiaste betrokken manier. Enige onduidelijkheid over roosters werd resoluut met kantoor teruggekoppeld. De weggestoven vlokjes werden opgeruimd, ik zag dat ooit wel anders.

Netjes en vakkundig

Netjes op tijd conform de afgesproken planning. Rommel netjes opgeruimd .

degelijk, faire prijs, vriendelijk.

goede offerte, en voorlichting vooraf. prima uitvoering. vloerisolatie bespaart energie!

Takkenkamp Isolatie goed bedrijf

Ondanks de tegenslagen met vocht onder de grond, goed en vakkundig opgelost. Nu de resultaten op lange termijn afwachten

Perfecte mensen,helemaal tevreden.

Netjes op tijd,net gewerkt,niets te klagen.

Prima resultaat

prima resultaat

Netjes gewerkt en gunstige prijsstelling

Snel uitgevoerd en netjes gewerkt. Keurig personeel. Gunstige prijsstelling. Kortom zeer tevreden. Ben nog niet in de kruipruimte geweest om het geleverde werk te kunnen beoordelen.

Correct en professioneel

Ik houd niet van deze verplichte velden in een beoordeling formulieren waaraan je vrijwillig meedoet! Dit drukt de score en zin om mee te doen!

Uitmuntend

Onder zeer slechte weersomstandigheden, modderige bodem en een moeilijk te bereiken tweede compartiment van de kruipruimte, heeft Lucien met zijn compaan Mathieu, de klus vakkundig geklaard. Hun werkzaamheden hebben zij moeten onderbreken wegens het uitvallen van de luchtcompressor. Een extra rit voor een vervangend exemplaar moest worden ingelast. Het werk werd echter 2 uur later weer onverstoord verder afgemaakt. Alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Verder op weg naar hun volgende klant. Hopelijk had de klant begrip voor deze vertraging. Een pluim voor deze werknemers

Super netjes vakwerk! Helemaal blij mee!

Super nette jongens, en hard gewerkt. Leveren goed vakwerk!

Goed werk en prima eindresultaat

Onder moeilijke omstandigheden de onderzijde van de begane grondvloer geïsoleerd. Moest drie keer onder een tussenfundering worden doorgegraven om alle ruimtes te kunnen bereiken.

Vriendelijk en vakkundig

Duidelijke informatie vooraf, stipt op tijd begonnen met het werk, vriendelijke en vakkundige mensen, het werk is netjes uitgevoerd.

Isolatie was snel gedaan, netjes gewerkt, kwamen op tijd, adviesgesprek ook goed en kundig. Ze nemen de tijd. Na akkoord op offerte duurde het erg lang voordat iemand contact op nam en ze waren wat stuurs bij de planning. Benadrukte hoe druk ZIJ het hadden. Erg vanuit zichzelf geredeneerd en ik mocht volgens mij op mn blote knietjes danken dat ik er nog tussen mocht. Voelde niet alsof ze blij waren met mijn opdracht.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.