Prima kerels, vlot kundig en schoon.

Ze waren er precies op tijd. Vlot begonnen en en zeer netjes te werk gegaan. Er werd actief meegedacht en de rommel werd opgeruimd.

Een warme ervaring

Prima klantencontact, na een telefoontje dat jullie ietwat uitloop hadden. Hebben we een fijne en soepele afhandeling gehad. Onze vers geïsoleerde vloer voelt steviger en vertrouwd aan. Alles was keurig achter gelaten. Nu wachten op de winter ;)

Netjes gewerkt en keurig volgens afspraak

De opname en de uitvoering ging netjes volgen de gemaakte afspraken. Toen de werkzaamheden gereed waren is alles bijgeveegd, complement.

Nette werkers met goed gereedschap

We werden netjes een half uur voor aankomst gebeld. Na kort doornemen van de werkzaamheden gingen de medewerkers een ieder hun gang zodanig dat er niet op elkaar moest worden gewacht. Na voltooiing alles netjes achtergelaten, zelfs een stoffer over de stoep en raamdorpels.👍

Prettige communicatie en vlotte uitvoering

Na een gesprek over de mogelijkheden van isolatie voor ons huis hebben we gekozen voor spouwmuurisolatie met glaswol. Het aanbrengen daarvan was in een paar uur gepiept. Er werden een paar gaten geboord, ventilatieroosters aangebracht en de glaswol werd tussen de muren gespoten. Daarna zijn de gaatjes onzichtbaar gedicht.

Goede service en nette medewerkers

Takkenkamp was op tijd op locatie en heeft netjes werk geleverd. opname en factuur ook correct en snel geregeld

Van eerste contact tot en met realisatie perfect geregeld!

Zowel de vloer (Jetspray betonnen vloer) spouw (Aminotherm) laten isoleren door Takkenkamp. Tip ontvangen van collega die ook zeer te spreken was over dit bedrijf. Contacten verliepen zowel via mail als telefonisch direct en correct. Offertes waren helder en na bezoek van de adviseur direct beschikbaar. Het digitaal bevestigen van de opdracht is symptomatisch voor de effectiviteit van de bedrijfsvoering. De werkzaamheden konden snel worden ingepland en de uitvoering van het werk zelf werd verricht door behulpzame en vakbekwame medewerkers. Complimenten aan hen! Vanwege de rijks-subsidie SEEH kon een aanzienlijk bedrag van de investering worden vergoed en is het rendement niet alleen uit te drukken in een toename van comfort maar ook financieel. Takkenkamp was zeer behulpzaam bij het invullen van het daarvoor benodigde uitvoerdersformulier. Al met al een dikke pluim Takkenkamp en haar medewerkers.

Snelle service

Een betrouwbaar bedrijf wat heel vlot en netjes werkt en zich aan afspraken houd.

goed bedrijf, communicatie kan beter

Zowel de mensen op kantoor als de uitvoering maken een goede indruk en leveren -voor zover ik dat kan beoordelen- goed werk. Wat beter kan/moet is de communicatie: zowel naar de klant als naar de eigen medewerkers als naar de ingehuurde bedrijven voor steigerbouw en impregneren. Aan de klant wordt verteld: er komt een hoogwerker, de medewerkers weten dat niet en als er een steiger komt is iedereen verbaasd. Die steiger wordt op het dak (van de uitbouw) van de klant geplaatst, zonder dat daarover enig overleg geweest is. Die steiger dreigt aan het eind van de dag te worden weggehaald, terwijl de volgende dag het impregneer-bedrijf nog moet komen. Dat houdt de klant (ik dus) tegen, maar de volgende dag blijkt dat ook het impregneerbedrijf denkt dat er een hoogwerker staat.

Zeer tevreden over geleverde service

Medewerkers waren netjes op het doorgegeven tijdstip aanwezig en hebben geheel volgens corona maatregelen de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd. Na afloop ook alles weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Medewerkers waren duidelijk en hebben in overleg de werkzaamheden uitgevoerd.

Accuraat, snel en netjes.

De afspraken maken en opvolgen liep wat moeizaam, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Het werk zelf liep gesmeerd en werd netjes gedaan.

De werkzaamheden werden goed en zonder overlast uitgevoerd.

Na een offerte die we met meerdere buren hadden aangevraagd, zijn de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Als je het niet weet kun je ook niets zien van de werkzaamheden. Ze hebben alleen 2 zwarte emmers met wat hulpmiddelen op het platte dak laten staan, haha!. Geen probleem; ik stuur nog even een apart mailtje hiervoor.

Zeer vriendelijke en kundige afhandeling

Zie boven

Nette afwerking en snel klaar

Werkzaamheden zijn netjes opgeleverd. Klein puntje was dat er ook in nieuwe muur werd geboord, die niet geisoleerd hoefde te worden. Maar dit is ook netjes afgewerkt. Ook had de factuur afdeling wel een rooster, dat op de offerte stond maar uiteindelijk niet geplaatst is, op de rekening gezet. Ook dit werd netjes en snel gecorrigeerd

top bedrijf

keurige mensen ,werken netjes, maken goede afspraken gewoon een top bedrijf wij raden iedereen aan om met hun in zee te gaan.

Redelijk tevreden

Prettige werkmensen, goed resultaat qua isolatie. Doch er zit een redelijk kleurverschil in het navoegen.

Goed kontakt, komt afpraken na

Heel leuk kontakt met het verkoop team, tijdens de uitvoering ben ik niet aanwezig geweest maar het werk is volgens mij netjes uitgevoerd. Enige aandachtspunt is de IT... ik kreeg de herinnering voor de afspraak werkzaamheden een kleine 2 uur na begin van dezelfde 😅 (in theorie ruim te laat).

Vriendelijk en deskundig personeel

Alle afspraken zijn prima nagekomen. De mensen wisten wat ze moesten doen en hebben alles keurig achtergelaten.

Het eindresultaat is goed maar het heeft lang geduurd

Het aanvragen van de offerte ging erg snel en prettig, maar daarna heeft het lang geduurd voordat Takkenkamp eindelijk contact met ons opnam om een datum te plannen voor het uitvoeren van de muurisolatie werkzaamheden. Vervolgens bleek dat het nog enkele maanden zou duren voordat die werkzaamheden daadwerkelijk konden plaatsvinden. Tijdens de werkzaamheden bleek dat er een technische storing was met het apparaat dat het isolatieschuim in de spouwmuur moest aanbrengen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar daardoor heeft het nog een week langer geduurd voordat de werkzaamheden voltooid werden. Uiteindelijk krijgt Takkenkamp toch een voldoende omdat het eindresultaat wel naar tevredenheid is.

Precies volgens afspraak; nauwkeurig en zeer naar genoegen werkzaamheden verricht.

De heren kwamen eerder in de ochtend informeren of zij reeds terecht konden. Een andere klant had afgezegd. Geen probleem; in tegendeel. Zeer voorkomende, vriendelijke werklieden, die het huis in keurige staat achter lieten.

Snel en professioneel en bovenal betaalbaar!

Prima contact met vertegenwoordiger en uitvoerders! Snel en goed! En gratis. Want factuur komt niet..😎

Uitvoering bodem -en spouwmuurisolatie zeer correct

Na een goed en professioneel advies van de adviseur werden lang na elkaar op een correcte wijze de bodem en spouwmuren geïsoleerd. Jammer was het dat er 4 maanden tussen zaten, door drukte maar ook ten gevolge van het stormachtige weer

Helder, snel en vriendelijk.

Sinds ik contact heb met Takkenkamp is alles soepel verlopen. Er werd netjes op afstand een vrijblijvende offerte opgemaakt. Na de warme opname bleek de offerte een goed schot in de goede richting, het uit eindelijke bedrag verschilde nauwelijks voor zowel de spouw als de vloerisolatie. De medewerkster op kantoor is/was ten alle tijde vriendelijk en behulpzaam. Ook de monteurs die het werk hebben uitgevoerd waren netjes en representatief voor het bedrijf. Mocht er nog meer geïsoleerd worden kom ik zeker weer bij Takkenkamp terug.

Prima bedrijf!

Prima bedrijf. Zelf als het even fout gaat ( inspecteur vond het kon wel maar bleek niet zo te zijn) pakken ze het snel op en komt het weer prima in orde.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.